Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warkotliwaa

siłownia siłownia siłownia

Polecane posty

Gość gość
Ja zdecydowanie wolę zajęcia grupowe!Uwielbiam chodzić na pilates!Ostatnio w prezencie od siostry dostałam koszulkę i getry z rough radical i jestem zachwycona tymi ciuchami!Super się w nich ćwiczy!

Gość gość
Jest dobra polska firma robiąca sprzęt do siłowni, chodzi mi o K Sport ( k-sport.com.pl). Już parę lat trenuję i jeszcze na ich rzeczach się nie zawiodłem. Ostatnio pierwszy raz w życiu zamówiłem sobie ławeczkę do ćwiczenia nóg i jest wycisk. Uda płoną ale są efekty...jednak zawsze te dolne partie były u mnie najsłabsze.

Gość gość
W Marbo też mają dobry sprzęt, ja brałam orbitrek i spoko się sprawuje nie narzekam. a wiem że dziewczyny potrafią narzekać na swoje orbitreki więc zakładam że kupiły po prostu jakieś kiepskiej firmy. jeszcze Wam podrzucam taki fajny artykuł gdybyście był zainteresowane ćwiczeniami http://www.marbo-sport.pl/Orbitrek-jak-cwiczyc-zeby-schudnac-cinfo-pol-150.html

Gość V12
Ubranie sportowe biore ze soba i przebieram sie na miejscu, po treningu biore prysznic i ubieram ciuchy w ktorych przyszlem na silownie. W domu przebieram sie jeszcze raz. Nie trenuje z instruktorem, bo mam juz kilkuletni starz na silowni i go poprostu nie potrzebuje.

Gość gość
W Gravitanie mają najlepszy sprzęt jakby patrzeć na Bródno, Targówek i Zacisze jako jedno miejsce :)

Gość remotkas
Mam buty na zmianę i zostawiam je na silowni. Nie widze sensu w zabiraniu ich za każdym razem do domu (szczególnie,ze jest to obuwie konkretnie do ćwiczen). Jeśli chodzi o same ubranie to kolekcjonowałam je stopniowo. Warto jest moim zdaniem kupować sobie wygodne i dobrej jakości ciuchy na silównie bo to sprawi, że będziemy się czuły o wiele bardziej komfortowo. Ostatnio zamawiałam w Smmash: https://www.smmash.pl/crosswear I jestem zaskoczona dobrą jakością w stosunku do ceny.

Gość gość
W Gravitanie nie masz się o co bać! Najlepsza siłownia na początek. Obsługa miła i pomocna. A po ćwiczeniach można skorzystać z sauny i ze strefy relaksu. Miejsce prestiżowe i wyróżniające się ofertą spośród innych.. Jak dla mnie najlepsza siłownia.

Gość Klebko
Ja ostatnio miałem mało czasu na siłownie więc kupiłem ze strony domenasportowa.pl kilka akcesoriów do ćwiczeń w domu i teraz w każdej wolnej chwili ćwiczę w domu i wydaje mi się że jest dobry sposób dla ludzi mających mało czasu

Gość Eldony
Domowa siłownia to fajny pomysł ;) ja mam taką u siebie urządzoną, sprzęt można kupić tanio w internecie np. z https://www.domenasportowa.pl/ , jest to opłacalna opcja bo ćwiczymy kiedy chcemy i nie płacimy za karnet.

Gość gość

Jak chcesz kupić sprzęt sportowy na siłownię to zobacz na stronie www.k-sport.com.pl. Kiedyś interesowaliśmy się sprzętem sportowym i tam widziałem fajne propozycje

Gość gość

Weź sobie mocniejszy expander. W latach 90 cieszyły się ogromną popularnością, a teraz tylko używane przez pasjonatów, albo osoby, które rozumieją zasady treningu funkcjonalnego. Z tych lepszych modeli polecam www.k-sport.com.pl/, mają różne kolory, czy expandery pod pilates dla kobiet i mężczyzn.