Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulkaaaw

rodzice a dzidzia

Polecane posty

Gość lulkaaaw

jak zachowywali sie wasi rodzice jedni i drudzy jak urodziło wam sie dziecko? mądrzyli sie, chcieli decydowac za was, uwazali ze wiedza wszystko lepiej, kłócili sie ze jedziecie do tamtych dziadków a nie do nich?

Nie wymądrzali się, czasami coś doradzali ale grzecznie odpowiadałam, że teraz sie robi inaczej, więc dali sobie spokój z doradzaniem. przekonali się, że sobie radzimy. Niektóre porady to były śmieszne ale przymykałam oko na to :)

Gość mama23_wr23
rodzice mojego N. sie strasznie madrzyli.. zreszta tak jest do tej pory i nie ustepowali! Musialbyc tak jak oni powiedzieli, ale ja sie nie dalam... a moja mama doradzala i pomagala robila tak jak ja jej powiedzialam..

Gość asasdases
Rodzice mojego meza strasznie się madrzyli szczegolnie mama, ostanio zrobiła nam awanture ze dajemy wode butelkowa małemu do picia, jej zdaniem tylko i wylacznie woda przegotowana.. a wczesniej chciała zebysmy do obiadków ( mały ma juz zeby) dodawali wode, bo tak mu bedzie łatwiej zjesc.. ;) Dzwoni co pare dni i pyta o postepy małego, ogolnie ciagle słyszmy jak go porownuje do drugiej wnuczki, i tylko Maja juz umiała to, i robiła tamto Jak miał 4 miesiace chciała go posadzic i obłozyc poduszkami.. Oj duzo by opowiadac.

Gość lulianna123
U mnie też mądrzyli się i jedni i drudzy, ale za każdym razem odpowiadałam "jak będę potrzebowała rady to zapytam..." i szybciutko przestali. Teściowa porównywała moją córkę do mojego męża " A Jarek to już robił to, a jak miał 6 m-cy to jadł schabowe...??? itp.". Za którymś razem już miałam dość i odpaliłam "to jest Ola a nie Jarek... " i się skończyło...