Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka matka matka

Moja 14letnia córka maluje się, chodzi do solarium i nosi szpilki

Polecane posty

Gość tak parę dni temu
przechodziłam obok gimnazjum. Akurat była przerwa. Z wnętrza budynku wyległo stado uczennic podobne jedna do drugiej kropka w kropkę niemalże. Jakieś 80% miało łeb pofarbowany na czarno, prawie wszystkie mocno zrobione oko, a jakieś 40% wyglądało jak prostytutki (z ubioru). Dosłownie kilka wyglądało na dziewczyny/nastolatki. O słownictwie jakim się posługiwały, nie wspomnę. Po prostu stare lampucery, a nie dziewczyny :O Jak będą wyglądały za 10-15 lat ? Strach pomyśleć :O

Gość fikumiku........
tak pare dni temu-----------w moim miescie tez tak wlasnie wygladaja pannice z gimnazjum :(

Gość spokój ludzie!
Jak byłam w podstawówce to już dużo dziewczyn włosy farbowało a teraz to już każda 50 kolorów na bani, poprzepalane, rude, prześwity, obrzydliwe czarne, odrosty na pół łba, niszczenie włosów w tak młodym wieku. Jest strasznie dużo dziewczyn które farbują, prostują, kręcą włosy, do tego pomarańczowa tapeta, grube krechy na oczach, dekolty, panterki itd. Ale są też gimnazjalistki, który po prostu tuszują rzęsy, nakładają puder, żeby lepiej wyglądać, chodzą normalnie ubrane i mają naturalne włosy. Osobiście nigdy w życiu nie miałam nawet szamponetki na włosach, mam naturalne miodowe, proste włosy i tylko je odżywiam, nic więcej. Tylko tapetę walę haha

Gość i tu się mylisz...
witam ponownie Panie;) proszę z wrażenia nie popadać... tak, a niby dorosłe wielkie panie:) śpieszę odpowiadać - nie bój się, akurat sukienka ma się na czym trzymać, mam większe B, biust może nie wielki, ale niczego sobie:) Aa... i nie sil się na ripostę, nie jestem otyła... ważę 50 kg przy 165, jednej natura da, a drugiej nie:) Sukienkę wybierałam wspólnie ze starszą siostrą, została zaaprobowana przez wszystkich, ma również bolerko oraz ramiączka, gdyż doszyłam:p Nie wyglądam jak bohaterka Nabokova, choć książkę lubię:) Co do tego, że 14nastkom umalowanym 'gachy' w głowie... mam powodzenie i co z tego? I tak, podobam się różnym mężczyznom. Ale wiesz co? Ja stawiam na literaturę, która jest moją pasją, choć jestem w gimnazjum już nastawiam się na to, że pójdę na polonistykę:) I to jest obecnie moim celem a faceci? Poczekają aż dostanę się na wymarzony kierunek:p

Gość i tu się mylisz...
Spośród tej garstki mężczyzn, podoba mi się pewien znajomy, jest sporo starszy ode mnie, nie będę pisać o ile bo zaraz mamusie Polki mnie zjedzą:) Jednak obecnie mam inne priorytety, stawiam na naukę. On mnie kocha, skąd wiem, moja sprawa. Wiem też, że na wszystko jest czas i miejsce i za parę lat będziemy razem:) ale to poczeka. Prawdopodobnie jest mężczyzną mojego życia... ale ta miłość poczeka aż dostanę się na studia. A jeśli znudzi mu się czekanie - znaczy, że to nigdy nie była miłość:)

Gość ja pierdziele!!!!!!!!!!
kochaniutka, sczycisz sie, ze jako smarkula podobasz sie gachom? ale nie interesujesz sie facetami, dopiero na studiach zaczniesz tak? kokietowanie i wyzywajacy ubior i tapeta wystarcza-raz cie jakis zaciagnie w ciemny kat i zerznie, to ci sie wszystkiego odechce-ty lolitko za grosze

Gość ja pierdziele!!!!!!!!!!
ales ty infantylna dziewczynko. tlumacz sie tlumacz, niestety nieudolnie ci to wychodzi... facet sporo starszy bedzie czekal az malolatka studia zacznie-ale sie usmialem :) znajdzie sobie inna predzej niz myslisz

Gość i tu się mylisz...
Jeszcze odpowiedź do Pani, która rozmyśla, skąd czternastoletnie dziewczę na tym dziale:) Jak Pani zapewne wie, Kafe jest publicznym forum, dla kobiet w różnym wieku. Proszę sobie wyobrazić, że tematy wyświetlają się na stronie głównej:) Proszę nie spektakulować - jestem dziewicą, na pewno nie szukałam porad, jak co robić z niechcianą ciążą:p

Gość spokój ludzie!
i tu się mylisz - do niedawna też tak mówiłam;) "jestem za młoda na chłopaka, dopiero jak dorosnę to będę kogoś miała", zobaczysz, rok, dwa i zmienisz zdanie ;) Hormony wezmę górę itd...;d

