Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baby to hipokrytki

Same chcecie być grube - więc czemu nie chcecie grubych facetów???

Polecane posty

Gość baby to hipokrytki

Skoro uważacie, że facet powinien być z wami nawet gdy zrobicie z siebie grube świnie, to czemu olewacie grubasów? I ciekawe, która z was zostałaby z facetem gdyby mocno przytył :O Jesteście pierdolonymi hipokrytkami :O🖐️

Gość Jestem szczupła,
a mam faceta,który po ciężkiej chorobie mocno przytył.Na skutek terapii glikokortykosteroidami.Zawsze wolałam szczupłych ale zupełnie mi to nie przeszkadza.Ważne,że jest zdrowy:)

Gość Jestem szczupła,
Widzisz,mało tego,że zostałam z nim.Walczyłam o jego życie,zdrowie,nawet wbrew niemu samemu.W najgorszych chwilach błagał o śmierć.Teraz jest zdrowy.I niech sobie waży nawet 200 kg,ważne,że go mam:)

Gość gniadoszka sniada
ja nie mam i nie chce grubego i sama tez gruba nie jestem. i nie zapuszczam sie w wygladzie bo mam faceta tylko ciagle o siebie dbam. dbam o siebie zebym to ja sie dobrze czula. a to ze facet sie cieszy to juz drugorzedna sprawa ;) otylosc jest obrzydliwa i niezdrowa. wyobraz sobie ile tego tluszczu jest miedzy narzadami w brzuchu! wszystko jest otluszczone. OBRZYDLIWOSC!!!:O

a ja mam faceta ktory nie nalezy do najszczupleszych i takiego go poznalam.... swietnie nam sie uklada. jest przystojnym, fajnym facetem za ktorym niejedna sie oglada wiec hipokryzji we mnie za grosz :D:D:D

Gość Jestem szczupła,
Tak ale niektórzy ludzie nie mają na to wpływu.Mój facet musi pogodzić się z nadmiarem kilogramów ze względu na zdrowie.Nie może zastosować terapii zastępczej.I jakoś nie jest dla mnie obrzydliwy.Jestem szczęśliwa,że żyje.Wnętrze ludzkiego ciała kryje w sobie mnóstwo 'obrzydliwości'.Jesteśmy kupą flaków tak naprawdę.Nie brzydzi cię to?:D

Gość gniadoszka sniada
brzydzi przeokropnie i dlatego lekarzem nie zostalam. mimo to jest to normalne i jakos sie do tej mysli przyzwyczailam. nie moge za to przelknac wizji tego obrzydliwego tluszczu ktory plywa miedzy narzadami. to jest okropne! wszystko gorzej pracuje.

Gość eleleke
"Dobrze widzi się tylko sercem, najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"

Gość gniadoszka sniada
to do mnie?

Gość eleleke
Fajnata panna Klaudia;) Ogolnie do wszystkich ten tekst byl

Gość gniadoszka sniada
spójrz na dział z Dietami i zobacz ile kobiet chce być grube, a potem pisz te głupoty to do mnie?

Gość osobiscieniewzruszona
gniadoszka ty moze i szczupla jestes,ale niestety nie za mądra:O

Gość gniadoszka sniada
dlaczego niby jestem glupia? bo uwazam ze bycie szczupla to nie tylko walory wizualne ale tez zdrowotne?