Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barbie.

Jestem barbie i jestem szczesliwa i sie tego nie wstydze

Polecane posty

Gość Barbie.

Nosze sie na rozowo i farbuje wlosy na blond czasem na dyskotece ktos mi postawi drinka a ja sie odwdzieczam tym co umieim najlepiej czyli robie dobrze ustami i raczka ale umiem tez gotowac takze nie gadajcie ze takie dziewczyny sa puste a w gimnazjum mialam nawet czerwony pasek oraz lubie pomagac

Gość teraz wlasnie
pokazaloas ze jestescie puste!!! hahahahaa zalosne

Gość hajakmrnglksdrieowertre
"oraz lubie pomagac" tjjjaaaaaaa to mnie przekonało :D kolesiom na dyskotece lubisz pomagac, albo desperatom.

Gość Barbie.
NO TAK POMAGAM RODZICOM FINANSOWO i pomagam siostrze w lekcjach nie wiem czemu mam sie czuc gorszym czlowiekeiem

Gość de moon
A nie dałabyś się namówić na trochę czarnego koloru?

Gość Barbie?
To znaczy?

Gość wiesz ze ..
To znaczy ze masz to zrobic z murzynem

Gość Barbie.
Wy naprawde myslicie ze wyglad swiadczy o czlowieku

No dajcie spokój dziewczyna chciała, przedstawić się w innym świetle niż się przedstawiła. Puki to co robi jej się podoba to nam nic do tego. Nie mamy prawa oceniać, a dowalić durnym i krótkim komentarzem to każdy może. P.S. czy wy na prawdę wierzycie że z tymi komentarzami to w necie jesteście anonimowi? Większość chyba sobie nawet nie zdaje z tego sprawy. Pozdrawiam Barbie i radzę tak spojrzeć z perspektywy na swoje teraźniejsze i przyszłe życie i co chcesz z nim zrobić, czy to gdzieś prowadzi gdzie chcesz się znaleźć?

Gość Hhahahahaahahaahha
NO jak robisz lody po dyskotekach to nie masz innego wyjscia jak byc pusta :D

Gość Barbie.
murzyni przecież mają dorodne penisy, no i też są ludźmiami :)

Gość Barbie.
To sie czasem zdarza tylko ale nie uprawiam z nimi seksu. Ja wiem ze wszystkie dziewczyny wygladajace podobnie jak ja sa postrzegane tak samo. Po prostu lubie tak sie ubierac ale np uprawaim sport nie chodze do solarium jak pewnie myslicie. I chce zaczac oddawac krew i co myslicei ze jak pojde tam to powiedza ze nie wezma ode mnie bo jestem pustakiem? Napewno nie

Gość swr45f
kto jest twoim autorytetem?

Mogą Ci odmówić. Krwiodawcą nie mogą być osoby, które ze względu na swoje zachowania seksualne należą do grup podwyższonego ryzyka zakażenia poważnymi chorobami.

Gość Barbie.
Super wiem o tym ale ja jeszcze nie wspolzylam

Gość Barbie.
Mój tata.

Szkoda że z prawdą u ciebie na bakier i nie napiszesz jak trudno jest ci ukryć penisa w damskich majtkach. :O Pocieszanie się taką nędzną prowokacją. :O

Gość Barbie.
Nie moge poniewaz biore na klate albo przez woreczek

Musisz mieć co najmniej 18 lat, ważyć co najmniej 50kg i nie możesz być leczona/y hormonem wzrostu. Nie możesz też mieć nerwic oraz chorób psychicznych. Biegunki też nie możesz mieć.

Gość Barbie.
Prosze mnie nie pouczac bylabym glupia gdybym tego nie wiedziala a chciala to robic. ;/

I koniecznie jak na barbie przystało, "kręcić teraz bekę". :O :O Co nie zmienia faktu, by wsiąść trochę na klatę by nie wyglądała na zapadniętą. 💤

Gość Barbie.
Skoro nie widzisz ze to podszyw to twoj problem :) Ja to ignoruje

Na takich tematach jest po pięć podszywów. O który konkretnie Ci chodzi? Po za tym temat wyczerpał się na pierwszym poście. Nie wiem o czym jeszcze chcesz gadać.

Góra trzy numero duo. Czasami wystarczy jeden. :D Nie wiem po jakiego chuja się logowałeś mając taką świadomość. :O Wyszedłeś tylko na fajansiarza i do tego zeszmaciłeś czarny kolor. :(

Lepiej wyjść na fajansiarza niż skakać po topikach i pieprzyć od rzeczy. W którym to momencie wyszedłem na fajansiarza, o wielki autorytecie w sprawach zajebistości? Nie potrafisz sklecić dwóch sensownych zdań, które miałyby jakikolwiek sensowny przekaz i chcesz mnie uczyć? Sto razy bardziej wolę rozmawiać z marnymi podszywami niż z Tobą, bo oni przynajmniej starają się, żeby to miało jakieś ręce i nogi.