Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjakkk to jest

Jak to jest ,że dziewczyny lecą na dresiarzy i idiotów ?? Co w nich takiego jest

Polecane posty

Gość jjjakkk to jest

Kto mi wyjasni ? W takich typkach którzy bluzgaja na lewo i prawo ,przy swojej księzniczce udaja swietych ,ich jedyne zainteresowania do gry komputerowe , imprezy , picie z kumplami ,silownia,ogladanie meczy a pozniej ''jakas'' praca ??? Bo nie rozumiem ?:O

Gość juyuyu
też nie rozumiem bo taka nie jestem. Ale takei dziewczyny to pustaki, swój leci do swego, one tez bede miały w przyszlosći "jakąś" prace, jesli w ogole bedą miały, a ich meżulkowie dresiarze, albo je zostawią z 5 dzieciarów albo bedą chlać i imprezować zarabiać grosze i bedą mieszkać w domku na kółkach w środku lasu xD warto poszukać normalnej dziewczyny, nie wszystkie lecą na takich idiotów ;D

Gość baby_to_hvje_cycate
Normalne nie piszą "xD"

Gość jjjjj55
alles klar to 17 latka ktora gowno wie, i podnieca sie lysymi w ciuchach marki NIKE. Nie osmieszaj sie dziewucho

Gość spikolinaaaa
myśle,że to jest uwarunkowane wiekiem dziewczyny od 16-25 nie myslące powaznie o życiu, wykształceniu, pracy i majace pstro w głowie mogą sie "pochwalić " tego typu dorobkiem - dresiarzem, idiotą. Znam tez starsze gustujace w tego typu towarach ,ale to totalna patologia. Sama kiedy mialam 2 takich durniów,ale jak skonczylam 21 myslenie zmienilo mi sie diametralnie i poznalam porzadnego faceta, jestesmy ze sobą ponad 3 lata i planujemy ślub ;) poza tym koncze juz studia i wiedzy mi przybyło wraz z rosądnym mysleniem :)

E tam bajer. Jak się kolo zatacza z lubieżnym uśmieszkiem nucąc pod nosem "będę brał cię", to ja nie wiem co w tym może się laskom podobać🖐️

Gość sncdknsdkcsdc
dokladnie chcecie kobiet odpowiedzialnych to szukajcie od 25 lat wzwyz chodz oczywiescie tez sa wyjatki zidiocenia

"Niczym? Mają znajomości, potrafią dać w mordę i niektórzy skombinować kasę." Przecież dawanie w mordę to obciach. To Ty w ogóle gadasz. A kasa się nie liczy, pomijam sponsoring.

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
chyba masz na mysli dziewczyny ze srodowiska dresiarskiego bo nie zauwazylem zeby inne tak robily

Gość spikolinaaaa
absolutnie nie obrażam wszystkich poniżej 25 roku życia, uogólniam ,ze wiekszosc dziewczyn majacych ten wiek16-25 jest bardziej poddatna na zachwiania emocjonalne, "czynniki zewnetrzne"- towarzystwo itd. dopiero z wiekiem nabywa sie mądrości, choc wiadomo sa tez rozne wyjatki np. ktos w wieku 30 lat zachowuje sie gorzej niz niejeden 20 latek/tka :) ja po 21 roku zycia zmądrzałam i wiem czego chcę. Minęło kilka lat i od tego czasu moje priorytety sa niezmienne .Znam naprawde wiele młodych ludzi zwlaszcza młodych matek, którym niejedna starsza dziewczyna moze pozazdroscic odpowiedzialnosci i dojrzałosci

tak, dają takie dupy dresowi, obciągają mu pałę, w wieku 16-25 a potem szukają jelenia do małżeństwa co za KURESTWO poza tym deprecjonują w ten sposób miłość i PROMUJĄ SEKSEM PRZEMOC! chooj wam w dupę kurwy!!!

oczywiście nie mówię o tych porzadnych i normalnych dziewczynach, bo takie też są

"Bzdura. Umiejetność dania w mordę kiedy trzeba to mocny atut i daje również dużą pewnośc siebie. " Wtedy kiedy trzeba tak, ale w topiku jest założenie, że facet jest dresem, a Ci urządzają ustawki raczej hobbystycznie, niż w ramach obrony honoru.

"Uderzają wtedy kiedy trzeba, a ich styl życia wymaga tego częsciej niż u pozostałych. Nie zmienia to jednak faktu, że daje to większe bezpieczeństwo" Jasne, że dresowi daje większe bezpieczeństwo, jak każdemu po kolei wpierdoli za kolor sznurówek. Ale laski na to nie lecą. Przynajmniej te normalne.

Ich styl życia wymaga tego częściej, bo są idiotami, którzy szukają guza dla rozrywki. I to nie jest imponujące.

Gość patologiczny
Dresy to patologia większa niz ja. Kazda ,która na takich leci zasługuje na pogardę , trzeba pluć prosto w twarz takim szmatom

Gość kreddddka
Mój mąż był ''dresiarzem'' teraz też nosi dres na codzien po domu i na siłownie. Pracuje uczcicwie,zarabia wystarczająco tyle bym mogła pojsc do sklepu i wrzucać do koszyka wszystko na co mam ochotę, czy ciuuchy w duzym centrum handlowym, dobrych marek,nowe mieszkanie w 58m2 w dobrej dzielinicy i jaguara w garażu. aa i ja mogę konczyć moje dzienne studia spokojnie bo niania zajmuje się dzieckiem. Także myśle, że nie jest tak źle z tymi dresami.

Gość patologiczny
w dobrej dzielnicy 58 metrów ? Tyle to mają moje dwie łazienki i kibel :D

Mówiąc dres ja mam bardziej na myśli zidiociałego frajera nucącego "Dziunię" bez świadomości, że ta piosenka jest parodią i pytającego się z wysoką częstotliwością, czy mam problem. Nie chodzi o ciuszki:).

Gość kreddddka
dobry kolega mojego męża to wiekszy dresiarz niż mój mąż i jako jedyny na studiach (fizyka dzienne UMCS) był dresem

Gość kreddddka
pokoje są 3 jestesmy 3 lata po ślubie ja jestem w trakcie studiow (finanse i rachunkowosc) to mieszkanie kupilismy z myślą ze zostawimy je dla dziecka, jak ja zacznę pracowac chcemy wybudować dom. Niestety żyjemy w Polsce a nie w Lichtenstein

"Złoty środek najlepszy ale biorąc pod uwagę, że tematy zazwyczaj zakładają męskie pi**y, nietrudno pojąc czemu zamiast nich wybierają dresiarzy. Lepszy taki co umie przywalić, niż taki co ucieka z piskiem zostawiając kobiete. " Jak ucieka zostawiając kobietę, to nie powinien się dziwić, że jest sam. Ale najczęściej niestety w ramach odruchu obronnego przed kompleksami powstają teorie, że laski wolą cwaniaków i skretyniałych skinów w dresach NIKE.