Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obi123w

jak oceniacie prezydenture komorowskiego

Polecane posty

na tym forum jest pelno idiotow to dopiero pomyslcie ile jest dekli w tym kraju ja pier dole zmanipulowanych jakas tandeta kompletna zal mi tych ludzi dlatego wlasnie takie barany zapierdalaja w marketach bo gowno wiedza i na niczym sie nie znaja. ale bmpedal to dzis dal tak dupy z ta lizbona :D:D:D ze nie mam na niego slow skonczony kretyn

jest przysłowie, stuknij w stół na nożyce się odezwą. Coś Wawcia wszystkich uważasz za pedałów, i tak duzo o tym gadasz, że pewno sam jesteś tej orientacji seksualnej, bo ja mam ,żonę , dzieci i interesuje sie dziewczynami od zawsze, w szkole, na studiach i jakos nigdzie nie pisałem o homoseksualiźmie, gdyż nie interesuje mnie ta orientacja, a ciebie pewno bardzo, co, homusiu?

Gość asfdasfasfasfsdfsd
co Polacy znaczą wobec Rosji, nic , nul, zero, szabelką to możemy sobie powywijać tylko dla film Zwyczajny faszyzm, jest jednym z najcenniejszych dokumentów historycznych. ---------------------------------- UE tez nas olewa i dlatego polityka L.Kaczyńskiego była taka, żeby zbudować własną strefę wpływów w tej części Europy, wraz z Czechami, Węgrami, Słowacją i krajami bałtyckimi już mieliśmy 70mln ludzi i dość dużo do powiedzenia w ramach UE, plus Rumunia i Bułgaria -100mln plus w dalszej przyszłości Ukraina,Gruzja to już było by 140mln ludzi. I mogli by nam naskoczyć bo gospodarczo bylibyśmy samowystarczalni. Dla komuchów jest to wymachiwanie szabelka a dla innych jest to jedyne rozwiązanie żeby przetrwać pomiędzy silniejszymi od siebie i być dla nich podmiotem a nie przedmiotem.

a nie przyszlo ci do tego pustego lba ze mieszkam w stolicy w najwiekszym skupisku tych dziwolagow i mam na codzien do czynienia z tymi chorymi ludzmi?? kurwa czy tak ci ciezko pomyslec o tym poyebany czlowieku ?? czy wy ludzie z innych miast to od urodzenia macie cos z trybieniem kurwa sie pytam??

Gość gallus
jestem przeciw

moim zdaniem PO powinno płacić wawci za posty:D bo odwala niezłą robotę... radykalizując tak pis wyświadczasz po przysługę🖐️ więc jak po wygra to będziesz miał w to swój mały wkład dzięki agitacji antypisowkiej na kafe:D bo jak ktoś normalny, niezdecydowany na kogo głosować poczyta twoje posty pełne wyzwisk , obelg , nietolerancji, homofobii to stwierdzi że jeśli ma się identyfikować z takim elektoratem to lepiej jednak zagłosować na po... ale koniec pierdół. czytałem wywiad z jarosławem i on tam dobitnie mówił że jak pis nie będzie taki jak on chce to reaktywuje pc. czyli mniej osób w partii ale za to totalnie posłusznych. po przegranych wyborach, choćby 1 procentem może reaktywować PC

Gość fafarafatuturutuman
Przeciez Wawcia Returns popiera PO i Tuska prowokuje a wy w to wierzycie!

Gość zboczenica prawdziwa
wawcia,słodki jesteś :*

Gość necromanta kafe level 666
wskrzeszam martwe topiki:classic_cool: to moja praca i hobby