Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka_w_szpileczkach90

Śpita?!?

Polecane posty

Gość IMO13758
Szpila - tak jestem pewien - wszakże Google nie kłamie. :classic_cool:

- Mamusiu, jezdem w ciąży. - Bój się Boga! Dwa miesiące przed maturą, a ty mówisz "jezdem"?

To je dobre: Na przesłuchaniu policjant mówi - To niech pan opowie jak to było - No kazali mi się oprzeć o maskę samochodu i wypiąć - Napastowali pana? - Nie..na sucho pojechali.

Gość IMO13758
Coś na poziomie większości tutejszych podszywów. ;) Przylatuje mucha do WC Donald's i mówi: - Kupę proszę. - Z cebulą? - Nie, bez cebuli. Po cebuli to mi z gęby śmierdzi.

Gość jaktotak*
jeden krasnal nie dostanie sraczki

Gość IMO13758
Słonia obleciały komary. On chcąc się uwolnić wlazł do rzeki. Wszystkie komary poleciały do góry , poza jednym. Nagle słychać z góry głos kolegów krzyczących do tego jednego komara. - Edek utop sk***syna!

Student weterynarii chce dostać staż w PGRze - co pan potrafi pyta się dyrektor - znam mowę zwierząt - chyba pan żartuje - wcale nie, mogę udowodnić No i poszli na obchód, przechodzą przez chlew a tam świnia kwiczy -co powiedziała? pyta dydektor - powiedziała, że miała w ostatnim miocie 15 prosiąt a wy w papierach wpisaliście 9 Idą dalej a tam krowa muczy - no i co? pyta dyrektor -mówi, że daje 30 litrów mleka dziennie a wy wpisujecie 20 Zmieszał się trochę dyrektor no ale nic idą dalej a tu nagle koza zaczyna beczeć a dyrektor na to - niech pan jej nie wierzy, to było raz i w dodatku po pijanemu

Gość IMO13758
Szpila - Ty o seksie i miłości idź pogadać ze swoim...:classic_cool:

Gość IMO13758
Po upojnej nocy ze słonicą, mrówek ledwo żywy kładzie się pod drzewem. Podchodzi do niego kolega. - Coś taki wypompowany? - Tak to jest, gdy chce się dogodzić ukochanej: buzi, dupci, buzi, dupci, a kilometry lecą...