Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może tutaj mi pomożecie

twarde kupki u 6 miesięczniaka - jak pomóc?

Polecane posty

Gość może tutaj mi pomożecie

co dawać a czego nie - jak mu pomóc? może jest jakiś syropek czy coś?

Gość mamma po raz drugii niedlugo
dac do jedzenia zupke z zilonych warzyw. np fasolki szpinaku itp, bez ziemnika, marchewki. Ostwawic kaszki, podawac tylko mleko; Jako deserek surowe tarte jzblko. i przepajac woda

Gość damaj
Moja córeczka też miała zatwardzenia. Płakała jak robiła kupę a ja razem z nią. Pomagałam jej termometrem, ale wiedziałam, że nie mogę tak ciągle. W końcu ktoś mi doradził len mielony...i udało się :) Wsypywałam jej troszkę do kaszki i zupek. Kupka robiła się "obślizgła" i lepiej wychodziła z puki. Od tamtej pory nie problemów. Polecam, naprawdę się sprawdza i jest przy okazji zdrowy:)

Gość babuszka....
owoce swieze, wszystko co ma blonnik, woda wbrew pozorom az tak nie pomaga.

Gość dawaj mu dużo wody
do picia, to może pomóc

Dawaj olej lniany, kup dziecku, polecam doskonale działa na układ nerwoy rozwijający się ja nie wierzyłam, od razu jak zaczął pić tzn. dawałam do zupek po łyżce, do serka białego, zamiast masła na bułeczkę lub chlebek ale razowy, przemycałam z czym można... .... Polecam Synek ma 2 lata doskonale się rozwija, rozmawia jak stary, odmienia, mówi wierszyki , śpiewa itp. itd. Polecam sama sprawdziłam, Sorki za tamto "cego" coś wskoczyło niepotrzebie ;(

Gość matka x 2
jablka i sliwki pomagaja a marchwi i bananow mniej. poza tym probiotyki reguluja prace ukl pokarmmowego - bioGaja jest super ale niestety dosc droga

Gość dawaj mu dużo wody
tak jak poprzedniczka słusznie zauważyła. Możesz mu kupić deserek chyba Bobovity z suszonych śliwek. Mojemu dziecku to pomagało i przy okazji bardzo smakowało.