Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samasamasama29latka

czy kobieta w wieku 29 lat ma szanse jeszcze na zwiazek?

Polecane posty

Gość nisiulinka
a ja też mam 29 lat , ale mam męża i jednego świetnego kumpla , który też szuka miłości ( dla zainteresowanych wiek 30 lat okolice Krakowa)

Gość arrrrrek
wiem, że to okrutne, gdy kobieta budzi się w wieku lat 30 sama samotna, bez partnera, bez związku, a na rynku pozostali faceci mniej interesujący, albo po recyclingu. Rzeczywistość. Natura, biologia albo Bóg byli dla mężczyzn łaskawsi, ale to kobiety młodsze same naciskają te starsze.

Gość prawie30stka
W tym roku kończę 30stkę i też jestem sama. I szczerze mówiąc w dupie to mam :D Nie stresują mnie ani wesela, ani żdane inne imprezy - mam fajne grono przyjaciół, fajną rodzinę - na weselu zawsze jest z kim się pobawić a i kuli u nogi nie mam! :P W nosie mam czy kogoś znajdę, czy nie - bardziej przejmowałam się tym jak byłam młodsza w sumie. Teraz mam za dużo roboty, żeby się użalać nad sobą.

Gość noooo a ja jestem...
po około 7-letnim związku, no i w dodatku też w tym roku 30-stka... Powiem Wam, że nawet nie chcę w tej chwili żadnego nowego związku. A z drugiej strony się boję, że zostanę zwyczajnie sama... A chyba właśnie samotność jest mi pisana po prostu.

Gość qwerty................
jakieś sanse zawsze są ;)

Gość Megggg
Też mam 29 lat i jestem sama, po pewien dupek któremu poświęciłam ostatnie lata, znalazł sobie 22 letnią panienkę!

Gość Martunia28
dupa nie zatrzyma sie faceta na stale, bo pobzyka, znudzi mi sie i pojdzie do nastepnej. Po prostu kobieta musi miec to cos i to nie tylko chodzi o jej walory zewnetrzne, inteligencje czy osobowosc, musi miec cos takiego w sobie co przyciaga, co wyzwala w nim uczucie. ( chociaz niestety tylko 0,1% facetow ma tylko uczucia, ale to juz inna kwestia).

Gość Keta Midleton ma 29 i wychodzi
za maz ( i ponoc jest dziewicą)

Gość meganxyz
a ja mam 27 i mam powodzenie nawet u nastoletnich gowniarzy co wrecz dziwne co nie. Wygladam na mniej, takze wygladem przyciagam mlodszych, a osobowoscia starszych,tak to juz u mnie jest. Ale tu jakis koles wczesniej glupoty pisal, ze co ze jak sie ma 29 lat to trzeba sie ogladac za 40-45 latkami, lepiej niech sie typ leczy, no dobra tak sie juz utarlo ze z reguly faceci sa starsi od kobiet,ale to nie musi byc jakas duza roznica, moze byc tak 1-5 lat, to nie znaczy ze kobieta to musi miec o 10 lat starszego bo mlodszy jej nie bedzie chcial, znam takie pary co jest duza roznica wieku,ale to nie jest mus. Zbyt duza roznica wieku nie jest dobra, zreszta co taki dojrzaly facet moze porobic z malolata, jedynie zaimponowac otoczeniu i dobrze zabawic sie w lozku, na jak dlugo bedzie mu to sprawiac przyjemnosc, no raczej na chwile i potem mu sie znudzi, albo malolata kopnie ,, dziadka'' w dupe.

Gość aaaaa ja mam 30 lat
i jakoś tak nie zależy mi na tym, żeby znaleźć partnerkę na całe życie. A takich jak ja, wolnych, czy z to z wyboru czy z przymusu jest sporo. Ludzie w naszym wieku maja już ukształtowany światopogląd, znają swoje ambicje i cele, wiedzą co ich denerwuje i czego nie lubią. Gdy kogoś poznajemy od razu wiemy czy z taką osobą możemy być czy nie. Osobiście wolę życie singla, bo w przeciwieństwie do ludzi z rodziną i dziećmi mogę sobie pozwolić na wszystko a co najważniejsze mam święty spokój. Szanse są, ale z wiekiem niestety maleją. A największy problem polega na tym, żeby zauważyć, że taka szansa się nadarzyła.

Gość marcysia dma
,,Keta Midleton ma 29 i wychodzi za maz ( i ponoc jest dziewicą)'' bardzo w to watpie, napewno ja Willam nie raz dobrze wybzykal, ale oczywiscie ze musza rozglosic opinii publicznej,ze jest dziewica, taka informacja jest bardziej chwalona. Ale ponoc Diana, to byla dziewica, bo czytalam w ksiazce o niej,ze krolowa przed ich slubem, wyslala ja do ginekologa, zeby sprawdzic czy przyszla ksiezna Walii jest wlasnie dziewica. No ale Diana wtedy miala 19 lat, wiec szanse sa ale w wieku 29 lat dziewica, ktora jest w zwiazku z facetem od paru lat? Nie ma opcji.

Gość buba27
w dzisiejszych czasach kobieta jest bardziej wyzwolona, najpierw skupia sie nakareze potem na domu, rodzinie, sama tez potrafi wychowac dzieci i wiele innych. znam osobiscie kobiety ktore najpierw zrobily kariere a potem zalozyly rodziny i wieku 40lat czy wiecej urodzily dzieci. nie przejmuj sie znajomymi, i Nigdy Przenigdy nie szukaj faceta na sile. ten jeden jedyny sam cie znajdzie , czasem lepiej poczekac dłuzej niz potem bardzo długo zalowac ze sie nie poczekało

Gość buba27
dodam tez ze nie musisz szukac faceta starszego:p ogladaj sie za mlodszymi :) Powodzenia