Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Depresyjny Maniek

Moja historia - przeczytajcie

Polecane posty

Gość Depresyjny Maniek

no wiec sprawdzam wczoraj na necie pare artykulow o meczu finalu Pucharu Krola, mysle sobie kupie se browarki i wieczorem obejrze se z piwkiem w reku ide do samochodu pojechac na stacje kupic piwo ale patrze a ten jebany samochod jest kurwa brudny to znaczy nie patrze bo wiedzialem o tym ale mimo to kurwa zapomnialem i mi teraz sie to kurwa unaocznilo no wiec jako ze na weekend mam randke z nowa dziewczyna i pojade na nia samochodem to teraz stwierdzilem, ze pojade na myjnie zeby samochod byl czysty jade na myjnbie wychodzi gosciu pytam chce zrobic komplet, ile to bedzie kosztowac, gosciu patrzy na mnie, patrzy na samochod, mowi 50 zlotych, no to ja mowie spoko ziomal no to zaczynamy a on na to nie wie pan kolejeczka jest ja sie pytam ile on mowi no z 45 minut ja na to chuj ci w dupe i odjechalem na inna myjnie na innej myjni tez kolejka ale tylko 5-10 minut oczywiscie z tych 5-10 minut zrobilo sie 15, ale kurwa juz czekalem wiec jak czekam to kurwa jego mac czekam no i kurwa siedze na laweczce mysle sobie o meczu i o weekendowej randce i kurwa place no i fajnie ale potem wqracam samochodem do domu i tam wiecie co bylo? no nie sciemniam was, byla tam kurwa latajaca pierdolona bzyczaca osa i otwieram okno i owad wcale nie chcial wylatywac wiec tak jechalem, wracam pod dom akurat dzwoni ziomal to znaczy stary kumpel chce sie na browara umowic wiec ja zamykam samochod, wracam do domu i zapomnialem o tym kurwa jebanym owadzie i teraz mi sie to nagle przypomnialo i wiem, ze od wczoraj mam w samochodzie ose ktora juz kurwa pewnie nie zyje i jak nie zyje to nie wiadomo gdzie lezy wiec bede musial kurwa przed sobotnia randka szukac jebanej zdechlej osy w moim samochodzie

Gość sldsmflsf
Cześć Darek :)

Gość aha i achhhh
co to kurwa jest jedna osa..............

Gość osa czy pszczółka
Ja bym szczelnie zamknęła samochód, żeby kurestwo zniosło jajka, potem bym pczekała i miałabym miód. A na randkę pojechałabym tramwajem, takie to romantyczne.

Gość olaawaea
pszczolka maja sobie lata oooooo zbiera nektar gdzies na kwiatach a tam gucio w tulipanie..... napewno ci zasrala autko od srodka :P

Gość Januszek..........
No to masz kurwa pecha.......................

Gość Depresyjny Maniek
oczywiscie ze optymista powiedzialby ze lepsza jedna jebana osa i do tego zdechla od czterech kurwa zywych szerszeni ale ja mam stany depresyjne i kurwa nie podoba mi sie, ze bede musial zjezdzac winda z 4-go pietra w ubraniach roboczych i szukac zdechlej osy w samochodzie a ona przeciez moze byc doslownie wszedzie no bo przeciez nie bede jej szukal kurwa 15 minut przed jebana randka ubrany wyjsciowo i w perfumach za 150 zlotych ? ani tez kurwa nie zostawie tej osy tam lezacej bo jeszcze ta dziewczyna z ktora mam randke ja zobaczy, usiadzie na niej albo Bog wie co !

powiem Ci że jak ta laska znajdzie ose zdechłą to ucieknie na pewno i już nie bedziesz miał szans więc du­pa w troki i szukaj tego owadu

Gość Depresyjny Maniek
mam kurwa szukac zdechlej osy o 21.25 ? z latarka w reku czy jak? kurwa co za pomysl juz poczekam na jutro ew. sobote

Gość Helena Vondrackova
liczysz ze zaruchasz i temu sie martwisz??

Gość chce sie zabic
ale macie problemy tez bym chciala takie miec

Gość hahaha umarlam
pszczolka maja sobie lata oooooo zbiera nektar gdzies na kwiatach a tam gucio w tulipanie.....URZĄDZA SOBIE MEGA SRANIE! hahahahahaaha

Gość hujek mujek wujek
zapomniałeś dodać jebanej przez 3 koty, zdechłej osy