Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obi123w

jak oceniacie prezydenture komorowskiego

Polecane posty

ale jarek zignorował, tak samo lech bo rydzyk to sojusznik. powie w radiu że kaczyński jest bee i ch*j, 80% elektoratu pisowi odejdzie. o czym ty bredzisz ty myslisz ze tylko starce glosuja na PIS? a mlodzi na PO to jebnij sie w leb bo to nie ma roznicy liczy sie to ktora tv cie bardziej urobi i obiecanki tych zlodzieji wiec prosilbym ciebie zebys przestal jebac te farmazony bo jestes tak samo zalosny jak ten pedal co sie osmieszyl ta lizbona i zwial

ty warszawski popiedoleńcu, myślisz, że Polsce to PO i PiS tylko jest. Na PO większość ludzi głosuje z konieczności, aby ten wariat nie dostał sie do władzy, a ja zagłosuję na SLD, bo ona ma przyszłość.

przeczytaj swój post. potem mój. gdzie ja napisałem coś o starcach? to fajne masz zdanie o radiu maryja:D że tylko starsi tego sluchaja?:D::D:D napisałem że 80% elektoratu odpadnie. i młodych i starych.

przeczytaj swój post. potem mój. gdzie ja napisałem coś o starcach? to fajne masz zdanie o radiu maryja:D że tylko starsi tego sluchaja?:D::D:D napisałem że 80% elektoratu odpadnie. i młodych i starych.

Gość nie wiem skąd te 80%
ale komuchy z matematyką to sa na poziomie tabliczki mnożenia. RM ma ok 0,7mln słuchaczy z których cześć nie pójdzie na wybory a czesć to elektorat innych partii np Prawicy RP M.Jurka. Na PiS ostatnio zagłosowało 5,2mln ludzi a na J.Kaczyńskiego 7,9mln. Ile ci słuchacze RM stanowią?? cały chuj. Więcej jest procentowo pedałów za PO niż słuchaczy RM za PiS. Pedałów wg pedalskich organizacji jest min 5% czyli min 1mln elektoratu który nie zagłosuje na konserwatywny PiS.

linki z filmikami z youTube, to możesz wkleić o Rydzykowi na dupsko. Zmanipulowane, zmiksowane filmiki z youTube, weź się yebnij w ten durny łeb matole.

zmanipulowane powiadasz:D:D ale z tvn juz nie sa zmanipulowane abuahahahhaah ty ch uju nie osmieszaj sie wiecej bo cie wbilismy tutaj w ziemie ty klamco jebany ty traktacie z lizbony :D:D buahahahahah co za frajer ciec jebany

PO wygra ale niewiele. ze 2-3 %. może 5% różnicy będzie. - to scenariusz optymistyczny ewentualnie PIS wygra niewielką przewagą jakieś 3-5%. tak czy owak będa 3 parie liczace się w sejmie. i żadne nie będzie miała większości. ale będzie cyrk. obstawiam 38% po 35% pis 22% sld 5% psl pjny palikoty itd nie wjedzie. koalicja z Kto Da WIęcej Pawlak nie będzie miała sensu więc więc dwie partie będa musialy sie dogadac :D

Gość buahahaha BMBLONDYN
SLD ma przyszlosc buahahahaha :D:D:D:D:D:D SLD przede wszystkim ma PRZESZLOSC, dziesiatki afer na koncie, caly katalog:D:D:D:D

bezrobotna k u r w a to ty zapewne jestes bo ciagle o tym pieprzysz i co z tego ze wygra PO jak bedzie skupiac sie ciagle jak to robi od 4 lat na atakach na pis a jak wygra pis to kurwa PO znowu bedzie plakac i miec pretensje co to za wyjscie ku rwa sie pytam idioci??

sld ma przyszlosc z tym tanczacym k u r wa debilem i tymi blondynkami buahahahah co za wies wies tanczy i spiewa ale takiemu pedalowi to sie podoba wiesniakowi jebanemu staremu zgredowi

wszystkie media manipulują, tvn, tv trawm, gazeta wyborcza, gazeta polska , dziennik, nasz dziennik - wszystkie są za kims czy za czymś, mniej lub bardziej widocznie i wprost...ale każde manipulują. tvn gdzie nie uświadczysz krytyki raczej po i gazeta polska gdzie próźno szukać krytyki pisu. szczeólnie przed wyborami. a np tvp jest za tym kto tam aktualnie rządzi. jak pis to za pis jak po to za po. to oczywiste.

