Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mańka26

Jacy są faceci spod znaku ryb?

Polecane posty

Gość mańka26

Jacy są faceci spod znaku ryb?

Gość Hazarrdzista.
Jak to ryby. Wytrzeszczają oczy jak się do nich mówi i robią takie dziwne usta - coś jak karp.

Gość mańka26
jasne :classic_cool: a jak zachowują się w związku ? I czy można na nich polegać?

Gość mańka26
A i mówcie czy sami jesteście spod tego znaku czy znacie kogoś osobiście ? :)

Gość mańka26
porcelana więcej jakie mają cechy podobne?

Gość dość wyraźna
ryba miewa ciężki charakter

Gość Hazarrdzista.
Znam rybke jedną. Do zwiąsku idealni tylko raczej szczęścia nie mają

Gość cokolwiekja
nie są obrażalscy, ani kapryśni. są niesamowicie wrażliwi i kiedy zamykają się w sobie, szukają rozwiązania jakiegoś problemu, to otoczenia odbiera to za obrażanie się. nic bardziej mylnego! rybka zawsze będzie szukać rozwiązania zamknięta w czterech ścianach i nie można tego brać za obrażanie się! jest to podstawowy błąd wszystkich dziewczyn, które wiążą się z rybami. trzeba wtedy być przy nim, za żadne skarby nie narzucać się ani chęcią pomocy, ani chęcią dotrzymywania towarzystwa, takie "samotne przemyślenia" mogą trwać i miesiąc, podczas którego rybka ledwo co będzie się odzywać, ale jak już wszystko sama przemyśli i dojdzie do siebie, będzie jak nowonarodzona :) mówię to ja-rybka, która właśnie jest w drugim w swoim życiu związku z panem-rybką :)

Gość wqmjlqwdl
Ja znam, jeden chodzi ze mną na studia, cholernie ambitny, dużo się uczy, jest oczytany, zaradny, pracowity, wrażliwy, kocha poezję Mój brat: skończył gimnazjum i dwa lata zawodówki, nie wie co to książka, siedzi całymi dniami ,,na osiedlu,, i przychodzi do mamy po kasę nadal uważasz, ze znak zodiaku o czymś mówi?:P

Gość mańka26
wcale tak nie uważam ;p chciałabym tylko poczytać trochę opinii innych, a tych jak wiadomo jest tyle co ludzi ...

Gość cokolwiekja
związek z panem rybą wymaga mnóstwo cierpliwości, wyrozumiałości, stałej czujności i jeszcze więcej sprytu ;) ale to popłaca, bo jeżeli ryba zrozumie, że akceptujemy go takim, jaki jest, jeżeli pokochamy go, nie chcąc nic w nim zmieniać, to da nam z siebie dwa razy więcej uczucia niż my jemu :)

Gość taki sobie podszywacz erotoman
tchórze i kłamcy na dodatek maminsynki

Gość cokolwiekja
na rybę nie ma sposobu, bo w mig potrafi odczytać intencje innych, a w szczególności tych, które chcą się do nich zbliżyć. od razu pozna, czy między wami jest prawdziwe uczucie, czy stosujesz jakieś gierki, żeby go zdobyć. pana ryby chyba nie da się zdobyć. jak się nie zakocha, to nic z tego nie będzie :) ogólnie panowie ryby są cudowni :) bardzo opiekuńczy, rodzinni, wrażliwi na krzywdę innych, niesamowicie towarzyscy, pracowici, tylko właśnie ta ich nadwrażliwość sprawia, że bywają okresy, kiedy są bardzo rozchwiani, niezdecydowani i zamykają się w sobie... jak okaże się im wyrozumiałość i zapewni, że mimo wszystko cały czas jest się blisko - ale nie zapewni, bo on tego potrzebuje, tylko naprawdę chcieć być blisko mimo jego chłodnego do nas nastawienia! - to pokochają tak, że dla partnerki daliby sobie obie nerki wyciąć ;)

Gość cokolwiekja
pasterko, a w jakim sensie oświeciłam? chodzi o jego odsuwanie się raz na jakiś czas? każda ryba tak ma, to nieuniknione :) nigdzie nie znajdziemy tak dobrego rozwiązania problemu jak we własnej głowie ;)

Gość cokolwiekja
przegrańcy? ośmielę się nie zgodzić. dla ryb bardzo ważne jest, jakiego dobiorą sobie partnera. ze względu na ich bardzo rozwiniętą empatię, charakter partnera bardzo wpływa na ich własny, więc potrzebują koło siebie sprytnej babki, twardo stąpającej po ziemi, która samym faktem, że ma taki charakter, a nie inny, pozwoli im płynąć w dobrym kierunku :)

Gość mańka26
A ty niedzielu sam tak twierdzisz :P Kto nie zna Cię za dobrze nigdy by tego nie powiedział :P Radzę zmienić nastawienie :classic_cool:

ja jestem ryba i moj facet tez ryba, dogadujemy sie znakomicie, oby dwoje jestesmy utalentowani, on jest bardzo czuly, tolerancyjny, leniwy tez :D ale i pracowity, potrafi ugotowac, posprzatac, kocha zwierzeta tak jak ja, nie jest az taki wrazliwy ja jestem duzo bardziej i z pewnoscia nie jestesmy nieudacznikami, wrecz przeciwnie kazdy z nas ma swoje zdanie, choc czesciej jest po mojemu bo ja raczej uparta rybka jestem

Gość kaśka.aaa
ryba i ryba jak i kobieta tak i facet to tragedia !! Trzeba od takich uciekać, wampiry energetyczne ! A faceci hmm znałam dwóch i już więcej nie chcę, zadufane w sobie gnojki, bardzo chamskie, bez ogłady, myślą że są filozofami życia, że są wyjątkowi i nalezy im się wszystko. Humorzaści niesamowicie. No i zapomnij o wierności ryb bo te znaki zdradzają prawie tak częśto jak wagi.

Gość cokolwiekja
pasterko, mojej ryby już trzeci tydzień przy mnie nie ma, odsunął się i "szuka siebie", i w takim okresie oznaką miłości nie są wspólne rozmowy, spotkania, seks, patrzenie sobie w oczy - są nią delikatne aluzje, że jesteśmy przy nim, że go nie opuściliśmy, że może się do nas zwrócić o każdej porze dnia i nocy. pan ryba w takich chwilach ma ogromne wyrzuty sumienia, że obarcza innych swoją samotnością i jego samego boli ta sytuacja tak samo, jak ciebie...

Gość troglodytka:
Oni myślą że są wyjątkowi tak jak ktoś już tu napisał, że niby tacy wrażliwi a bez mrugnięciem oka zdradzą albo cię obrażą. Nie mam szacunku dla takich ludzi z ryby z tymi cechami przeważają.

Gość segaaax
jacy są ... są skurwiali ! A ryba tylko z drugim czubkiem rybą jest się w stanie dogadać no i jeszcze może ze skorpionem, reszta znaków niech unika tych dziwaków