Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana bardzo

Pytanie, ktorego nie ma na tym forum.

Polecane posty

Hej, duzo jest o staraczkach, ciazy, testach, temperaturach, antykoncepcji i innych, ale nie moge znalezc odpowiedzi na pytanie odnosnie temperatury w ciazy pod pacha! Wiem ze powinno sie mierzyc w pochwie, odbycie lub ustach, bez wstawania z loakz (bla bla bla) aby sprawdzic czy dochodzi do owulacji i jak przebiega cykl. Nie o to mi jednak chodzi. Chciala bym zapytac czy ktoras z Wam na poczatku ciazy zaopserwowala podwyzszona temperature swojego ciala mierzona pod pacha? Ja powiem szczerze ze sie staram, ale jeszcze nie swiruje. Zauwazylam tylko ostatnio ze mam podwyzszona temperature ciala mierzona pod pacha. Zazwyczaj mialam normalnie 36.6 - bez choroby itd, teraz od kilku dni ( a jestem 5 dni przed terminem miesiaczki ) temperatura pod pacha ( mierzona czasami rano bez wstawania z lozka, czasami w poludnie, wieczorem) waha sie pomiedzy 36.8-36.9. Nie mam cieplego czola, nie czuje sie ani troche chora czy przeziebiona. Dzien jak co dzien :) tylko ta temperatura lekko podwyzszona. Czy ktoras z was zauwazyla u siebie na poczatku ciazy podwyzszona temperature mierzona pod pacha?

A moze sa dziewczyny ( na pewno sa! :P ) ktore sa w pierszych tygodniach ciazy, czy ktos moze zmierzyc u siebie temperature i napisac czy ma normalna - 36.6 czy lekko podwyzszona? zaznaczajac ze nie jestesmy chore, czy przeziebione.

Gość ludzie wola odpowiadac
na durne topiki, pytania ktore sa infantylne i sie tu wyzywac wiec nie wiem czy znajdziesz normalna, fachowa odpowiedz i pomoc. Ja w ciazy nie jestem i nie bylam wiec nie pomoge, ale zaintereoswalo mnie to.

widze wlasnie, tematy o 14latkach w solarium i ciotkach bijacych dzieci az kipia, a na problematyczne pytanie nikt nie zna odpowiedzi.

Gość kasia1977 kasia
Ja tez tak mam od 2 dni i jestem na 8 dni przed miesiaczka. Hmm..

Tak, ja zaobserwowałam. W pierwszych tygodniach (6-7 tydzień) miałam 37,1. Ta temperatura utrzymywała się bodajże z 2-3 tygodnie, potem przestałam mierzyć.

Dzieki za odpowiedz, czy ktos moze jeszcze sie wypowie, prosze.

Gość ja mierzyłam pod pachą
gdy byłam w ciąży i miałam nawet 35,9 więc mało miarodajne jest mierzenie temperatury pod pachą;)

Dziekuje dziewczyny, ja mam do miesiaczki jeszcze kilka dni, ale nie nastawiam sie i nie napalam. Chcialam tylko wiedziec jak to jest. Moja temperatura od kilku dni waha sie pomiedzy 36.7-36.9.

Gość nic mi nie wiadomo czy moze
podnosic sie pod pacha . Na pewno podnosi sie w pochwie . Nie sadze ,zeby byl jakis zwiazek z ogolna cieplota ciala. Mozesz sprawdzic u siebie . Rob regularne pomiary pod pacha i w pochwie i zapisuj . Bedziesz wiedziec czy pod pacha podnosi sie przed miesiaczka . Moze ktoras z dziewczyn odpowie.

Gość nic mi nie wiadomo czy moze
moze sie nieznacznie podnosi u niektorych osob