SLD, faktycznie przyznam, że jako SLD z tą nazwą szanse ma nikłe, ale jak stworzy ugrupowanie socjaldemokratyczne , może bardzo wysoko zajść, i kto wie, czy premierem nie będzie Napieralski

Gość kingkong ...
Jest beznadziejnym Prezydentem ostatnio wysmiewali sie w radiu Francuskim z niego mowiac pan gafa z wasami i oklularami o dziwnym imieniu!

"i co z tego ze wygra PO jak bedzie skupiac sie ciagle jak to robi od 4 lat na atakach na pis a jak wygra pis to k**wa PO znowu bedzie plakac i miec pretensje co to za wyjscie ku rwa sie pytam idioci?? " pierwszy raz się zgadzam z wawcia. ja nie umiem ci odpowiedzieć. ale wiem że to będzie cyrk. bo można sobie gadać na pis, na po i się wzajemnie wyzywac ale widać na podstawie wyborów od 2005 roku że pis ma jakies 33% twardego elektoratu, PO też 33% i sld jakieś 20% twardego elektoratu. tak więc nie spodziewam się w najbliższym czasie by ktokolwiek mial w sejmie większość. będa kolorowe koalicje jak z lepperem i lpr

myślę, że PiS zastosuje pewien zwrot. Podobnie jak Porozumienie Centrum, zakończy działalność, zbyt dużo jest wokół tej partii negatywnych emocji. Nawet taka, że jest już poważnie rozmyślana możliwość , delegalizacji tej partii, że względu na poglądy faszystowskie i antysystemowe, prezentowane publicznie.

http://www.rp.pl/artykul/646456_Symbol-Warszawy-na-Euro-2012--plachta.html zobacz ku r wa jak oni rzadza moze w koncu co ktorys otworzy oczy i pogoni to towarzystwo ktore nabija sobie kieszenie pieniedzmi i ustwia siebie i swoje rodziny zlodzieje jebani zobacz jak oni rzadza wymien mi ich jakies sukcesy procz tego ze sklocili caly narod i zaszczuli przeciwko kaczynskim doprowadzajac do katastrofry grdzie ginie prezydent i po roku nic nikt kurwa nie wie co sie stalo kto winny wiemy tylko tyle ile nam rosja powie a ona nam powiedziala ze nas general byl najebany. traktujemy sie sami jak szmaty to i nas tak traktuja kraj pelen debili idiotow nierobow pierdolonych

ja bede glosowac na pis bo nie chce zeby mi sie panoszyly pedaly po moim kraju braly sluby i nie chce zeby mnie hindus kurwa obslugiwal w kiosku niech wszelkiego rodzaju brudasy wypierdalaja z mojego kraju razem z deklami z forum na czele

Gość kumasz xxx
bmblondyn jak ty juz pieprzysz to brak slow wrzutka sld o degalizacji parti byla ale wszyscy prawnicy mowili ze to jest nie realne do wykonania a ty ciagle sie tym podniecasz zanim cos napiszesz zastanow sie troche! Stary komuchu (sam o sobie tak mowiles)

obejrzyj sobie pętaku , film produkcji radzieckiej "Zwyczajny faszyzm", więc się dowiesz, że to co piszesz, to jest faszyzm, czystej wody.

Gość kumasz xxx
bmblondyn mam inne wzory niz ruskie filmy masz ciagotki do ruskich to widac slychac i czuc KOMUCHU

Gość tomaszw123
ja glosowalem na KOmorowskiego a teraz tego bardzo zaluje i zaglosuje na Jarka

co Polacy znaczą wobec Rosji, nic , nul, zero, szabelką to możemy sobie powywijać tylko dla film Zwyczajny faszyzm, jest jednym z najcenniejszych dokumentów historycznych.

Gość jstesm niezadowolony
🖐️