Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mańka26

Jacy są faceci spod znaku ryb?

Polecane posty

Gość cokolwiekja
widzicie, najeżdżacie na facetów ryby, a dla mnie to po prostu znak, że nie jesteście odpowiednimi dla nich partnerkami :) dlatego właśnie ryby powinni dobierać sobie partnerów bardzo ostrożnie. jak jest w praktyce, każdy wie ;) pierwsze uniesienia serca i od razu poczucie, że jest to miłość do grobowej deski. ach te rybki :)

moj facet ciota nie jest to po pierwsze zreszta kazda z Was z pewnoscia chcialaby takiego faceta, ktory gotuje sprzata jak go poprosze, pomaga mi, kupuje kwiaty bez okazji, czekoladki, chwali sie mna przed znajomymi, broni mnie w kazdej sytuacji, pamieta kazda wazniejsza date, ma swoje zaiteresowania i pasje nie wiem co wy macie do ryb.. ja uwazam ze to najlepszy znak zodiaku

Gość cokolwiekja
dziewczyno portugalczyka, bo jak facet ryba kocha i czuje, że jest kochany, to będzie się bardzo starał o swój związek :)

Gość była ryby.
dziewczyna Portugalczyka taaaa cudownie :D u mine było to samo :D myślałam że pana boga za nogi chwyciłam aż do czasu kiedy po kilku latach związku pan ryba poczuć natchnienie z niebios odciął się ode mnie z dnia na dzień stwierdził że przeprasza ale nie może dłuzej ze mną być bo zakochał się w kimś innym a najlepsze jest to że na przeprosiny dał mi kwiaty :D:D:D

Gość roxi/i
dziwni, zdradzają, wrażliwi aż do przesady, owszem potrafią się starać i partnerkę ale z dnia na dzień potrafią się z tego związku wyślizgnąć no i jedyny plus jaki w nich dostrzegam to to że są nieźli w łóżku. Dziewczyno portugalczyka spod jakiego jesteś znaku ??

Gość cokolwiekja
kiedy ryba z dnia na dzień odchodzi do innej kobiety, wynika to tak naprawdę z potrzeby przekonania się, na czym mu zależy najbardziej w życiu, czy na obecnej partnerce, czy na kimś innym. tą są nieustanni poszukiwacze szczęścia :) i wchodząc w związek z rybą, powinno się być na to przygotowanym.

Gość poluje na rybę.
a jakie dziewczyny lubią faceci ryby ?? Przebojowe, spokojne czy jakieś szalone ?? Naturalne czy może takie paniusie wymalowane ? Niech ktoś cos napisze plisss

Gość roxi/i
dziewczyna Portugalczyka czyli twój facet nie jest polakiem ?

Gość cokolwiekja
poluję na rybę: ryby potrzebują koło siebie trzeźwo myślące babki, twardo stąpające po ziemi, gotowe wziąć na swoją głowę opłacanie rachunków i wszelkie przyziemne sprawy, którymi pan ryba nie lubi sobie zaprzątać głowy :) a lubią kobiety optymistycznie patrzące na świat, roześmiane, towarzyskie, szczere - to ważne! - i przy których muszą trochę poczuć, że je wywalczyli, że z całego grona fajnych kobiet ta jedna perełka, o którą musieli się postarać, ich chce ;)

Gość cokolwiekja
a jeżeli chodzi o wygląd, to jak już się zakochają, to raczej w normalnej skromnej dziewczynie, ale bardzo zadbanej i cudownie kobiecej :) żadny sportowy styl i luźne ciuchy. chociaż tutaj nie mam aż takiej pewności, bo w końcu serce nie sługa, a przy rybach to powiedzenie jeszcze bardziej nabiera na wartości :)

