Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie zalosniee

Dalam sie zaliczyc... A on mnie zostawil

Polecane posty

Gość czuje sie zalosniee

z dnia na dzien ,przestal sie odzywac i reaktywowal swoj profil... :(

Gość xyzzyx
nie martw się , znam to , z tym ze ja się z nim nie przespałam, ale uprawialiśmy petting po 2 miesiącach znajomości ale chyba mu to wystarczyło żebciy pomyślal że jestenm łatwa :( ile się spotykaliscie? napisz coś więcej? na jakim portalu się poznaliście?

Gość ale zenuuuaaa
oni wszyscy z neta sa zboczenia albo desperaci. Rejestrowalam sie nawet na tych przeznaczonych.pl, zaluje wydanej kasy , 3 spotkania i to byl koszmar jak w czarnej komedii. Z sympatii to samo ,ale tam sa zaliczacze -jeden wprost sie do mnie dobieral i pytal czy uprawiam sex na 1randce, a drugi ...wsadzil mi moja reke w swoje spodnie :O z daleka od portali randkowych. ! Wszystkich

Gość tak to jest z facetami
poznanymi w necie; też dałam się zaliczyć na drugiej randce, tylko, ze ja nie wiązałam z nim żadnych planów, pociągał mnie tylko fizycznie; fakt, on pierwszy do tego dążył a ja się poddałam bo miałam ochotę na seks i nie żałuję, nawet jak pomyślał, że jestem łatwa to i tak on bardziej się zbłaźnił; udawał ogiera a tu... klapa; zrobił minetkę a potem trzy ruchy i .... było po wszystkim; nie macie pojęcia jak mu było głupio :)

zapewne głęboko wierzycie w miłość aż po grób w takich miejscach , a nie na zaliczanie....:P

Gość równiez zaliczona
ja równiez mogę przyznac się że zostałam zaliczona ale podobnie jak u jakies wypowiadajacej sie powyżej nie załuję bo miałam ochote na sex i nie wiazałam planów z tym panem, dopiero cos mogloby się zacząć a skonczyło z chwila pójścia do łóżka , Rzecz w tym że faktycznie ci z neta sa poprostu do dupy w łóżku i chyba w ten sposób poprawiaja sobie ego, mysla że jak zalicza duzo kobiet to sa dobrzy, otóz nie, są żałośni,maja dobry bajer,sa upierdliwi no i czasami udaje im sie zdobyc to czego chca ale na jak długo? ciekawe ile z nas tak naprawde zostałoby z takimi facetami, mysle że doslownie grastka

Gość eleleke
Bardzo dobrze wam tak qrwy,jestescie od ruchania,zdradzania i trzeba was kopac w dupe nlamiac serca dziwki!

Gość eleleke
bo zaliczaja was tacy co maja wysokie ego,dlatego ejstescie zaliczone i wala was po 3 min

Gość xyzzyx
panowie powyżej uważajcie ze słowami, takim obrazaniem zajmie się policja, a was się znajdzie:) ps...oj chyba macie malutkie przyrodzenia albo penisik nie staje na bacznosć...buiedactwa

Gość eleleke
lepiej miec mniejszego penisa i wiedziec co z nim mozna zrobic,niz draga i walic 5 min!

Gość xyzzyx
współczycia.... mały penis to dopiero musi być porażka:)

Gość xyzzyx
faceci z małymi przyrodzniami ŁĄCZCIE SIĘ!! rańcie kobiety niszczcie je bo to przecież ich wina że natura byla dla was skąpa hehehehehehehe!!!!!!!!!!!!!!1

mozeczie obrażać, skoro podniersie wam trochę bardzo niziutkie poczucie wartości :), zapewne staszne z was potwory i zadna nawet przez neta nie ma ochoty na spotkanie nie mówiąc o seksie,

Gość eleleke
wyznacznikiem dobrego seksu nie jest duzy penis,i uroda.Widac jakie jestescie pustostany.Dlatego zaliczaja was wlasnie takie lalusie.Zalosne jestescie wyruchacie sie , a potem suzkacie porzadnego frajera na meza.Wole miec standartowego penisa,i przecietna urode niz byc wydymana dziwka jak wy!

