Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obi123w

jak oceniacie prezydenture komorowskiego

Polecane posty

Gość obi123w

ja uwazam ze to dno , nie pasuje na prezydenta pozatym niewiele robi i wg mnie jest tchorzem , chowa sie i unika rozwiazywania problemow, wolalam S.P Kaczynskiego

Gość Ricardson
jeden wstyd, osmiesza nas na kazdym kroku, tylko media tak tego nie lansuja jak za Kaczynskiego

Gość Ricardson
mowie o mediach o wiekszym polu razenia, w tv nikt nie mowi ze Bronek to posmiewisko, ze wstyd na caly swiat, a wlasnie tak bylo z Kaczynskim nawet wszystko wyolbrzymiano albo przekrecano (np. Borubar-przekrecone, albo fota z szalikiem, itp.)

Gość kanala1111
mam nadzieje ze dostanie mu sie jakas mala kara za klamstwo smolenskie , on jest za glupi na zrobienie spisku , ale ukrywa zbrodnie pana P i T

Gość very bad prezydentura
masacra

Gość piskq
bardzo zle ! zaglosowalem na niego i bardzo tego zaluje , na nastepnych wyborach na pewno sie poprawie ! przepraszam za ten blad

Gość karnibala
tragedia , szkoda słow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeden przekret

szybko oceniacie:D z resztą prezydent w polsce to nie jest wazna funkcja. raczej prestiżowa niż użyteczna. niewiele więcej może niż prezydent niemiec. taki ustrój. a że popełnia gafy? Lech tak samo popełniał i ciekawe jakie media nabijały się z prezydenta. pokażcie choć jeden filmik🖐️ na pewno nie było to tvp 1 ani tvp 2 bo wtedy pis rzadził tv publiczną.

Gość lula_
jest za malo w y r a z i s t y

komorowski robi sobie obciach tymi gafami dokladnie tak samo jak kaczyński sobie robił obciach. widać coś pechowy jest ten fotel prezydenta. to przez wałęse i jego "nie otakie polske walczyłem" on swoimi słownymi lapsusami naznaczył urząd prezydenta i od tamtej pory nie wazne czy prof, czy skońćzył prawo czy historie czy kupił mature to i tak popełnia zabawne gafy i się osmiesza. musimy się z tym pogodzić! klątwa wałęsy trwa!!!

Gość KONDRAATTT
mysle ze najlepszym pojeciem bedzie DNO ale glownie mi chodzi o klamstwo smolenskie , tym wg mnie sie skompromitowal , ze oddal tak bardzo wazne sledztwo dla polski rosjanom.. nawet jakby spodziewal sie ze polska nie da rady , mogl by poprosic miedzynarodowa komisje,,, widac ze mu nie zalezy na prawdzie czyli czemu mialo by mu zalezec na polsce

Gość KONDRAATTT
oczywsicie na ma prawo powolac komisje miedzynardowa w sprawie sledztwa ,mogl nawet referendum zrobic w tej sprawie

pokaż mi to, źródło. poczytaj sobie o tym jak funkcjonuje referendum. nawet jakby 100% polaków opowiedziało sie za komisją międzynarodową to ta komisja by od tego powstała? źródła, przepisy prawa poprosze.

no i to tyle jeśli chodzi o argument. ludzie bezmyslnie powtarzają za politykami czy gazetami. każdymi. bez względu czy to gazeta polska czy gazeta wyborcza i tak powtarzają bezmyslnie. a samemu nie chce się sprawdzić czy tak jest naprawdę. ciekawe kto z was czytał tę konwencję wedle której jest prowadzone śledztwo:🖐️

Komorowski jak dotychczas bardzo dobrze reprezentuje nasz kraj, spokojny wyważony, nie robi takich głupot, jak Kaczyński, Tusk poleciał do Brukseli, za nim Kaczor by pokazać, kto ważniejszy. Polskę to osmieszył Kaczor, jak podpisywał W Lizbonie traktat z telefonem przy uchu, słuchając co mu dyktował Jarosław. Komorowski jest prezydentem wszystkich Polaków, a nie jak ten kartofel tylko frakcji pisowskiej.

Gość bendziemy czytac komiksy
wesołe przygody Bronka komoruskiego jak powodzian ratował wspomagając ich dobrymi radami jak w USA Obame uczył bigosowania ja pierdole hahahaah:)

