Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejsiamsiumsium

Czy powinnam dziś sobie założyć czapkę....

Polecane posty

Gość ejsiamsiumsium

wełnianą na głowę ? Wychodzę z dzieckiem na spacer, dziecko oczywiście bez czapki,ale czy ja nie powinnam założyć jakiejś wełnianej, żeby mi uszu nie przewiało, jak myślicie ???

Gość kasia!!!!!!!!!!!!!!!
też jestem ciekawa opinii...ja jednak założyłabym bo wiadomo jak to bywa z uszami... Nie ma co szaleć, będzie jeszcze na to czas

Gość koczogrodzcy
Powinnaś - najlepiej taką kominiarkę w kolorze czarnym.

Gość osobiscieniewzruszona
tobie wydaje sie to smieszne,co napisalas? :O:O skad sie takie drewna jak ty biora to ie wiem ale wiem,zes niezle jest ograniczona:O

Gość ejsiamsiumsium
zastanawiam się , czy wybrać sobie taką futrzaną, czy lepiej coś z wełny.

to ty dziecko bierzesz bez czapki i sie nie martwisz o jego uszy a pytasz sie czy ty powinnas nałożyć zeby tobie uszów nie przewiało?Kurwa matka wielka zamiast o dziecko sie martwic o o siebie sie martwi

ja dzis chodze w zimowym plaszczu, szaliku oraz obowiazkowo w czapce, syn tak samo. W koncu pogoda jest zdradliwa i moze jeszcze nagle zawiac wiaterek:D

Gość hahahha..:D
NIE NO....kilim jestes naczelna debilka tego forum:D:D:D

Gość ejsiamsiumsium
Dziecko biorę bez czapki zgodnie z radami 90% kafeteryjnych mam. Moje uszy są nader wrażliwe i cały rok noszę czapkę, po raz pierwszy chciałam si e odważyć wyjść bez, no ale się zastanawiam....Może lepiej jak na początek zrezygnuję z futra i wełnę wybiorę.

Gość koniecznie koniecznie
macie rację niby ciepło ciepło, ale kto wie - ta wiosna taka niepewna, ja tam czapkę noszę

Gość ejsiamsiumsium
Pozdrawiam i Wesołych Świąt życzę wszystkim, to było takie żartobliwe podsumowanie tematów o czapkach i ubieraniu dzieci wiosną.

Gość czapeczkowo mi
absolutnie! Bez czapki nie wychodź z domu na krok!!! Kto się potem zajmie dzieckiem jak zachorujesz?! A potem powiedzą ci na kafe, że wyrodna matka jesteś, bo leżysz w łóżku, a dziecko samo sobie pozostawione. Słuchaj rad doświadczonej matki! aha! I najlepsza byłaby z norek

Gość ejsiamsiumsium
Wezmę sobie tę radę do serca:-)

Gość dfdfdf
Ja dziś miałam czapkę z kutasikiem.

Gość hyt56y
no ja tez widziałam w czapach i kurtkach :-0 a moja czterolatka dopiero zeszła z dworu była w samej koszulce z krótkim rękawkiem i bez zdnego nakrycia głowy

Gość Tammta
No smieszne smieszne. Ja wczoraj z mała na spcer poszłam. Ubrałam ja tylko w t-shirt i bluze, cienkie rajty i spodenki, chustka na głowe a dzisiaj ma gorączke :( nie wiem czy to nie moja czy nie przsadziłam ostanio ze spacerami i lekkim ubiorem... a moze poprostu 3dniówka grrrr

Gość Drogie Mamy...
uszy, litosci! czapke to sie teraz zaklada letnia, ceniutka (jesli w ogole) i to z daszkiem lub rondem zeby slonce w oczy nie swiecilo... wiosenne i letnie czapeczki nie maja "zaslaniacza na uszy" wiec co ma piernik do wiatraka... :/

Gość rakadabra
Błagam was - jesteście jebnięte !!! Nie znudziły się Wam jeszcze te tematy - czy mam założyć dziecku czapkę ????? jesteście dorosłe chyba same macie rozum i wiecie czy dziecku założyć czapkę czy nie, skoro z takimi rzeczami macie problemy to nie chciała bym takiej matki :P Załóżcie topik - czy 3 letniemu dziecku założyć majtki pod spodnie.