Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek a5

wiecie dlaczego nie chcę mieć stałej dziewczyny?

Polecane posty

Gość marek a5 to ile ty masz lat ?
?

Twoja sprawa chłopie, pewnie jeszcze pod 40 zachce ci się rączek do gotowania. Rozwiniesz się w tym kierunku tylko tak 20 lat później niż wszyscy.

Gość marek a5
ha ha, sam umiem gotować, sprzątać, prac, prasowac, kobiety potrzeba mi tylko do SEKSU niuniu

I to właśnie dowodzi, że jesteś nieźle cofnięty. A rączki do gotowania były metaforą rodzinnego życia.

Gość marek a5
I jak pisałem- TEŻ TAK MYŚLAŁEM JAK MIAŁEM 18 LAT, chciałem rodzinę, ale później wszystko się zmieniło, zaczęła się normalna rzeczywistość, problemy. więc nie mów że się rozwinę

Gość cvcvcvc
Przynudzasz facet! Nie chcesz zakładać rodziny? Mieć dzieci i żony? TO NIE! Żyj sobie po swojemu. Oczekujesz, ze wszyscy beda Ci przyznawac racje? Powodzenia! Pa Pa ! :D

Gość tofiefie
heh no to nie miej dziewczyny... ktoś cie zmusza?

Gość marek a5
oj dziecko, o co ci chodzi? dla ciebie wszyscy mają się wiązać? mają się rozmnażać? a wszyscy inni są nienormalni?

Nie, mam to w dupie czy się wiążesz czy nie. Po prostu treść twojego 1 postu i wszystkich innych świadczy o niedorozwoju.

Gość mefistofeleska
Marian Maniek czy jak tam:) juz napij sie herbaty:) a po za tym ,wmawiasz sobie kazdy potrzebuje drugiej połówki ,a jak prowo to jest to słabiutkie🖐️

Gość tofiefie
O matko co to mało starych kawalerów jest... ubogacisz ich grono :P a znajomi jak się pożenią... to będziesz ich widział co najwyżej w święta! W sumie to fajnie by było jakby rząd wprowadził to bykowe :P

Gość Mnich..........
nie wprowadzą, bo Jaro by musiał płacić

Gość marek a5
dla mnie dziecko ty jesteś niedorozwojem, i NIE POTRZEBUJĘ drugiej polowki, więc nie pierdol że każdy tego chce

Gość cvcvcvc
moze to przez jego dziecinstwo ma taki poglad na dzisiejszy swiat :D Kobiety traktuje przedmiotowo, podejrzewam ze nie ma w nim zadnych uczuc. Jak w moim starym ;] I na starosc zostal sam. Jak palec. Zasluzyl sobie. Niech on lepiej nie zaklada rodziny, bo tylko ja skrzywdzi.

Gość marek a5
a do bykowego nic nie mam, za granicą się płaci, więc przy dobrych zarobkach mogą sobie wziąć trochę

Gość marek a5
widzisz AK, zachowujesz się jak te idiotki, które swedzi cipa na wiosnę i szukają samca do rozrodu. wytłumacz mi jedno- DLACZEGO ŻADEN FACET MAJĄCY ŻONĘ nie namawia mnie do ślubu? DLACZEGO?

Gość Mnich..........
autorze a masz jakieś koleżanki - singielki na weekend,czy tylko prostytutki

Marek a5 jest dorosły a posługuje się wyrażeniami godnymi niewyżytych seksualnie ciemniaków z podstawówki. Kolejny dowód na upośledzenie:D. A jednak wszyscy się ożenili. Zresztą może ty trafiasz na takich co wyszli za beznadziejne baby. Reszta nie narzeka.

Gość marek a5
napisałem ewentualnie- więc nie chodzę na dziwki. a co masz do mojego słownictwa? nazywajmy rzeczy po imieniu

A tam, w rezultacie nic mnie to nie obchodzi. To nawet lepiej, że ludzie z mankamentem umysłowym nie pchają się między normalnych.

Gość marek a5
walenie konia daje mi mnóstwo satysfakcji

Gość bo nie wiemy co odpisac
marek to kiedy ostatnio zaruchales ?:D

Gość marek a5
dziecko - MAM NORMALNYCH ZNAJOMYCH I oni uważają mnie za NORMALNEGO. ja pierdolę. to dlaczego mam powodzenie? dlaczego kobieta chce ze mną tworzyć związek? była taka. a co do tych facetów- nie każdy ma złą żonę.

Gość bo nie wiemy co odpisac
AK to tylko nik dziecko :D

I nie każdy facet odradza małżeństwo. Poza tym pewnego zacofania nie widać w towarzystwie. Przecież nie powiesz koleżankom, że są tylko sukami do dymania, bo żadna by z tobą nie poszła do łóżka.