Gość bendziemy czytac komiksy
Cudem uniknęliśmy skandalu dyplomatycznego. Bronisław Komorowski i jego współpracownicy mają chyba naturalny talent do popełniania gaf, nietaktów i produkowania skandali dyplomatycznych. "Nasz Dziennik" donosi, że to skandalu, o mało co, nie doszło przy okazji odsłonięcia we wtorek tablicy pamiątkowej dziękującej Węgrom za pomoc, jakiej udzieliły Polsce w czasie wojny polsko-bolszewickiej. Tablicę odsłonięto we wtorek w czasie bardzo skromnej uroczystości. Stało się tak, jak donoszą informatorzy "Ich Dziennika", dlatego że: O godzinie 15.00 w poniedziałek, na dzień przed przyjazdem prezydenta Węgier, ludzie prezydenta Komorowskiego zdecydowali, że tablica nie zostanie powieszona. Decyzję taką podjął minister odpowiedzialny w Kancelarii Prezydenta za politykę zagraniczną, Jaromir Sokołowski. Uzasadnił ją tym, że udział Bronisława Komorowskiego w tej uroczystości może być źle odebrany przez stronę rosyjską W efekcie przez cały poniedziałek trwały gorączkowe negocjacje, w który strona polska ugięła się dopiero wtedy, gdy Attyla Szalai, węgierski attach kulturalny zagroził, że o wszystkim opowie węgierskim mediom. Co skończyłoby się wielkim skandalem międzynarodowym. Dziwi bowiem tłumaczenie, że "Rosjanie mogą to źle odebrać." Szczególnie w sytuacji, w której na odsłonięcie przyjeżdżał prezydent Węgier Pal Schmitt, a cała sprawa była umówiona miesiące temu. A już w ogóle dziwnie to brzmi w ustach urzędnika prezydenta, który odsłonił w Ossowie pomnik bolszewickich żołnierzy poległych w czasie Bitwy Warszawskiej. Ktoś chyba przesadził tu z ostrożnością. Zabijali Polaków, gwałcili Polki. Teraz dostaną... wielki krzyż!>> I Bronisław Komorowski, choć nie z własnej winy, zaliczył kolejną wpadkę. O której "Nasz Dziennik" doniósł tak samo gorliwie, jak TVN donosił kiedyś o wpadkach Lecha Kaczyńskiego.

obciachowy porównywalnie do Kaczyńskiego. tzn tak samo się ośmiesza, w równym stopniu tylko innym sposobem. dla mnie komorowski jako prezydent to tylko dobrze robi że nie wdaje się w pyskówki z pisem. i to jest największy plus, bo np sikorski by nie pozwolił się tak obrażać. a komorowski to takie cieple kluchy i siedzi cicho mimo że go wyzywają od slugusów moskwy i porównują do stalina...ci hm patrioci pod pałacem:O

Nie głosowałam na niego i nie żałuję tego. Moim zdaniem człowiek, który reprezentuje państwo powinien chociażby znać poprawną pisownie :)

Komorowski jak dotychczas bardzo dobrze reprezentuje nasz kraj, spokojny wyważony, nie robi takich głupot, jak Kaczyński, Tusk poleciał do Brukseli, za nim Kaczor by pokazać, kto ważniejszy. Polskę to osmieszył Kaczor, jak podpisywał W Lizbonie traktat z telefonem przy uchu, słuchając co mu dyktował Jarosław. Komorowski jest prezydentem wszystkich Polaków, a nie jak ten kartofel tylko frakcji pisowskiej. przestan pierdolic bzdury i lansowac komorowskiego jakby nie wiem kim byl po co te klamstwa ktore tutaj wypisujesz??

to nie komorowski zaliczył wpadkę tylko jego kancelaria. a tekst o zabijaniu polaków i gwałceniu polek to wiesz...daruj sobie. myślisz że polscy żołnierze jak na litwie się rozbijali albo ukrainie albo rosji czy dzisiejszej białorusi to byli grzeczni i milutcy?:D wojna to zło, cierpienia cywilów itd szczególnie kobiet. ale ci ruscy żołnierze brani z głębokich rezerw mający po 18 lat to myślisz że nie miali nic lepszego do roboty i na ochotnika się zgłaszali do woja i szli na front????często tysiąc km od swojego domu? politycy i dziennikarze "wolnych mediów" zrobili rozróbę pod pomnikiem rosyjskich żołnierzy zrobili obciach polsce. w moskwie ludzie składają kwiaty pod ambasadą polski a w polsce pod ambasadą rosji krzycza "mordercy" i palą kukłę putina. nie mając żadnych dowodów na winę umyślną rosjan w katastrofie tu. i dlatego nie lubie pisu i tych wszystkich zmanipulowanych ludzi nie mających własnego zdania i przychodzący pod palac czy ambasadę na zawołąnie gazety polskiej albo jarka.

Gość a ty głąbie poczytaj
a ty warszawski prymitywny kibolu, ciotę Hoffmana naśladujesz, co nie pamięta jak jak o Rydzyk nazwał, prezydetową czrownicą, co siedzi z feministkami w szambie. Ty warszawski świński ryju.

Polskę to osmieszył Kaczor, jak podpisywał W Lizbonie traktat z telefonem przy uchu, słuchając co mu dyktował Jarosław. buahah co za kurwa tluk w lizbonie buahahahhaahaha

Dla mnie ten człowiek nic sobą nie reprezentuje, nie ma własnego zdania. Rosjanie będą Polsce pluć w twarz to Komorowski powie , że deszcz pada. Takie jest moje zdanie.