Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

jaki bukiet do ecru

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

jaki bukiet ślubny polecacie do sukni ecru ze zlotymi haftami ( takie koronki) , jaki rodzaj kwiatow ? macie pomysly ?:)

Gość miałam suknię
ecru i miałam bukiet z żółtej eustomy, pomieszanej z kremową i dużo zielonego. Możesz wybrać też inne kwiaty ale uważam że te kolory najlepiej się komponują z suknią ecru zwłaszcza jeśli są złote akcenty. Możesz reż wybrać kolor całkiem kontrastujący.

Ja będę mieć bordowy bukiet i myślę, że będzie zajebiście, te wszystkie pomarańcze, róże herbaciane, zielenie itd, będą się zlewać z suknią. Ale to tylko moja skromna opinia.:)

Gość wisnia2010@o2.pl
ja do ecru miała bukiet w tonacji ecru-fiolet

Gość buuukiet
ja miałam kremowe+fuksja. Dawało fajny kontrast i ślicznie wychodziło na zdjęciach. Też jestem zdania, że wyłącznie blade kolory, lub zbliżone do żółtego czy pomarańczowego zlewają się z suknią. Ale co kto lubi, tak naprawdę to pasują prawie wszystkie kolory. Wybierz tylko taki, by wyglądało to spójnie ze strojem narzeczonego.

Gość lokatka
też małam suknię ecru ze złotymi haftami na gorsecie, wybrałam bukiecik z róż i cantadesek w barwach jesieni :)

Gość rita33
Rzuć okiem tutaj http://amarantkwiaty.pl/ . To profesjonalna pracownia florystyczna. Może wśród ich realizacji znajdziesz coś ciekawego. Od siebie również podpowiedziałabym eustomy albo róże. Nie wiem w jakim miesiącu będziesz brała ślub, ale pięknie prezentują się także piwonie.

Gość madzialena33
Nie masz pomysłu na bukiet? Poszukaj na White Day http://whiteday.pl/all?category=bukiety-i-butonierki . Jest tam tyle inspirujących zdjęć, że z pewnością znajdziesz coś dla siebie. A co do kwiatów to może frezje? Albo konwalie? Wszystko zależy od całej stylizacji.