Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka_w_szpileczkach90

Śpita?!?

Polecane posty

Gość Czkkkkawka
W pokoju było coś i nic coś wyleciało oknem a nic drzwiami co zostało w pokoju?

Gość IMO13758
Hasło wypisane na kominie w Oświęcimiu? Żydzi górą! :classic_cool:

Gość IMO13758
Nie zaczynaj sztama... Co robi ładna, młoda żydówka w piecu? Podnieca płomień. :P

Gość IMO13758
Co mówi żyd wsiadając do taksówki? Panie kierowco - gazu!

Gość ... chyba ...
biega o ParAsoL :P

Gość IMO13758
Nie znam żadnych zagadek durna sikso! :classic_cool: Idzie Czerwony Kapturek przez las i spotyka w lesie wilka: - Wilku dlaczego Ty masz takie wielkie oczy? - Czekaj! Nie widzisz, że robię kupę?

Gość tez_stomatolożka
Ty to chyba nic sie nie uczysz na tej stomie, bo widze ze ciagle kafe! pozdro.. nie chce na Ciebie trafic w przyszlosci, bo mi zamiast w zebach to w gingivae powiercisz:)

Gość tez_stomatolożka
tylko ze ja juz po studiach:) i wlasnie sie releksuje po pracy, a Ty do nauki won!

Wielka, W pokoju stoi lampa naftowa i świeca co najpierw zapalisz .?

Gość IMO13758
Nie denerwuj mnie lachonie po jak kopnę w picz...! Idzie zajączek lasem znalazł butelke wina. -O, popitka! Poszedł dalej. Zobaczyła go lisica. -O, popitka i zakąska! Ruszyła za nim. Zobaczył ich wilk. -O, popitka, zakąska i ruda dziewka! Ruszył za nimi. Zobaczył ich niedźwieź. -O, popitka, zakąska, ruda dziewka i będzie komu w ryj przywalić!

Gość IMO13758
Zapałkę, zapalniczke itp. :classic_cool:

Gość tez_stomatolożka
chyba na kafe, udzielając sie ostro. bo z wiedzą, to pewnie gorzej.. codziennie tu jestes

tez_stomatolozka ale co Ciebie interesuje kobieto co ja robie , gdzie robie i z kim robiee?! kurwa jak mnie irytuja ludzie,ktorzy wpierdalaja sie z buciorami w czyjes zycie nie majac o danej osobie zielonego pojecia:Oto ostatni post w twoim kierunku wielka pani stomatolog:classic_cool:wypierdalaj

Małżeństwo z małym synkiem gdzieś na wybrzeżu Majorki podchodzi do budki z lodami, facet kupuje i mówi dla ciebie jak zwykłe truskawkowe kochanie zwracając się do żony, dla mnie waniliowe a ty jakie chcesz wielki łbie zwracając się do synka, oburzona starsza kobieta która stała za nimi jak pan tak może mówić do własnego dziecka a facet jej zaczyna tłumaczyć wie pani ,każdy mężczyzna ma w życiu trzy marzenia, pierwsze to piękny dom, widzi pani ten piękny dom z ogrodem nad brzegiem morza , to właśnie mój dom, drugie marzenie to dobry wóz, widzi pani to czerwone ferrari, ono też jest moje i trzecie marzenie każdego faceta to mieć piękna żonę z ciasną cipką i ja taką miałem dopóki wielki łeb się nie urodził :o