Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mnie wkurzyła teściowa

Ja w ciąży, a teściowa wycięła taki numer!

Polecane posty

Gość magdulka szczuplutka
niańkę sobie zatrudnij,albo trzeba buło dziecka nie robić kopnięta babo,teściowa nie jest twoją służącą

Gość 11222333
HAHAHAH Mnie teściowa też wkurza, żyje własnym życiem, pieniądze, które zarabia sama wydaje tylko na siebie, jeździ na wakacje, nie pierze mi, nie sprząta, nie prasuje. Jak tam może byc powiedzcie no jak? Przecież teściowa MUSI się zajmować wnukami i mną!

Gość Ogarnij się dziweucho!!!!!
Jesteś wredną samolubną smarkulą!!!Nic nie wiesz o życiu pewnie wpadłaś i teraz myślisz że każdy ma na ciebie łożyć...Jak ty możesz ją oceniać.Ona ma swoje mieszkanie-wy nie.Ma pieniądze-wy pewnie nie skoro jesteś taka obrażona że teściowa będzie na swoje przyjemnośći wydawać i teraz na dzieciątko.Jak nogi rozkładałaś to nie prosiłaś teściowej o pomoc więc i teraz nie mów ze musi ci pomóc bo ona NIC NIE MUSI!!!!!!!

Zgadzam się ze wszystkimi dziewczynami. Teściowa ma swoje życie i nie musi ci wcale pomagac. To jest tylko jej dobra wola. Zakładałaś swoją rodzinę to sobie musisz jakoś radzic. Życie to nie sielanka. Widocznie kobiecie się nie ułozyło w życiu że zaszła w ciąże w wieku 17 lat. Jednak pomału do czegoś doszła, dorobiła się, skończyła studia i los się do niej uśmiechnął. Ma prawo ułozyc sobie zycie na nowo i dziecko w wieku 40 lat nie jest obciachem. Ona syna już wychowała. Waszego dziecka nie musi.

Gość fdgbfcghfhbvhvg
ja bym się cieszyała, że będziemy razem na spacerki chodzic, miec wspólne tematy, moje dziecko rówiesnika na co dzień