Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samasamasama29latka

czy kobieta w wieku 29 lat ma szanse jeszcze na zwiazek?

Polecane posty

Gość samasamasama29latka

czuje sie strasznie, jakis czas mi to nie przeszkadzalo, zylam spokojnie, ale z uplywem czasu zaczelo mi to wadzic, znajomedicinaja, ja czuje sie zle, smutno mi ciagle jeste,m sama, wszedzie chodze sama, na wesela sluby znajomych tez sama...:(

Gość i straszno i śmieszno
Nie ma szans na związek. W tym wieku to już tylko można na śmierć czekać:D Głupie pytanie! Nie przejmuj się dziewczyno. Jesteś młoda, wszystko przed tobą! Pomyśl, że możesz przeżyć jeszcze fajną przygodę, jakiś ognisty romans. Ciesz się wolnością. Niektóre w twoim wieku mają mężów, dzieciaki, pieluchy i posprzątane na dożywocie. Na pewno jesteś w lepszej sytuacji niż 20-latki, które szybko złapały byle kogo, stanęły przed ołtarzem, urodziły dzieciątko i w wieku 20 lat przeżyły już wszystko, co mogły przeżyć.

Gość Autorko to, że oni się śmieli
Ja jestem facetem, mam 22 lata i się gryzę, że nikogo nie mogę znaleźć i nie mogłem wcześniej :). Sądzę autorko, że każdy wiek jest dobry by znaleźć uczucie...

Gość sdnjvcjsnbcksdbnc
wyjedz na zachod tam ludzie robia kariery a nie bawia sie w malzenstwa tak mlodo

Gość samasamasama29latka
masz racje..tylko sa takie sytuacje kiedy jest strasznie smutno z tego powodu gdy np nie ma sie zkim isc na kolejne wesele znajomych ciagle sie boje ze pojde sama i zamartwiam sie jak minie impreza:O i takich syt jest wiele, to tylko przyklad:(jeden z wielu

Gość vbm
wszyscy fajni faceci w tym wieku i starsi sa juz zajęci więc nie masz za dużych szans...jestes juz w sumie starą panną

Ja też nigdy nie mam z kim iść gdziekolwiek zatem nigdzie nie chodzę :). Mam jednak nadzieję, że to się zmieni. :)

Gość samasamasama29latka
no wlasnie tez tak mysle ze najlepsi juz zajeci:(

Jeśli tak będziemy myśleć to sami sobie będziemy strzelać w kolana :). Zależy też co masz na myśli pod względem "najlepsi" :).

Gość samasamasama29latka
ja juz wnic nie wierze:( mam dola z tego powodu

Gość a powiedz nie miałaś
nikogo do tej pory ? jak to sie stało ,że w wieku 29 lat jestes sama?

Gość samasamasama29latka
no tak mi sie ulozylo, mialam kogos ale to bylo tylko na krotko, nic powaznego bardziej znajomosc niz zwiazek pozniej wiele relachi w ktorych albo ja bylam zakochana bez wzajemnosci albo ktos we mnie i tak lata zlecialy:(

Gość ja jestem fajna
Autorko niech mój przykład Ci posłuży za wzór - co prawda ja jestem rozwódką i o 10 lat starszą niż Ty, ale znalazłam miłość życia, wspaniałego faceta na dodatek wolnego , zamożnego, przystojnego i młodszego ode mnie o 5 lat- mój były mąż mu do pięt nie dorasta , także uwierz ze mozesz poznac i być z kimś w każdej chwili swojego życia głowa do góry )))

Nie musisz w nic wierzyć. Nie warunkuj, jakiego konkretnie faceta szukasz. :) Ja po prostu myślę, że szukając czegoś na siłę można tylko sobie zaszkodzić.

Gość samasamasama29latka
no ale kazdy ma jakies tam wymagania....

Skoro piszesz "najlepsi już zajęci" to znaczy jednak, że w jakiś sposób oddzielasz lepszych facetów od gorszych, jako potencjalnych partnerów i jest to normalne :). Chodzi po prostu o to by nie szukać ideału tzw. "księcia z bajki" mającego samego zalety. Każdy posiada jakieś wymagania i jest to czymś normalnym. ;)

Gość a powiedz nie miałaś
mieszkasz z rodzicami? moze szukaj cos na portalach randkowych? ,daj ogłoszenia.....działaj,działaj,działaj wierzę w Ciebie :)

Ja mieszkam z rodzicami, ale sądzę, że nie jest to wielki problem. Mogę poznać kogoś kto też mieszka z rodzicami, do dobrobytu można dojść razem, jest w tym jakiś urok. :)

Gość arrrrrek
To smutne, ale jako facet w wieku 29 lat nie interesuję się moimi rówieśniczkami. Zwyczajnie wolę młodsze. Poważne pytanie, poważna odpowiedź. I proszę o niewyjeżdżanie z niedojrzałością i podobnymi tekstami. Jeżeli jako 30latka nie zainestowałaś w związek z właściwym partnerem, to co najwyżej możesz poszukać faceta w wieku lat 40-45, dla którego wciąż będziesz fizycznie atrakcyjna. Powodzenia.

"najlepsi juz zajeci" Ty autorko raczej nie należysz do tych najlepszych partii więc z jakiej to racji masz zasługiwać na "najlepszego"?

Gość kachaaa888333
arrrrrek - ty tez nie jestes lepszy. oboje macie tyle samo lat, oboje sami, skoro piszesz ze wolisz mlodsze. poza tym to p...sz ze glowa boli

Gość ja myśle,że jak poznasz
kogoś, komu spodobasz się fizycznie i kto będzie się dobrze czuł w Twoim towarzystwie, to nie będzie zwracał uwagi na wiek, znam trochę par, gdzie mężczyzna jest młodszy od kobiety

Gość kachaaa888333
"najlepsi juz zajeci" - patrzac na niektorych, a raczej na polowe "mezow" w zyciu bym tego nie powiedziala!!! moje ciotki po 30znalazly przystojnych facetow, a bylo to kilkanascie lat temu a wtedy to dopiero bylo trudno. teraz jest internet:)

Gość kachaaa888333
facetom starczy jak sie da d..y, a czy starsza czy mlodsza to g..o prawda. no chyba ze mamusia im powie, ze 30 juz nie da rady urodzic im wnuczusia.

w każdym wieku masz szanse znaleźć kogoś bliskiego- tylko zależy od tego jakie masz wymagania

kasia chociaż nie wiem jak byś dawała tej dupy ... to samą dupą faceta przy sobie nie utrzymasz