Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjakkk to jest

Jak to jest ,że dziewczyny lecą na dresiarzy i idiotów ?? Co w nich takiego jest

Polecane posty

Gość faith peezdo
HAA TY TO MOŻESZ lecieć albo nie lecieć :D Oj faicik, zara wkleję Twoją foć i będzie :P

Gość faith peezdo
faith, nie wiem, czy doczytałeś, ale JESTEM DZIEWCZYNĄ i niestety walczę tylko słownie :P

Gość faith peezdo
niemniej Twoja determinacja dobitnie pokazuje, co masz w głowie :D OFKORS o ile nie jesteś projektem internetowym ;] (a jesteś!)

Faith odpusc debilce. kolejna przywloka jakiegos dresa co robi na blacharni za 10 zl na godzine. Poza tym na chuj sie z tym czyms umawiac? , przyjdziesz i zobaczysz blondyne z rozowa torebka, latlerkiem i wielkimi pustymi oczami obmalowanymi czarna kredka wieksza niz moj walek malarski. A te laski co tu pisza ze nie chcialyby dresa , ze sa dojrzale itp itd, koledzy wierzycie w to? Nauczcie sie oddzielac puste slowa od prawdy. A prawda jest taka ze jakby jedna z druga obczaily takiego wulgarnego, agresywnego, pewnego siebie, dobrze zbudowanego i przystojnego klienta to chocby nastukal ich matkom, zabil ojca i brata i zgwalcil babke to i tak rozlozylyby przed nim nogi szybciej niz ja teraz postawie kropke >.

Janekrys mierzy wszystkie kobiety swoją miarą. Pewnie sam wolałby tipsiarę bez kory mózgowej, za to z dużymi cyckami niż kogoś normalnego.

Gość OnlyHope.a
Mój mąż też chodził w dresach, lubiał sie bić, czesto zaglądał do kieliszka a teraz jestesmy 4 lata po ślubie mamy dwójke wspaniałych dzieci. I właśnie ten "dupek bez rozumu" jak to wiekszość z was uważa dorobił się pięknego domu, mamy trzy samochody , stać nas na wsyzstko i nasze zycie to bajka :) Ja skończyłam 2 kierunki studiów, mam bardzo dobrą pracę. a do tego mam najwspanialszego, najczulszego mężczyzne pod słońcem a do tego świetnego ojca. A, zapomniałam dodac że uwielbiam jak chodzi w dresach mmm :)

OnlyHope.a-> dres to niekoniecznie ktoś, kto ubiera się na sportowo. To taka subkultura idiotów dbających o samopoczucie reszty, co objawia się ustawicznym zadawaniem pytania, czy "masz jakiś problem".

Gość KESHHHA COLLEEQ
ZAPOMNIELIŚCIE DODAC ZE DRES OSTROOO RU CHA TO JEST DOPIERO DYMANKO