Gość ??
Jasne maly penis to porazka wcale nieczuc przyjemnosci ze strony kobiety !wy to nawet nie umiecie dobrze podniecic ...he he tacy jestescie ...a wam staje na sam widok:D

Gość eleleke
nie wiem jaki dla ciebie jest maly penis,ale ok.Niech cie podnieca 20 cm przez 3 min,to jest dla ciebie seks buhahaha

jak by ci sie trafila jakas chętna to od razu bys zmienił front, zazdrość cię zżera, że zamiast seksu, pozostaje renia rączkowska przy kompie

Gość ??
Nie nie bo to przez ile czasu zadowoli kobiete nie znaczy ze duzy to 3 minuty:D To jak dluga facet bedzie mial erekcje swiadczy z jakim podejsciem podchodzi do kobiety bo jesli to kurwa i dziwka to w 3 minuty bedzie mial wytrysk i po sprawie a jesli Kocha kobiete i szanuje i robi to z uczuciem to bedzie to dluzsze i bardziej namietne!!!!

Gość ,jfdgkjk
faceci z sympatii wiedza czego szukają a szukają li stricte doświadczenia seksualnego, nic ponad to. No czasem może zdarzyć się wyjątek od reguły, ale to tylko potwierdza regułę, także drogie panie ale jesteście tylko jak te króliki doświadczalne. Oni się na was trenują bo to łatwe i przyjemne i pomaga im zdobywać doświadczenie. I o to tylko głównie chodzi.

Gość ??
Nie wszyscy sa tacy sa wyjatki:*

Gość eleleke
smieszne ze zazdrosc mnie zzera,niby z jakiego powodu?Posty powyzej wlasnie wskazuja jakie byly napalone na pieknisiwo,i jak sie skoncyzlo.To fakt ze nie licyzly na nic wiecej tylko seks,ale nawet seksu nie bylo,bo trzy ruchu w ciagu 3 min nie mozna nazwac seksem.zalosne.

Gość xyzzyx
myślę że tak, że zżera Cię zazdrość ale nie ma to jak ciągle na ręcznym jechać... ps 3 miniutowy seks nie zależy od wielkości penisa

Gość ??
Renia rączkowska to było dobre:D:D

Gość eleleke
xyzzyx-myslalem ze rozmawiamy o wpisach poprzedniczek.Nie wielkosc penisa swiadczy o dlugosci stosuku,ale sama napisalas ze lepiej sie zadowolic 3 min seksem z duzym,niz dobrym seksem z mniejszym 15 cm. ?? Renia rączkowska to było dobre Ciszysz sie jak murzyn bateryjka worku a sperme:)

Pewnie teraz siedzi i płacze, że tak bezczelnie go zerżnęłaś i nie oświadczając mu się przy tym. Spotka Cię za to kara, wykorzystałaś seksualne niewinnego mężczyznę.

Gość ??
Bradzo sie ciesze bo nie masz nawet w co pchac to wes sobie ciasto szarlotkie i dawaj jak w tym filmie "American Pie......'':D

Gość xyzzyx
nie , nie napisałam, to wy zaczeliście obrażać kobiety a co do wilekości penisa...hmmm nie ma aż takiego znaczenia ale domyślam się że niektórzy panowie siedzący na portalach randkowych mają z tym probklem, przynajmniej ja trafilam najprawfdopodobniej na taki przypadek , tym samym mszczą się na kobietach albo boją się seksu.... mój " ukochany" powiedział mi że nie wie czy podoła z seksem... hmmm czyzby zaburzenia erekcji, mały penis? już się nie dowiem i dobrze... ale nie ma co obrażac kobiet, które z g lupiego pragnienia miłości lecą szybko do łożka, niestety nas łatwo oczarować i zakręcić ... wy się potem smiejecie a my biedne cierpimy i obwiniamy się... a

Gość eleleke
pisze sie "wez" nieuku.Rozczaruje Cie mam w co pchac,wlasnie dzieki temu ze jestescie naiwne i puste;)

Gość eleleke
xyzzyx-nie sadzisz ze jestescie sobie same winne?Moze czas ruszyc glowka,i pomyslec ze wyglad to nie wszystko? "Dobrze widzi się tylko sercem, najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"

Gość ??
Pomyliło mi się na klawiaturce...Widzę że nigdy porządnie się nie kochałeś bo nawet nie umiesz normalnie pisać jak porządny facet tylko jak jakiś zwierz,który ma kobietę za dziwkę i pragnie tylko 3 minutowego ulżenia sobie!!!!