Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japierdollę

NieLubieNiedziel - kolejna nawiedzona idiotka

Polecane posty

Gość A K I M A
Niedziel idz cipo spać i przestań jebać głupoty

prawie 20 :D brawo, widać, że mnie dobrze znasz :D A robię to, ponieważ ja w odróżnieniu od was nie tkwię w tym światku forumowym tak bardzo i nie ograniczam do niego swojego życia :O i po mnie możesz tu jechać a ja będę na to lała, bo mnie nie znasz, więc mam głęboko w du.pie twoje zdanie i sądzę, że z takiego założenia powinien tu wychodzić każdy, ale jak widać.. nie bardzo :D

Gość llslkoj
a powiesz nam moze(nie wiem jak mas zna imie)..jaka szkole skonczylas?:P

Gość chyba jednak tkwisz
Skoro uważasz, że musisz wylać dzienną dawkę jadu na forum. "A robię to, ponieważ ja w odróżnieniu od was nie tkwię w tym światku forumowym tak bardzo"

Ogólniak a teraz idę na studia, nie wiem co to ma do rzeczy ;) Za kilka msc. kończę 20 jeżeli tego się chcesz czepić ;) I do osoby niżej - zrozum, że ja nie wylewam tu swojego jadu :D ja nie jestem taka na żywo i nie mam potrzeby taka być, ale mnie to bawi naprawdę, kiedy rzucę tu chamskim tekstem a już lalusie płaczą, jęczą i są bardzo dotknięte :D Także nie odpowiadam złośliwie dlatego, że jestem złośliwa tylko po to, żeby się pośmiać. A zresztą, kiedyś tu też byłam inna ;) i to ja byłam tą która rozpaczała, bo ktoś ją tu pokazał palcem. Zmieniłam nicka - zmieniłam postawę.