Gość i tu się mylisz...
Proszę nazywać mnie wedle uznania. Niech będzie, że jestem infantylna. Ja nie oczekuję, że on będzie w celibacie, dopóty zacznę studia:p niech robi co chce, jednak z tego co wiem, w chwili obecnej zrezygnował z seminarium duchownego (pierwszy rok) i ma wyrzuty sumienia, że coś poczuł. Tak, dla mnie odszedł:) wszyscy o tym wiedzą:) możesz teraz mi nawrzucać:)

Gość oczywiscie oczywiscie
ja tez sie zastanawiam, co 14 letnia dziewczynka robi o godz 23 na forum... do nauki sie bierz, masz piekne plany, ale to jeszcze 5 lat zanim je zrealizujesz, jesli po drodze nie wpadniesz w piekne towarzystwo i nie ulegniesz starszemu koledze... pogadajmy dziewczynko jak juz na tych studiach bedziesz... a teraz slodkich snow lolitko.

Gość oczywiscie oczywiscie
a temu twojemu chloptasiowi juz na bank zryli beret na tym seminarium...

Gość i tu się mylisz...
chodzę spać po północy i jakbyś nie wiedziała, szkoły mają już wolne. Wielu rówieśników siedzi teraz przed komputerem - obecnie rozmawiam z dwiema koleżankami na gg:) pewnie zaraz posypią się inwektywy:p A to, na jakie strony wchodzę, to chyba moja prywatna sprawa, nieprawdaż? 'Starszego kolegę' dzieli ode mnie przepaść, dostał reprymendę od księdza za całą sytuację, więc zapewniam, że żadne uwiedzenie z jego strony w najbliższym czasie mi nie grozi:)

Gość przepraszam że się wtrącę
tak sobie myślę że autorka topiku i "i tu się mylisz" to jedna i ta sama osoba :D

Gość i tu się mylisz...
Co do' brania się za naukę' - celujący z polskiego i bdb i db (przyznaję z matmy:p) chyba o czymś świadczą:) Przeciętni uczniowie nie stoją w sztandarze...

tak, tak , zrezygnował z seminarium dla smarkuli i będzie czekał latami a potem przyjedzie na białym rumaku ... haha , a były w tej bajce smoki ? takie opowiastki swiadczą o tym jak bardzo jesteś jeszcze dziecinna.

Gość i tu się mylisz...
Myślisz, że mi było łatwo w to uwierzyć? A dowiedziałam się o tym od księdza (!). Nie zamierzam jednak nikogo przekonywać, szczegółów podawać też nie będę, bo nie o to tu chodzi.

Gość i tu się mylisz...
I zapewniam, nie jest to dla mnie powód do dumy. Wręcz przeciwnie! A plotek było dużo i domniemań ludzi równie złośliwych co Ty.

Gość cniwdcubiducb
taaaaaaaaaaaaa dobra jestes z polaka, to, co tu wymuslasz nadaje sie na niezly romans z serli Harlekina :)

Gość cztery razy po dwa razy
ja tam eirze, kuzyn męża też odszedł z seminarium dla laski a i tak jest starym kawalerem:D ktoś dobrze napisał seminarium robi wode z mózgu

ale prosze cie ,... oczywiscie ze sa przypadki że ksieża rezygnują z sutanny , ale dla dorosłych kobiet , a nie dla gównażerii z gimnazjum ... Wyobraźnia działa :classic_cool: Podkochuje się pewnie smarkata w księdzu i snuje fantazje .

no ten to jeszcze w seminarium i na 1 roku to wyrzeczen wielkich nie poniósł:D małolata ale widać nie głupkowata a on może jakiś dzieciak. Dla mnie facet 20 lat to tez gónażeria a tyle ma się na pierwszym roku

Gość i tu się mylisz...
trudno mówić ksiądz o kimś, kto zrezygnował po paru miesiącach:p ma 21 lat, więc faktycznie dziadek:classic_cool:

Gość i tu się mylisz...
i małe sprostowanko - jestem w pierwszej klasie lo:p

Gość mam prawie 3 letnia corcie
Jest infantylna, ale wazne, ze makijaz i ciuchy cud miod i ze faceci na nia patrza :) Tez obstawiam, ze fantazja panienke poniosla... W podstawowce w 8 kl. mialam kolezanke, ktora tez miala wymyslonych chlopakow, sama pisala do siebie listy niby ze dany chlopiec do niej napisal... Wtedy byly w modzie discopolowe zespoly, to wymyslila ponadto, ze lider jednego z nich sie w niej zakochal.... Zenada....

Gość mam prawie 3 letnia corcie
pisalas, ze masz "14 lat wlasnie" a teraz stwierdzilas, ze w 1 kl. LO jestes-wiec jak to naprawde jest?

Gość i tu się mylisz...
Tak oczywiście śledztwo, ale spodziewałąm się tego pytania. Poszłam rok wcześniej do szkoły, w sierpniu mam urodziny, o ile to takie istotne

Gość spokój ludzie!
Rok wcześniej to możesz być maxymalnie w 2 gimnazjum w takim razie;)

czemu ja tez w pierwszej ogólniaka miałam niecałe 15

Gość i tu się mylisz...
ee a co w tym dziwnego? koleżanki w klasie mają teraz szesnastki hymm?