Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka_w_szpileczkach90

Śpita?!?

Polecane posty

Gość IMO13758
Kawał dla miłośników F1...

Gość Moim zdaniem to w bardzo duzej
Przychodzi baba do lekarza. On sie pyta "co pani jest?" ona na to "krawcowa". Ostatnio w radiu leciał,legenda głosi ze jest smieszny :P

Gość IMO13758
Złapał wilk zająca. -Wilku nie zabijaj mnie, zrobie wszystko co chcesz! -Dobrze zajączku - zrób mi loda! -Ale ja nie potrafię! -Jeśli Ci życie miłe - rób jak umiesz! **CHRUP, CHRUP, CHRUP**

Stareee... Pani wezwała tatę Jasia do szkoły bo Jasio narysował gołą panią na ławce, a Tato mówi do pani: "toto to jeszcze nic, jak na płocie blondynę namalował to tydzień musiałem drzazgi z jaj wyjmować".

Gość IMO13758
Siedzi niedźwiedź na brzegu rzeki i wali konia śpiewając Wołga, Woooołga. Nieopodal przechodzi zajączek - popatrzał i sobie myśli: -też sobie zwalę. Siada na brzegu rzeki bierze do ręki i zaczyna spiewać Wołga, Wooołg...eh...Kalinka, Kalinka, Kalinka...

Gość IMO13758
Małe, okrągłe, czerwone i rozpływa się w ustach?

Spotykają się dwaj koledzy. Jeden mówi: - Ty wiesz, jaka moja żona jest naiwna? Robi sobie prawo jazdy i myśli, że dam jej samochód. Na to drugi - To jeszcze nic. A moja jaka jest naiwna! Jutro jedzie do sanatorium, zaglądam do torby a tam 10 prezerwatyw. I ona myśli, że ja przyjadę...