Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fshythty

NIE UMYŁAM OKIEN NA ŚWIETA- CIOTKA PRZYJEDZIE I MNIE OBGADA

Polecane posty

Gość fshythty

moja mama ma problemy z kręgosłupem, czeka na operację. Ja studiuje dziennie, przyjechałam we wtorek, sprzatałam. Nie umyłam okien, bo mam powazne problemy od marca z barkiem- biore zastrzyki sterydowe, ale boli dalej, po swietach znowu do ortopedy. Mało tego, mieszkamy wysoko, a aokna otwieraja sie na zewnatrz. Najbardziej wkurwia mnie to,że przyjedzie siostra mamy, babcia itp i obgadaja nas do reszty rodziny, jakie to my brudasy jestesmy.

Gość LENIWA JESTEŚ I TYLE
NIC CIE NIE TŁUMACZY !!! MYCIE OKIEN TO ZALEDWIE GODZINA !!! ZAMIAST SIEDZIEĆ NA KAFE TO LEPIEJ SZMATE W REKĘ I MYJ TE OKNA !!!

Gość no bez jaj :/ ja okien też nie
umylam i nie sprzątałam nawet, mam bajzel w domu i gdzieś głupie święta :o bez jaj żebym akurat na święta okna myła... Myję tylko jak są brudne i jak mam ocohote a nie "bo święta będą"

Gość juduguz
oj ludzie maja wieksze problemy!olej to dziewczyno!albo umyj na szybko dzisiaj ladna pogoda i pol godz roboty

Gość anooo
Spokojnie :). Ja dziś umyłam część, ale tylko dlatego, że bardzo ciepło się zrobiła, miałam myć dopiero w maju ;)

Gość Majjkka
Właśnie myję jak potrzeba, a nie jak wszyscy. Masakra czy na święta tylko ludzie sprzątają?? _____________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

Gość fshythty
LENIWA JESTEŚ I TYLE NIC CIE NIE TŁUMACZY !!! MYCIE OKIEN TO ZALEDWIE GODZINA !!! ZAMIAST SIEDZIEĆ NA KAFE TO LEPIEJ SZMATE W REKĘ I MYJ TE OKNA ! umyłabym, ale jak biore te reke do góry to mnie bardzo boli. Pierdole. niech bedzie jak jest.

Gość A JA RZADKO MYJE OKNA I CO?
a jak nie to deszcz porzadny przemyje i jest okay.... stare dewoty jak ci beda truły to nie zapraszaj ich do siebie

Gość anooo
To chyba zrozumieją, skoro obie z mamą jesteście chore?

Gość jstesm niezadowolony
zaloSNE JEST KURWA TO CO PISZESCIE..ZACHOWUJECIE SIE JAKBYSCIE TYLKO KURWA W SWIETA SPRZATALI/..JAKBYSCIE SPRZATALI TAK JAK NALEXZY TOBYSCIE NIE PIERDOLILI BOZE OKNA LAZIENKA KURWA JAK TO SLYSZE TO MI NIE DOBRZE

A DO PISANIA NA KLAWIATURZE RĘKA CIE NIE POLI ?! SMIESZNA JESTEŚ, A BARDZIEJ LENIWA I PO CO SIE TUTAJ USPRAWIEDLIWIASZ?! JAK SAMA NIE MOŻESZ TO ZAWOŁAJ KOGOŚ DO POMOCY: KOLEŻANKĘ CZY SĄSIADKĘ, A JAK NIE TO ZADZWOŃ PO AGENCJĘ SRZĄTAJĄCĄ !!! DLA CHCĄCEGO NIC TRUDNEGO :)

Gość Bumbarash
Ja myję 3 maja i nikt się nie czepia

Gość gchjtyujr
DOL LENIWA JESTES---- KRETYNKO ZASRANA JA MIAŁAM OPERACJE NA BARK I WIEM CO TO ZNACZY MIEC ZASTRZYKI STERYDOWE, PEWNIE JESTES DEWOTA STARA CO TO MUSI NA GLANC WYSPRZATAC, LEC PO SCIERE I ZAPIERDALAJ CZEGO NA KAFE SIEDZIESZ???!!! I NIE PORÓWNUJ PISANIA NA KOMPIE DO MYCIA OKIEN, CHYBA PISAŁA ZE MA OTWIERANE NA ZEWNATRZ

PO PIERWSZE NIE JESTEM KRETYNKĄ, A WZOROWĄ PANIĄ DOMU !!! TEŻ MIAŁAM OPERACJĘ NA BARK PÓŁ ROKU TEMU I TROCHĘ ĆWICZEŃ MIĘŚNI MI NIE ZASZKODZIŁO. POSPRZĄTAŁAM CAŁY 4 POKOJOWY DOM I UPIEKŁAM JUŻ 3 WYŚMIENITE CIASTA. BOLI MNIE BARK TO PRAWDA, ALE PRZYNAJMNIEJ SUMIENNE SIĘ PRZYGOTOWUJE DO ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY. BO JAK MNIEMAM U SPOWIEDZI TEŻ NIE BYŁYŚCIE Z LENISTWA.