Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miśka22222

tylko w Was nadzieja

Polecane posty

Gość Miśka22222

....wczoraj praktycznie pół dnia coś kuło mnie w brzuchu momentami bylo to nie do wytrzymania:/ strasznie strasznie urósł mi brzuch jak w 5 miesiacu ciąży w ciagu trzech tyg przeszlam z rozmiaru 34 na 38wiecie moze czym to moze byc spowodowane????????????wizyte u lekarza mam dopiero za tydzien:(chyba zwariuje

Gość tu lekarzy yyyyyyyyyyyyy
nie ma ani wróżek niestety:O

Gość Miśka22222
raczej mi nie pomoglas-es i do tematu nic ta wypowiedzia nie wnioslas

Gość Miśka22222
:/

Gość Miśka22222
nie biore i nigdy nie bralam hormonów:(zaczynam sie coraz bardziej niepokoic:(

Gość lady_margarett
ja bym postawiła na jakieś problemy trawienne. podejrzewam że ten duzy brzuch wywołany jest wzdęciami. może jakieś zatrucie, zapalenie itd istotne jest tez miejsce bólu. czy to np dół brzucha, czy góra. mysle ze gdybyś była w ciąży to raczej bys na początku straciła z deczka na wadze

Gość Miśka22222
tak szczerze niestety nie nic nie moge jesc bo jest mi niedobrze wiec wzdecią odpadają zaparcia równiez bo nigdy nie mam z tym problemu:( boje sie najgorszego czyli jakiegos mięśniaka lub torbiela:(

no..jest ci niedobrze,bo masz wzdecie.tez tak kiedys mialam.przedobrzylam z alkoholem i zarciem, brzuch spuchl,stal sie twardy,klulo mnie w srodku..dopiero potem dostalam jakies homeopatyczne tabsy i wszystko wylecialo,zoladek powoli doszedl do siebie i bylo ok:)

Gość Miśka22222
lady_margarett bol jest w dole brzucha raz z prawej raz z lewej strony....co do tej ciąży to juz to przerabiałam od stycznia miałąm o 3 dni krotsze i skapsze miesiaczki niz zawsze wiec na poczatku marca poszlam do lekarza skierowala mnie na badania moczu i po wynikach stwierdzila ze ciazy brak teraz powinnam dostac @ 15 i jak dotąd jej nie ma:/

Wydaje mi się że mieśniak lub torbiel nie daje taich objawów. A brzuch Cię boli jak go dotykasz???

Gość Miśka22222
tak szczerze no mam nadzieje ze u mnie tez sie to tak skonczy:)

No wiesz, przed okresem kobieta może przytyc nawet o 4 kg. Może masz jakies stresy, problemy, które nie pozwalają sie rozluźnić i cały organizm jest bardzo napięty?

Gość Miśka22222
Esska271 nie boli mnie nic jak dotykam

Gość Miśka22222
Esska271 raczej sie niczym nie stresejuje no moze jedynie tym ze nie wiem co mi jest :/chętnie poszlabym do lekarza juz dzis ale niestety sluzba zdrowia jest jaka jest

takie bole z lewej i prawej strony podbrzusza to ja mam caly czas.bylam u ginekologa,powiedzial,ze nic tam nie ma,ze kazdego czasem cos boli :o ale ze ci brzuch spuchl i nie masz okresu,to nie wiem...a moze trzeba go wywolac i zobaczyc co bedzie dalej...tylko lekarz pomoze

Gość Miśka22222
ja rozumie ze mozna przytyc ale az tyle????ja nigdy nie mialam problemów trawiennych nigdy nie nosilam większego rozmiaru niz 34 a tu nagle bachhhhhh w ciągu niecalego miesiaca wszystko sie zmienilo

Gość Miśka22222
tak szczerze w takim razie musze sie uzbroic w cierpliwosc i poczekac ten tydzien

Gość babajaggga
idz na prywatne usg jamy brzusznej jak najszybciej. albo masz narosl, torbiel czy cos w tym stylu albo czas kupowac wozek dzieciecy

Gość Miśka22222
tylko to nie jest takie prose bo usg moge zrobic tylko w miescie oddalonym o 29 km (mieszkam za granicą) dziecko wcale by mnie nie zmartwilo i w głębi duszy modle sie zeby to bylo to a nie cos innego

ja też mam raz większy raz mniejszy brzuszek to zależy jak się maluch układa. jestem w 19 tyg ciąży więc praktycznie ten sam etap.wczoraj też bardzo źle się czułam, do tego brak ruchów:( zadzwoniłam do lekarza kazał wziąć no-spe i leżeć. jakby nie minęło do wieczora i ruchów dalej nie było to do szpitala na szczęście wszystko przeszło i mała fika koziołki w brzuszku. jak bardzo się niepokoisz zadzwoń do swojego lekarza lub położnej jak masz taką możliwość. pozdrawiam

sorki źle zrozumiałam Twój post. zgłoś się do lekarza pierwszego kontaktu jak najszybciej

Gość mieszkasz za granica?
Ja tez... w UK. Tylko ostatnio, oprocz strasznych boli plecow (lekarze nie wiedza od czego) bardzo przytylam i urosl mi brzuch (tez boli). Nie mam faceta, seksu przygodnego z nikim nie uprawiam. A GP tylko mnie zobaczyl, to ciaze mi wmawial. W przychodni jest apteka, kupilam test, zrobilam w kiblu i mu pokazalam... Dopiero wtedy uwierzyl, ale innego powodu moich dolegliwosci nie mogl znalezc.

Gość Miśka22222
no to tez na niezłego lekarza trafilas:/

Gość Miśka22222
iza_19_02 a nic nie wiadomo moze jeszcze bedzie beby:)

mieszkasz za granica? a wiesz ze za to mozesz spokojnie podac go do sadu ? a jesli nie chcesz sie sadzic to przynajmniej zlozyc skarge do managera i oczywiscie zwrot kosztow za test :) mi a w sumie to synkowi przypisal GP chorobe nie ogladajac go nawet bo spieszyl sie na spotkanie zlozylam skarge i przez CAB do sadu chcialam go podac klinika zaproponowala odszkodowanie w zamian za wycofanie sprawy z nimi trzeba krotko bo jak nie to dalej beda karmic paracetamolem bo jak juz musza cos innego przepisac to w ksiazkach szukaja gamonie