Gość
Ogolnie lubie ryby, ale na plaszczyznie kolezenskiej. I tylko takiej. Jestem zodiakalnym rakiem (z dosyć zdecydowaną i silną osobowoscią nie pasującą do choroskopowego opisu raka) i spotykalam sie kiedys z rybą. tez znak totalnie do mnie nie pasował. najgorszy z dotychczasowych. humorzasty, obrazalski, mega chwiejny!/niezdecydowany w kazdym aspekcie, spraw nie doprowadza do konca, flegmatyczny. Nie polecam. Czlowiek czuje sie, jakby mial zbedny balast, o ktory sie musi troszczyc, bo balast ma ciagle jakis problem. Ciesze sie, ze to sie juz skonczylo i zadnych ryb wiecej! tylko na plaszczyznie kolezenskiej, jesli juz.

Gość gość
Moja ryba przez cały nasz związek nie wiedziała czego chce.. ja wypruwałam sobie flaki by go zadowolic, by pomagać mu z w jego problemach i gdy już wydawało się ze wszystko jest dobrze - on pewnego dnia stwierdził ze rozstanie się poprzez urwanie kontaktu (zebym się domyśliła ze zerwał) :D ot tak po kilku latach związku sobie wymyślił :)

Gość katka78
mysle ze aby zadawac sie z tym znakiem trzeba miec silna osobowosc bo przy slabej ryba moze nas doprowadzic do rozchwiania emocjonalnego ,sama uwielbiam ten znak za wyobraznie uczuciowosc choc tez rozne sa ryby zaleznie jak bardzo sa rozwinieci,ale te uksztaltowane jednostki sa slodko poetyckie i ich milosc jest piekna,faktem jest ze maja regularnie jakis problem emocjonalny do przerobienia :-) najlepszy na to sposob w ogole sie nie przejmowac i byc ponad to ,taka ich natura lubia sie porozkminiac nad roznymi takimi sa wtedy jak mali chlopcy chyba analizowanie co im jest gdy maja ta faze jest bezsensowne bo za jakis czas bedzie powtorka taka sinusoida maja skrzydla potem spadaja

Gość gość
Cytuję: pasterka z porcelany W zwiazku... Hmmm, poki sa zakochani, jest jak w niebie, ale przy najmniejszym kryzysie ida po bandzie i pakuja sie w zdrade. & Podpisuję się pod tym rękami i nogami. Mąż mojej znajomej ją wielbił, co nie przeszkadzało mu po kilku latach puścić się z małolatą - nieletnia mogłaby być jego córką, a z kolei innej już starszej podobno zrobił dzieciaka. A żona trwa.

Gość gość
Ja jestem panem spod znaku ryb i nigdy nie zdradziłem kogoś będąc w związku wręcz przeciwnie.

Gość gość~~
Znam mężczyznę Rybę i powiem, że ciężki to orzech. O byle co się obraża, humorzaste to jak nie wiem. Egoista, dba tylko o siebie, jego wahania nastrojów i zmienność jest tak wkurzająca, że anielska cierpliwość mało. Nie wrzucajmy wszystkich Ryb do jednego worka, bo to nie fair, ale jednak większość osób tu piszących ma rację, nic z niczego się nie bierze. W Rybach fajne jest to, że są wrażliwe, ale kompromis, ugoda to nie dla nich. Strzelce też nie są lekkimi znakami, ale przy Rybach to małe piwo na czterech.

Gość paker1234
jestem facetem z pod znaku ryb cwicze kulturystyke i bije lamusow jak w czyms podpadna jestem twardy z natury dziekuje

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy warto inwestowac swoj czas i energie w tego faceta napisz do mojej wrozki Sofii. Ona Ci powie jaki on rzeczywiście jest. Namiar do niej. tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Dla mnie ryby to tragedia. Jestem spod znaku strzelca i totalnie sie z nimi nie zgrywam i to ich milczenie i nieumiejetnosc porozmawiania szczerze. Jedynie to seks dobry.

Gość gość
Dla mnie Ryby to jest to:mialam faceta rybe // /meza raka/i jeszcze jednego raka/tescowa tez ryba /moj znak to Byk