Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek a5

wiecie dlaczego nie chcę mieć stałej dziewczyny?

Polecane posty

Gość |offerma!
"a dlaczego mam bać się małżeństwa? po prostu NIE CHCE TEGO. to nie tylko branie odpowiedzialności a też zmiana swojego dotychczasowego życia, którego NIE CHCE zmieniać" bo kolega chce się całe życie opierdalać a rodzina to obowiązki i odpowiedzialność. to jest bardzo proste i współcześnie bardzo powszechne.

"Mam takie zdanie i już." Chociażby po tym "argumencie" widać, żeś gówniara z mlekiem pod nosem.

"Ludzie, czy nie rozumiecie, że niektórzy po prostu NIE CHCĄ żony / męża, dziecka?" Rozumiem, po prostu określam jego stan. Nigdzie nie napisałam, że wszyscy muszą się hajtać.

"Chociażby po tym "argumencie" widać, żeś gówniara z mlekiem pod nosem." Wyrwałeś z kontekstu. Polecam przeczytać mój post w całości.

Gość |offerma!
"oj dziecko, o co ci chodzi? dla ciebie wszyscy mają się wiązać? mają się rozmnażać? a wszyscy inni są nienormalni?" dokładnie tak właśnie jest. i jako nienormalni zostaną przez matkę naturę wyeliminowani z puli genowej. tak się w przyrodzie dzieje do tysięcy lat i nie tylko z ludźmi. jak osobnik zaczyna wykazywać patologiczne ciągoty to po prostu zdycha bezpotomnie i nie paskudzi kolejnych pokoleń. i tym właśnie NIENORMALNOŚĆ różni się od NORMALNOŚCI.

Gość marek a5
oferma- płace podatki i MAM PRAWO DO TAKIEGO ŻYCIA. i chuj ci do tego.

Gość |offerma!
oczywiście że masz prawo. masz prawo nasrać sobie nawet na swój głupi łeb ale nie nazywaj tego normalnością.

Gość |offerma!
i nie "chuj mi do tego" bo skoro zacząłeś publicznie to rozgłaszać to sam wystawiłeś się na publiczny osąd, baranie. nawet tego nie rozumiesz, taka z ciebie tępa strzała?

"do pewnych spraw trzeba MIEĆ DOŚWIADCZENIE" W sprawach praktyki tak, a wyciągania wniosków nie. A na te teksty z lewiatanem to nawet nie odpowiadam, bo nie ma w tym treści, żeby się o coś zaczepić.

Gość marek a5
sama jesteś upośledzona AK, na zachodzie NIKT nie mówi że tacy ludzie są upośledzeni, tylko w tym ciemnogrodzie jebanym, a ty oferma też nie jesteś normalny- 40letni prawik mieszkający z matką.

Gość mam 17 lat
bo Ty wiesz co mowia na zachodzie 😴

Gość marek a5
mam taką pracę że często wyjeżdżam do niemiec i francji

Gość mam 17 lat
zryj ,sraj ruchaj powodzenia 🖐️ jak Ci ludzkie wartosci nie pasuja to dołacz moze do stada jeleni ?

Gówno mnie obchodzi jakie nurty na zachodzie. Ja uważam, że jesteś królikiem. Pogódź się z tym faktem🖐️

"bo skoro zacząłeś publicznie to rozgłaszać to sam wystawiłeś się na publiczny osąd, baranie." Offerma, on się wystawił na PRZYCHYLNY osąd.

Gość marek a5
a ty jesteś baranem

Gość marek a5
beeeeeee :classic_cool:

Gość |offerma!
no proszę, kompleksy wobec "zachodu" też jak widzę występują. coraz więcej się to o tobie kmiotku dowiadujemy. wyrwało się toto z jakiejś dziury zabitej dechami, słoma mu jeszcze z butów wystaje ale już się zrobiła "wyższa pierdolęcja", "europejczyk" z bożej łaski. głąbowi się wydaje że patologia którą uznał za "własny wybór" to coś "nowoczesnego" i "postępowego" co go odróżnia od "ciemnoty". poczytaj sobie głąbie historię cesarstwa bizantyjskiego to moze pojmiesz że tacy "nowocześni" jak ty to tylko patologia charakterystyczna dla schyłku cywilizacji. że to nie żadna "nowoczesność" tylko lenistwo, konsumpcjonizm i głupota po której następuje jedynie upadek.

Gość |offerma!
ale do czego ja cię namawiam. ty do czytania to pewnie jesteś taki chętny jak biskup do postu, co? :D

Gość AgaM.
To co autorze powiesz na uklad w ktorym oboje z mezem pracujemy pomimo ze mamy male dziecko. Zadne z nas nie utrzymuje sie wzajemnie,jestesmy od siebie niezalezni. I co ty na to?

Gość marek a5
prawiku, skąd ty wiesz skąd pochodzę? i nie ogłaszaj tu swoich mądrości bo JESTEŚ ZEREM. nie jesteś bogiem żeby twierdzić jak ludzie mają żyć.

Gość |offerma!
"To co autorze powiesz na uklad w ktorym oboje z mezem pracujemy pomimo ze mamy male dziecko." ja powiem - przejebane, zwłaszcza dla dziecka. no ale jak to mówią: "dom starców jest "zemstą" dzieci za przedszkole".

Gość |offerma!
"nie jesteś bogiem żeby twierdzić jak ludzie mają żyć." ale mam rozum żeby wiedzieć jak żyć nie mogą. i czy to bóg czy inna "matka natura" to konsekwencją idiotyzmów które tu propagujesz jako "nowoczesność" jest po prostu wymarcie. tak właśnie "matka natura" rozprawia się z patologią.

Gość marek a5
taaa, a twoja nowoczesność którą rozpowszechniasz to walenie konia. ile już dzieci spłodziles?