Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjakkk to jest

Jak to jest ,że dziewczyny lecą na dresiarzy i idiotów ?? Co w nich takiego jest

Polecane posty

Gość jjjakkk to jest
zalozylem ten temat z myslą o czyms innym. Nie mam na mysli kogos kto nosi dresik na silownie czy do biegania. Ale o typach którzy chodza w nich non stop = na 100% bezmózgi i inni o mentalnosci dresa. kreddddka - a ty jestes typową ''panną'' dresa. Kazde twoje zdanie dotyczy kasy :O Zenada , typowa paniusia. Poznalem i widzialem dzisiątki takich jak Ty, udają inteligentne a prawda jest zupelnie inna.

Gość jjjakkk to jest
Faith - dokładnie. Co tu sie dziwic, zakochane idiotki bronią ich bo...są zakochane. Nie widza wad , kazdy idealizuje partnera. Z kryminalisty i tumana potrafią zrobić '' kochającego czulego przystojnego misia'' :O

Gość patologiczny
Cieszę się ,ze mieszkam daaaleko od takich :) :) :)

Te dziewczyny co lecą na takich co się drą na meczach Jebać jebać PZPN albo przyjeżdżają na stadion rywala i robią demolkę kojarzą mi się z takimi małpkami co nie myślą racjonalnie. I właściwie niewielka a nawet zadna strata że one wolą nich niż mnie

Gość hahahahahhahajhajaj
Takie dresy to biedota. Biedota generuje przestępczosc , a te laski ? Takie jak oni. Solary , ciichodajki, studentki uczelni X w Pcimiu dolnym , i cala reszta kretynek.

Gość patologiczny
najlepiej unikać takich ludzi i nie zapuszczać się w podejrzane dzielnice i wielkie blokowiska :)

Gość faith peezdo
a ty sie ustawiales kiedys i wymiekles, cioto. bales sie, ze wpierdol dostaniesz :D I MIALES RACJE, bo czekalo na ciebie 4 postawnych kolesi

Jeżeli byli to pewnie się przestraszyli i woleli nie podchodzić Zresztą nasyłanie kumpli jest tchorzostwem i ty padalcu balbyś się konfrontacji 1 n1

Gość faith peezdo
byłem osobiście + kumple. ale najwyraźniej nie masz jaj (co żadną nowością nie jest) cioto

Gość faith peezdo
hahahahaha jestem dziewczyną z Warszawy :D nie bardzo wierzyłam, że ktoś może wziąć na poważnie internetowego "kozaka" i w ogóle jakiekolwiek wirtualne zaczepki, ale Ty jako znany na tym forum ciotex rozwiałeś moje wątpliwości ;] serio chciało Ci się lecieć pod jakiś kościół tylko dlatego, że na durnym śmiesznym forum Kafe jakiś wirtualny ludek (który może być np. dziewczyną z Warszawy) Cię prowokuje? ech człowieku, get a life :P hahahaah

Gość faith peezdo
anyway :D FAICIK, Ty masz serio nie po kolei pod kopułą. jesteś zaburzony i czas spojrzeć prawdzie w oczy. nikt normalny nie poszedłby pod ten kościół :D ps. ładny ten Sopot, byłam tam kiedyś na wycieczce kolonijnej :P

Gość kredddkaa
Nigdy nie leciałam na kase bo moi rodzice są ludźmi wykształconymi w naukach ścisłych i jestem wychowana w innych wartościach. Zawsze nauka była dla nas nr1. Napisałeś, ze dres idzie do jakiejś tam pracy,więc ta jakas praca daje stabilizacje rodzinie. Strasznie uogółniasz i wrzucasz do jednego worka jak typowy polak.

Gość kredddkaa
Z pewnością widziałes setki takich jak ja- haha żenujący jestes i leczysz własne kompleksy Czyżbyś był jedną z ofiar modnych studiów tj. politologia czy stosunki międzynarodowe? Gdybyś był spełnionym facetem nie siedziałbyś na kobiecym forum. Do tego gardzisz ludźmi ja gardzę śmiesznymi pseudo wykształciuchami, którzy studiują by potem móc się swoją wiedzą popisac na piwie przede kumplami a nie w pracy. Weź się chłopie do roboty i nie zatruwaj życia społecznego i tego forum.

Nie jestem tchórzem i bylem gotowy na konfrontacje. WIem co i jak i wlaściwie nie byłoby żadnej gadki tylko od razu bym walił tam gdzie trzeba. Szybki kop w krocze (codziennie się rozglądam i mam sprężyste nogi więc cios byłby mocny a potem szybko parę ciosów w grdykę i w splot sloneczny co odebraloby przeciwnkowi oddech. potem jeszcze parę slow kto tu jest lepszy i szybki odwrót żeby policja mnie nie zgarnęła

Gość faith peezdo
ok, po tym wpisie już wiem, że jesteś projektem internetowym :) w takim razie gratuluję pomysłowości.... twórcy :]

Gość brunetka1985.
kolejny zakompleksiony trol zaśmieca forum głupimi wątkami

Gość johnyybravo
mnie zawsze zastanawiło dlaczego faceci leca na skrzaty laski po 165 cm niskie podwozie, krótkie kacze nózki OBLECHA! ja preferuje dziewczyny od 170cm z taką można sie pokazać, pochwalić i to jest prawdziwa kobieta a nie jakis niedorobek. ale widac każdy ma zboczenia jak te laski co lubią dresów

Gość zula877
niskie moga robic loda na stojąco ewentulanie tylko się schylając