Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzis zupelnie anonimowo

czy Waszym zdaniem homoseksualiści powinni mieć prawo do adpocji dzieci?

Polecane posty

Gość dzis zupelnie anonimowo

od razu zaznaczam, ze mam wielu znajomych gejow a moj najlepszy przyjaciel takze jest gejem. i nie, nie jestem w ciazy. osobiscie uwazam, ze homosesualisci nie powinni miec prawa do adopcji dzieci. zyjac w homoseksualnym zwiazku maja swiadomosc, ze z takiego zwiazku dzieci sie nie narodza i podejmuja swiadoma decyzje. troche to w mysl 'jak chcesz dziecko to je sobie zrob'. uwazam, ze dziecko potrzebuje wzorcow zachowan od obu plci, potrzebuje matki i ojca. tym czasem od wielu gejow slysze, ze corke wychowywaliby na 'ostra lale' a syna, sila rzeczy, na geja. i dla jasnosci - nie, nie preferuje oddania dziecka alkoholiczce czy innej patologicznej rodzinie.

nie...choc w tym przypadku lesbijki maja ten plus,ze jedna moze sie puscic w jakims klubie i i tak dziecko miec beda:) ja rozumiem,ze homo to dobrzy ludzie,moga wpoic dziecku porzadne zasady moralne itd,ale ja przynajmniej nie jestem jeszcze gotowa na taki krok

Gość zgadzam sie z toba i niech
sobie zyja jak chca niech robia co chca ale dzieci kategorycznie wychowywac nie mogą

Gość wg mnie absolutnie nie
powinni miec prawa.

Gość TakaSobieMama
Nie. Kategorycznie.

Nie powinni mieć takiego prawa. Może i są to mądrzy ludzie ale jakie oni wpoją mądrości dziecku ?? Że tatuś z "mamusią" razem śpią?? No właśnie jeden to tatuś a drugi to też tatuś ??

Gość 333444
ja jestem na NIE

Gość uuu jak zwykla mloda mama
popisala sie elokwencja. Mnie interesuje jakie mloda mama wpoi wartosci swojemu dziecko, bo po postach widze, ze chyba zadne i wiele par homo moglby nie tylko dziecko lepiej wychowac, ale i mloda mame wiele nauczyc :o i dla scislosci, sama jestem hetero, ale to, ze wypisuja niektore matki na tym forum, min.mloda mama, wola o pomste do nieba i chyba moze jednak zastanowmy sie nad tym czy kazda KOBIETA powinna byc matka i jakie wartosci ona wpoi swoim dzieciom. Nie mowiac juz o ojcach, partnerach matek z tego forum, gdzie co drugi temat to: face pije, bije, awanturuje sie, lazi z kolasiami po nocy jak szczeniak...i tak dalej.

Gość zgadzam sie z toba i niech
ostatnia wypowiedz jakos w ogole nie na temat jest :O

Gość popieram faktycznie nie na
temat, ale trudno sie z nia nie zgodzic...:o

Gość TakaSobieMama
uuu jak zwykla mloda mama --> zaloz na ten temat osobny topik, bedziesz mogla Ty elokwencja blysnac ;) ...

Gość homoseksualista
też człowiek! Przecież często się zdarza, że dziecko wychowuje tylko jeden rodzic, czasami wychowuje je jakiś zwyrodnialec, czasami alkoholik co bije całą rodzinę i wtedy jest dobrze? A jak homoseksualista jest uczciwym, dobrym człowiekiem to czemu go tego pozbawiać? No cóż nie jego wina, że ma odmienne upodobania seksualne. Więcej tolerancyjności dla odmienności!

Gość wikusia2009
Nie wiem szczerze mówiąc:O homoseksualiści to też ludzie tak samo jak hetero i na pewno są w stanie dobrze wychować dziecko ale osobiście nie chciałabym mieć dwóch tatusiów:) zwłaszcza w wieku szkolnym kiedy to koledzy z klasy potrafią być nieprzyjemni

Gość no tak, ale to wina nasza -
rodziców, że uczymy dzieci nietolerancji! Bo te, że ktoś jest inny należy go przekreślić?

