Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

A co robicie na świeta? Przecież można sie umówić z kims na forum, tzn z forum, na jakis spacer, rower itp...

Gość |offerma!
a jakie to są te kategorie? facet skończył studia na których zapewne była przewaga lasek i nic z tego. więc o jakich kategoriach mówimy?

"a jakie to są te kategorie? facet skończył studia na których zapewne była przewaga lasek i nic z tego. więc o jakich kategoriach mówimy?" Nie mówię o studiach. Tylko jak ktoś jest mało atrakcyjny dla kobiet, to powinien pomyśleć o mało atrakcyjnych kobietach. To nie kwestia predyspozycji.

Gość |offerma!
to ma sobie wśród bezdomnych szukać?

offerma- nie, ale nie przebierać w kobietach, bo któraś z nich jest trochę brzydsza i już mu się nie podoba. One też mają pewne wymagania.

Gość |offerma!
trudno mówić o "przebieraniu" w przypadku faceta który nigdy się nie całował, nie przesadzaj, skąd w ogóle przypuszczenia że on "przebiera"?

To był raczej ogólny wniosek, bo nie znam go. Ale jak Faith mówi, że w życiu nie będzie z brzydką, to mi się wydaje, że może dlatego nie macie nikogo.

Wiecie...mi się wydaję, że chłopacy się naogladali za dużo kobiet z Redtube, modelek z okładek i teraz im lekko odbija. Nienawiedze takich typów, co maja mega wymagania. W jakim świecie wy zyjecie. Nie ma ludzi idealnych, ale jak sie człowiek zakocha...

Gość |offerma!
trochę racji macie bo jak czasami tu na forum pokazywali jakieś zdjęcia lasek to prawiczki w większości kręcili głowami że brzydkie, choć wcale nie były brzydkie. ale ja tam uważam że to tylko takie pozy i gdyby "w realu" jakaś zwróciła uwagę na gościa to inaczej by śpiewał.

Tak samo jak cream by nie był z dziewczyną z dzieckiem. To jest traktowanie nas jak ludzi drugiej kategorii. To tak jakby twierdzić np że grubasy muszą trzymać się razem. Nie mam dużych wymagań ale zaniżać wymagania po same dno nie mam zamiaru

Już nawet nie o to chodzi, że w realu by inaczej śpiewał (chociaż na pewno by tak było, bo te dziewczyny z topików są bardzo ładne), tylko że powinni zaakceptować pewne mankamenty u kobiety, skoro sami je mają.

No raczej tak, ja wiem ze jakakolwiek kobieta lekko flirtuje z moim facetem, to widze ten błysk w oku, ze łechce mi to jego ego, ze ktos sie nim interesuje...oprócz mnie

Faith , w takim razie Ty jesteś hipokrytą bo traktujesz brzydkie dziewczyny jako druga kategorię, a sam nie chcesz nią być i wybrzydzasz.

Gość |offerma!
ja uważam że to w ogóle bzdury. takie patrzenie na ludzi przez pryzmat koloru włosów czy innych dupereli działa tylko w necie gdy innych ludzi znamy ze zdjęć. jakie znaczenie ma w praktyce czy dziewczyna jest brunetką czy blondynką, parę cm wyższa czy niższa, oczy ma niebieskie czy zielone? to tylko takie głupie gadanie. oczywiście taka np otyłość jest już sporą wadą ale poza tym to niewiele jest cech które by mogły skutecznie odstraszyć.

Ja już kiedyś powiedziałam, że poziom akceptowalności brzydoty jest wprost proporcjonalny do zajebistości człowieka. Jak ktoś ma urok osobisty to nie musi być adonisem, żeby się w nim zakochać.