Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joya

czy to mozliwe aby zajsc w ciaze porzez włozenie na 5sek członka do pochwy?

Polecane posty

Gość joya

Witam!! Za dwa dni powinnam dostac okres, kochałam sie z moim mezem bez zabezpieczenia (Mąz wszedł we mnie tylko na 5sek wszedł i wyszedł-odrazu) pózniej sie zabezpieczylismy. Czy istnieje ryzyko ze zaszłam w ciąże? robiłam 2 testy pierwszy 5dni temu nastepny dzisiaj, wyniki wyszedły negatywne. Czy istnieje prawdopodobienstwo ze jestem w ciaży?

Gość męzatka a taka
tępa w tych sprawach :O

Gość nlknknknknzz
Boże widzisz a nie grzmisz! nic dziwnego że 15-latki zachodzą w ciąże skoro dorosła kobieta zadaje takie głupie pytania

Gość joya
bardzo prosze o odpowiedzponiewaz słyszłałam przypadek gdzie przy tabletkach+prezerwatywa (nie pekła ani nie zsuneła sie) laska zaszła w ciaże. Dodam ze w czasie kiedy sie kochalismy miałm dni płodne. nie doszedł we mnie to było tylka kilka sekund włozył i wyciagnał... mam 23lat mamy coreczke ma 3latka... ja jeszce sie ucze i z tad biora sie moje obawy... wiem ze to lekkomyslne zachowanie ale mezowi tak bardzo brakuje sexu bez ze uległam ( miałam 2guzy w piersi wiec zrezygnowałam z tabletek) pardzo prosze o odpowiedz dodam ze mam nieregularne cykle raz co 31dni przez 2miesiacea potem miesiac.

Gość gopolpo
skoro masz 3 letnią córkę to znaczy że już raz wpadłaś mając 19 lat.A podobno człowiek uczy się na błędach

Gość brak słow wwww
to masz pechga trzeba bylo sie kochac z zabezpieczeniach tępoku

Gość my nie wrózki :O
do lekarza wypierdalaj a moze zajrzec ci w majty i zbadac przez neta:D:o

Gość hh
zamiast obrazac odpowiedzialie by

Gość CHYBA NIKT JEJ NIE O
DPOWIE NA TAK CZY NIA NIE LOGICZNE CHYBA PRAWDA??? RYZYKO ZAWSZE JEST TRZEBA BYLO O TYM MYSLEC WCZESNIJ

Gość hh
a myslałam ze ktos mi pomoze jakos, ale widze ze nie ma co tu juz zagladac... obrazajcie sie tam dalej powodzenia

Gość małolaty dupia sie na prawo i
dociera to do ciebie co tu inni pisza????????????????MOZE TAK MOZE NIE ODPOWIADAM!!!

ROBILA TEST WYSZLY NEGATYWNE DZIEWCZYNO NAWET NIE PODALAS W KTÓRYM DNIU WSPÓLZYLAS I ILE DNIOWE MASZ @:O:O;o;O:O ZASNANÓW SIE CO TY PISZESZ ILE TY MASZ 10? BO NA TO WYGLADA NIE RÓB Z SIEBIE AZ TAKIE J GLUPIUTKIEJ DZIEWUCHY

hh joya UZYWASZ DWÓCH NICKOW DOBRE:d:O

Gość yy
napisałam nie przeczytałas 12 dzien cyklu

Gość fghjk56789
Jesteś już po jednym porodzie więc nie ma przeciwwskazań żeby ginekolog założył Ci miedzianą spirale - mąż będzie mógł bez a Ty będziesz solidnie zabezpieczona na 5 do 10 lat.

Gość joya
rozumiem, boje sie ze tak jak po tabletkach (choc nikt mi tego nie powiedział ze od tego na pewno,zaden lekarz) znow nie bede miala guza w piersi, znow niepewnosc...zabieg...i drugi raz to samo, na dzien dzisiejszy mam torbiela ktory jest pod stała kontrola lekarza

Gość fghjk56789
Są różne spirale, z hormonami i bez hormonów, skoro boisz się hormonów wybierz zwykłą miedzianą spiralę - i po kłopocie. Możesz też stosować diafragmę ale jej skuteczność antykoncepcyjna jest znacznie mniejsza niż spirali.

Gość dfgfhgbv
tak, jestes w ciazy, szykuj wyprawke. gratuluje.

Gość LukeSky
Wejdz na strone www.wpadka.pl i poczytaj o metodach antykoncepcyjnych. Sam czlonek bez wytrysku plemnikow nie przenosi

Gość joya
dziekuje osoba ktore maja tyle kultury i nie obrazaja a potrafia pomóc i poradzic.

Gość Joyaa
to była prowokacja idiotki!!!!! debilne forum!!!!! nawet logum nie trzeba miec.... debilki to entej potegi.....a huja nawet umieja doradzic,,,,heheheh ;-D czyli solidarnosc kobiecych jajników zeszła na psy

Gość Joyaa
k******wy itd