Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanyy

moja laska nie chcę w pupę :(:(:(

Polecane posty

Gość załamanyy

no w sumie jest nam cudownie. Robi świetne obiadki, w łóżku prawdziwa z niej kocica, loda robi jak mało która, ale jeden szczegół który niszczy tą bajkę - ONA NIE CHCE W PUPĘ :( jestem załamany - nie wiem czy już zrywać czy po prostu dorośnie do tej decyzji?

Gość :) MOŻE
ZA SŁĄBO SIĘ STARASZ?! JA Z MOIM MĘŻCZYZNĄ TEŻ NA POCZĄTKU NIE CHCIAŁAM ...BAŁAM SIĘ ŻE BĘDZIE BOLAŁO...ALE POTRAFI BYĆ DELIKATNY...ZADBAŁ O NASTRÓJ I TERAZ NIE WYOBRAŻAM SOBIE TYGODNIA BEZ DOBREGO ANALA.POZDRAWIAM I ŻYCZĘ POWODZENIA

przez zboczenie zawodowe powiem, ze tłok pracuje w cylindrze a nie w rurze wydechowej:) macie klopsa z tym analem

Gość sztywny pal azji :)))
popieram koleżankę powyżej !!!

Tu nie chodzi tylko o to, że to jet niezdrowe. To jest przede wszystkim przedmiotowe traktowanie kobiety i tylko dziwki się na to godzą.

no tak tak :) dla mnie to jest w ogóle CHORE i nie mam pojęcia jak to może facetów podniecać.. ohyda!

Gość hejjjjjjjj
Rzuc ja jak najszybciej, zniszczysz sobie zycie, popadniesz w ruine :(. Zrob to im predzej tym lepiej!

sie wypowiedział/ła........takich jaj was to powiesic tylko za jaja!

Gość vampirka852
wiesz co zerwij z nią, bo jak ma byc z takim padalcem jak ty to lepiej jej zrobi zerwanie... ciekawe jak ty bys sie czuł jakby ktoś ci w d*pe wjechał

Gość jhkjhk
Znajdź sobie pedała. Oni lubią w pupę i taki pedał tobie też wsadzi przy okazji. ;)

Gość Kobietę najłatwiej zachęcić
pokazem. Pokaż jej jak sobie sam coś wkładasz i jest ci dobrze, to ona wtedy też chętniej się zgodzi jak zobaczy, że nic ci nie jest.

Gość i co dała ci w pupę w końcu?
jestem ciekaw

I to jest powód do załamania? Mam propozycję - weź ogórek, taki spory i sam go sobie wsadź w tyłek - na pewno ci się spodoba. Seks to sprawa bardzo indywidualna - nic nie można robić na siłę. Uszanuj to co lubi albo raczej czego nie lubi twoja dziewczyna. Tym bardziej, że obiadki robi świetne :P

Gość duzyheniek
w pupe nie chce dawac? rzuc to zimne babsko, w dzisiejszych czasach to standard.

Gość lajlalalaj.
tylko pedały lubia w pupe

Właśnie takie śmieci włóczę za swoim rydwanem. :O Nie można mieć wszystkiego z jedną osobą i nie wszystko przeżyjesz za jednym oddechem pojjebańcu. Nie potrafią się cieszyć tym co mają a ten dodatkowo narzeka że w duupę nie ładował :O...

Gość Doświadczony przez życie
załamany, kup sobie dildoo i poproś swoją niechętną do anala partnerkę, by rozprawiczyła ci doopkę. Tylko wybierz sobie egzemplarz słusznego rozmiaru i niech cię dobrze nim wyszturga. Jeśli po tygodniu niesiadania na tyłku nadal będziesz nalegał na anala a ona nadal odmawiala, rzuć ją i zainteresuj się doopeczką pana Heniutka spod trójki, on z chęcią przyjnie twojego Wacusia, szczególnie, gdy na stole zagości flaszeczka przedniego denaturatu.

Gość załamanyy
Nie bądzcie tacy! Jestem kryptogejem to dlatego!!! :(:(:(

Gość załamanyy
kary nie może być, bo jestem tesz wiekowom ciotą, bo kutas jusz nie staje: Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę sześćdziesiątą wiosnę i pod staniczkiem jeszcze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.

"nie wiem czy już zrywać" o k***a, lepiej zerwij bo szkoda, żeby dla takiego kretyna poświęcała swój tyłek

Gość miiiinima
Ja też nie chcę w pupę...matka natura dała mi pochwę aby jej używać...a nie szukać kolejnych otworków.... A mężczyźni nam zazdroszczą, bo mają tylko jedną dziurkę i nie mają wyboru

Gość małaLALA
Zalamanyy Nie rozumiem twojego toku myślenia. Sam stwierdziłeś zę jest wam cudownie. A ty wymuszasz na niej takie rzeczy. Faktycznie może lepiej i zerwij z nią. Szkoda żeby była z takim egoistą jak ty

Gość małaLALA
Zalamanyy Nie rozumiem twojego toku myślenia. Sam stwierdziłeś zę jest wam cudownie. A ty wymuszasz na niej takie rzeczy. Faktycznie może lepiej i zerwij z nią. Szkoda żeby była z takim egoistą jak ty

Gość małaLALA

Gość małaLALA