Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka_w_szpileczkach90

Śpita?!?

Polecane posty

Gość IMO13758
Przychodzi mucha do sklepu: -Poproszę kilo kupy Sprzedawca -Co? Mucha -GÓWNO!

Gość IMO13758
Klasyk którego pewnie wszyscy znają... Na granicy USA i Kanady rozbił się samolot. W którym z tych krajów zostani pochowani rozbitkowie?

Siedzi Mietek u Heńka i popijają sobie wódeczkę. Nagle Mietek pyta Heńka: - U ciebie na ścianie wisi metalowa miska? - To jest zegar z kukułką! - odpowiada od niechcenia Heniek. - Jak to zegar z kukułką? - Zobaczysz... W tym momencie Heniek podnosi ze stołu pustą już butelkę od wódki, bierze zamach i rzuca w wiszącą miskę. Zza ściany słychać: - Ku...ku...ku***a, jest wpół do czwartej rano!

Do nieba idą: pedał, palacz i pijak. Przy bramie do nieba wita ich Św.Piotr, mówiąc: - W niebie nie ma chwilowo miejsca, dlatego idźcie na tydzień na ziemię. Jeżeli zgrzeszycie, to pójdziecie do piekła. Na ziemi pijak zobaczył bar, upił się i od razu poszedł do piekła. Zostali palacz i pedał, palacz zauważa niedopalonego peta i przygląda mu się z błyskiem w oku. Na to pedał mówi do niego: - Wiesz o tym, że jak się schylisz po tego peta, to obaj pójdziemy do piekła...

Gość IMO13758
Słoń i mrówka bawią się w chowanego. Mrówka za każdym razem znajdywała słonia, dlatego kolej mrówki na schowanie się. Słoń policzył do trzydziestu i zaczyna szukać. Szuka jedną godzinę, drugą, trzecią - szuka dzień cały. Wreszcie z bezsilności, wsciekle krzyknął. -MAM CIĘ W DUPIE! Na to przytłumiony głos mrówki odpowiada. -Skąd wiesz?

Rozmawia Niemiec, Rusek i Polak na wojnie. Niemiec mówi: - Po powrocie do kraju kupię mojej żonie Mercedesa i BMW! Jak nie będzie chciała jeździć Mercedesem będzie jeździła BMW! Rusek: - Kupię mojej żonie futro z lisa i futro z norek! Jak nie będzie chciała chodzić w futrze z lisa będzie chodzić w futrze z norek! Polak: - Ja kupię swojej żonie zielony beret i wibrator! Jak nie będzie chciała chodzić w berecie to niech się pier***i!

Gość IMO13758
Idzie spragniony murzyn przez Saharę. Wreszcie zobaczył małą oazę z niewielką sadzawką. Napił sie wody i zaczął łowić ryby. Nagle coś złapało się na przynęte - okazało się, że to złota rybka. -jeśli wypuscisz mnie z powrotem do wody spełnie trzy Twoje życzenia - powiedziała rybka. Na to murzyn odpowiada. -Chce być biały, mieć dużo dup i dużo wody! Rybka zamieniła go w muszlę klozetową

Mąż do żony: - Przejdź się po piwo. Żona na to: - A magiczne słowa? Mąż: - Chokus pokus czary mary, zapierdalaj po browary!

Rozmawiają sobie dwie blondynki: - Wiesz, kupiłam sobie skunksa. - I co? - Zajebiście robi minetkę. - No tak, ale co ze smrodem? - Dwa dni rzygał, ale później się przyzwyczaił.

Gość IMO13758
Jestem mężczyzną Dajcie, to tym mężczyznom.

Blondynka dowiedziała się, że jest w ciąży i płacze: - Ale ja nie jestem gotowa, żeby mieć dziecko. Nie mam pracy, męża, nawet domu. Nagle wpadła na genialny pomysł: - A może to nie moje?

łahahahahahhah coraz lepsze zarty:P IMO ale jak to?!powaznie, czy sie nabijasz?!zawsze mialam problemy z koncowkami tych dwu wyrazów...tj.kobieta i mezczyzna w l.mn. :O do tej pory nie wiem:O Sztama Tyś kobietka?! Niedziel super dziekuje za zarciki:Pile masz lat?:P

Gość IMO13758
Idzie sobie ścieżką jeż - patrzy, a tam zając siedzi na poboczu i wyciaska coś z pupy. -Co? Wągierek - pyta jeż. -Nie Śrucik - odpowiada zając.

Przychodzi mąż do domu z pracy i myśli: -"jak nie będzie obiadu to żona w pier..dostanie." Patrzy zupa na stole.. -"Nie jest zasłona, dobra jest, no za to jej nie wpieprzy. Ale jak nie bedzie schabowego z ziemniakami na drugie to ma wpier.." Nie zdążył zjeść a żona leci już z schabowym z ziemniakami. "No nie mam jej za co wpier...ale ale jak po obiedzie nie bedzie zimnego piwa to oberwie". Zjadł, a żona pyta: -może piwko kochanie? Facet myśli po czym mówi do żony: -wejdź pod stół -nie no nie wygłupiaj sie. -no wejdź pod stół. No w końcu wchodzi. -szczekaj.. -nie no nie wygłupiaj sie. -no szczekaj proszę -chał,chał -...a masz ty kur** na swojego szczekasz!!!