Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość |offerma!
"Ta jest przeciętna." no właśnie takie teksty mnie osłabiają. jest zajebista a nie przeciętna. przepiękna blondynka, czego można chcieć więcej?

Offerma, nie mówię, że trzeba chcieć więcej. Po prostu ma normalną przeciętną urodę. Skąd wniosek że będąc facetem nie zaakceptowałabym jej?

Ja nie jestem żadnym księciuniem, ładna dziewczyna, ale nie zachwyca mnie uroda i tyle. Czytajcie moje posty. Nie powiedziałam, że będąc facetem dałabym jej kosza.

Gość Mnich................
offermA - te co dałeś są poniżej przeciętnej

Gość |offerma!
szukałem brzydkiej ale nie znalazlem. chyba się po prostu nie ogłaszają na sympatii.

Gość |offerma!
"offermA - te co dałeś są poniżej przeciętnej" w sumie może i tak, bo jak ostatnio jechałem pociągiem do warszawy to prawie wszystkie mi sie wydawały bardzo ładne. ale tym bardziej nie mówcie o "za wysokich wymaganiach".

Offerma, a w życiu prawdziwym nie ma żadnych znajomych kobiet? Może tam poszukaj, naokoło siebie. Chyba, że jesteś odludek.

Prawiczek to ma do rzeczy, że nawet im nie dałeś szansy tylko od razu spławiłeś, bez podjęcia próby.

Gość |offerma!
sama se szukaj, ja szukałem przez 30 lat i skoro nic z tego szukania dobrego nie wynikło to widać nie nadajemy na tych samych falach i czas to skończyć.

"sama se szukaj" Powiedziałam to przy założeniu, że to jeszcze robisz, skoro mówiłeś o szukaniu brzydkich kobiet na sympatii. W rezultacie nic mnie to nie obchodzi, czy się ktoś z was poddaje czy nie. Ja was do niczego nie namawiam, mówię co myślę.

Gość dejakdariusz
dajcie ogloszenie na sympatii jakas byc moze trafi sie i spodoba sie wam

Prawiczek, bo wygląd przyciąga uwagę, a osobowość ją utrzymuje. Dlatego jak ktoś jest zwykły, to nawet na niego nie spojrzą.

"Ta na plaży to jednak wygląda na ponad 30 lat. Na pewno nie miałaby u mnie szans" To w takim razie wnioskuję, że wyglądasz jak diCaprio skoro tak stawiasz poprzeczkę i oprócz charakteru patrzysz na prezencję w takim stopniu.

Nikt mi nie każe. Miałam wcześniej ochotę, a teraz już nie. I urywam, bo ty to dalej ciągniesz, że nie miałeś odwagi o colę zapytać, to już przeczuwam co się święci.🖐️

Prawiczek- wiem:). Stwierdziłam, że ta dyskusja zatacza koło i po co mam się produkować od nowa. Jak koniecznie chcesz odpowiedzi to sobie przeczytaj jakiś topik o prawictwie jeszcze raz. To nie chodzi o to , że mam jakiś wstręt, tylko po co mam pierdolić drugi raz to samo. Ty masz poważne problemy, bo nawet neutralne posty o przyznaniu racji odbierasz jako agresję.🖐️