Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość Mnich................
offerma a bycie 38 letnim, chyba jeszcze bardziej?

Gość |offerma!
"no tak..ale tu juz 3 strona czy 4ta naszych rad ... i nic... " bo takie to rady. wy w ogóle ignorujecie to jaki gość jest. a on nie ma pieniędzy, urody, "tego czegoś" więc głupie rady w stylu "wyjdź do ludzi to kogoś poznasz" są do niczego skoro jakoś do tej pory "udało mu się" skończyć studia i nikogo nie poznać.

Gość racjonalistka!!!!!!
Nie wiem Tomek jak tam chcesz, ale ja nie byłabym z chłopakiem , który sobie wcześniej dziwki do domu sprowadzał. potem to już tylko dziwki szukaj, bo normalne dziewczyny nie chcą takich chłopaków i tyle.

jak będzie ok, to seks i miłość same przyjdą" niekoniecznie, bujałem się 2 lata z taką jedną katoliczką i nic nie przyszło

Gość |offerma!
"offerma a bycie 38 letnim, chyba jeszcze bardziej?" a czy ja mówię że nie bardziej. moje słowa nie są atakiem na kogokolwiek tylko stwierdzeniem stanu faktycznego. poza tym mam 36 lat.

Gość racjonalistka!!!!!!
offerma dlaczego mówisz, ze jest brzydki? Przeciez powiedział,że ma wygląd przeciętny, pewnie taki jak 80% facetów w Polsce to nie znaczy, że jest brzydki przecież!

[zgłoś do usunięcia] |offerma! Przeciez sam pisał ze może poświęcić 200zł... Nawet mu nie zaczełam probonowac by sie zapisał na BASEjumping, czy nurkowanie na karaibach ;)

racjonalistka - ciekawe skąd sie o tym dowie ta dziewczyna, zresztą sama też pewnie będzie już niedziewicą

Gość racjonalistka!!!!!!
Mnich myśle, że przy prawdziwej miłości i zrozumieniu przyjdą!

Gość racjonalistka!!!!!!
no nie wiem, ona kiedyś spyta pewnie

racjonalistka - jakoś nie przyszło

tak tylko sobie głośno myślę. Raczej z takich usług nie skorzystam, ale nie przez jakieś zasady, tylko przez nieśmiałość. Boję się, że taka dziewczyna by mnie wyśmiała, jakby zobaczyła, że nie wiem, jak się za to zabrać.

a czy fryzjerka cię wyśmiała, ze nie umiesz się ostrzyc sam? to jest jej praca

Gość |offerma!
"Przeciez powiedział,że ma wygląd przeciętny, pewnie taki jak 80% facetów w Polsce to nie znaczy, że jest brzydki przecież!" a ja nie napisałem że jest brzydki przecież tylko że "nie ma urody" to znaczy że nie zwraca urodą uwagi kobiety i w ten sposób jej nie przyciągnie. nie ma też kasy ani dobrego bajeru. moim zdaniem powinien sobie odpuścić laski bo będzie się tylko niepotrzebnie frustrował.

Gość |offerma!
ale zdaje się że płacenia za strzyżenie nikt nie uważa za "upokarzające", co? :D

ale kolejnej już by nie było dziwne bo bys już tą pierwszą miał za soba co cie interesuje, czy prostytutce coś się wydaje dziwne? ma te 200 zeta kasę na szarlotkę z bitą śmietaną a nie jest od wydziwiania

a w roli ścisłości..kobiety zadaja takie pytania swoim facetóm, czy był kiedys na dziwkach... ja swojego pytałam, odpowiedział oczywiście że nie... a jak jest naprawde... nie moja sprawa ;)

Gość |offerma!
zupełnie słusznie, skorzystaj z odpuszczenia sobie lasek w ogóle. niektórzy po prostu nie maja do tego predyspozycji.

dzięki za dobre porady. Z tych za pieniądze raczej nie skorzystam. Będę może próbował poznać jakąś dziewczyną w jakiś bardziej naturalny sposób, choć jeszcze nie wiem w jaki.

może w normalny?

"zupełnie słusznie, skorzystaj z odpuszczenia sobie lasek w ogóle. niektórzy po prostu nie maja do tego predyspozycji." Offerma, wszyscy mają, tylko powinni patrzeć w swoich kategoriach. Nie mówię, że ktoś mniej czy bardziej atrakcyjny jest więcej wart, ale na pewno może znaleźć kogoś podobnego do siebie. Taka jest prawda, że wszyscy mają wymagania na kogoś ciut ładniejszego, mądrzejszego i fajniejszego od siebie samego.