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
TAK!!! powinni miec mozliwosc wychowywania dzieci

Gość problem w tym
"tym czasem od wielu gejow slysze, ze corke wychowywaliby na 'ostra lale' a syna, sila rzeczy, na geja." ze nie da sie kogos wychowac na geja. skłonnosci homo- i heteroseksualne są albo ich nie ma - to natura, z tym się rodzisz. nie da się kogoś zmusic do tego żeby pożądał płci która nie jest dla niego atrakcyjna.

Gość Także mamaa
Nie. Przykre to ale jestem na nie. W obecnych czasach rodzi się mnóstwo niechcianych i porzucanych dzieci ale mimo tego, uważam,że pary homoseksualne nie powinny adoptować. :(

Nie. A chociażby dlatego, by nie narażać takiego dziecka na szykany ze strony innych dzieci. Społeczeństwo nadal mamy pełne homofobów i póki się to nie zmieni, dzieci powinny adoptować tylko pary heteroseksualne.

Gość Także mamaa
" ...nie da sie kogos wychowac na geja. skłonnosci homo- i heteroseksualne są albo ich nie ma - to natura, z tym się rodzisz." -Kiedy od małego dzieci mają wpajane, że trzeba walczyć za ojczyznę, trzeba się poświęcić dla dobra ogółu to w przyszłości też zrobią zamach samobójczy. Jeżeli ciągle im się wmawia że zabijanie jest dobre to w ten sposób będą myśleć. Myślę, że jak małego chłopcu ciągle będzie się wmawiało, że chłopcy są ok a dziewczynki są be, ubierać go jak geja, to wyrośnie na homoseksualistę.

Gość problem w tym
ale jak to ma byc technicznie mozliwe? uwazasz ze orientacja seksualna jest zalezna od tego co sie bedzie komu mówic? jak Cię dobrze ponamawiam to zostaniesz lesbijką a mezczyżni przestaną Cię pociągac?... jakim cudem więc w ogóle rodzą się geje? przecież rodzice raczej standardowo tłumaczą pogląd na płciowość heteroseksualnie. gdyby orientacja seksualna zależała od tego jak się kogoś wychowa to nie byloby homoseksualistów...

Gość Także mamaa
Chodzi o to,że można "wmówić" od małego, coś, co nie koniecznie jest dobre. Pewnie taki chłopiec zacznie oglądać się za kobietami bo masz racje że to natura człowieka. Jednak uważam, że można dziecku coś takiego wpoić. "Tata i tata są parą więc to jest dobre. Tłumaczą, że tak trzeba więc to musi być dobre."

Gość problem w tym
najwyżej takie dziecko bedzie mialo bardziej rozwiniętą tolerancję. bo poza tym ze z natury i z otoczenia bedzie wiedzialo ze heteroseksualizm jest OK, to jeszcze w domu go nauczą że homoseksualizm to też nic złego. bo to nie jest nic złego. orientacji seksualnej nie da sie ocenić jako dobrej i jako złej. to nei jest kwestia wyboru. takim się człowiek po prostu rodzi i juz. nawet jesli nie uprawia seksu to i tak jest homoseksualistą - to co, to znaczy ze jest to gorszy człowiek?... kto dał heteroseksualistom prawo do takich ocen?...

także mama- głupoty piszesz, no ale skoro tak myślisz,to niech ci będzie. Ale posłużę się cytatem z jednego filmu "Natury się nie da oszukać"

Gość bukaaa
do także mama - nie rozumiem, dlaczego zakładasz, ze para homoseksualistów będzie starała się wmówić tę orintację dziecku. Przecież to chyba są świadomi ludzie i wiedzą, że nie wszyscy są homo, więc taką wiedzę przekażą również dziecku.

Gość pot
moim zdaniem nie!

Gość A ja jestem na TAK!
sama jestem biseksualna...

Gość bbbbbbbuuuhahahaha
pedałom i lesbijkom mówimy stanowczo NIEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

Gość mamamamama26
nie

Gość jak będę brali
te znajdy z domów dziecka, które HETEROSEKSUALNI "rodzice" mają głęboko w doopie, to czemu nie. Zawsze to lepsze niż wychowywanie w tym państwowym kołchodzie. A seksu przy dzieciaku się nie uprawia, nie ? Chyba, że wy HETEROSEKSUALIŚCI kopulujecie na oczach swoich bachorów, to już nie wnikam.