Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sakhsa

rodowite niemki

Polecane posty

Gość a czy nalezy sie szacunek
Niemcy sa bardziej zdyscyplinowani od nas. Chocby w polityce nie zra sie tak miedzy soba jak Polacy.

faktem jest ze przecietny niemiec tyllo te slowa z calego hymnu zna i moze tu jest problem

Gość zauroczona :):):):):):)
Claudia jest piekna

Gość sakhsa
arm77777 - a tak odbiegając już dosłownie od tematu "brzydkie niemki" to mam pytanie.. Pracowałeś 2 lata w Niemczech, czy przez ten czas nauczyłeś się języka ?

Gość jakie czuby tu się wypowiadają
:D zlot jakiejś szkoły specjalnej, czy co? :D

Gość sakhsa
arm77777 - a atk ogbiegając dosłownie już od tematu "brzydkie niemki" to mam pytanie .. Czy pracując przez 2 lata w Niemczech nauczyłeś się języka ??

Gość sakhsa
no nic .. dobranoc :.

Gość eleleke
zadna nie jest tak piekna jak mila;)

Gość xxx xxx
brzydkie są i tyle . ałszywe i wredne

Gość gośćklara
Myślicie się nawet jeśli niemki są na pół to są piękniejsze od polek . Nie dorównują polki niemkom pieknosciom z urodą .niemki mają piękne włosy ,zgrabne ciało ,piękne oczka ,piękne usta ,piękne Zeby piękne nogi .cudna opalenizne mocną wogule są bardziej piękniejsze od polek .i pracowite są .to boskie anielice niedługo gniazdo opuszczą i wyfruna tak trzeba ,lepiej iść na swoje takie jest zycie ,małe niemki zostają ,duze niemki wyfruwaja z gniazda jak lata większe przekroczą .

Gość gośćklara
A kto wam każe robić polaczkom ? Jak niechcecie to nie pracujcie ? Na niemieckiej ziemi ? Nikt was do niczego nie zmusza i po kłopocie że musicie pracować polaczki ?

Gość gość
Niemki mają w poprzek...?

Gość gość
Niemki nie sa zbyt piekne, glownie dlatego, ze maja specyficzne podjescie do kobiecosci: ma byc wygodnie i praktycznie. Zadnych obcasow, makijazy, kobiecych ubranek. Kobieta "kobieca" na ulicy = Rosjanka, rzadziej Polka (Polki sie szybciej wtapiaja).

Gość gośćklara
Mieszane niemki są urodziwe ,i zawsze byłyśmy urodziwe trzymajace sie naszej tradycji .niemki nie które podrosly jesteśmy teraz wysokie i urodziwe jak nasze sistry inaczej siostry .teraz spodnie musimy kupywac większe ,idziemy na serniczek miam miam .dziś niedziela germany się goszczą .niedługo nadejdą upały cudownie będzie cieplutko w maju dla niemek ,po siedzieć można ,manhatany za parę dni odwiedziny .roślinności trzeba wybrać ,zawsze wyjdzie taniej .

Gość gośćklara
Nie mam odwagi się zebrać i wyznać prAwdę ? Prawdę czy puzniej faceci niemcy sami się dowiedzą ? Nie mogę powiedzieć bo byłabym w niebezpieczeństwie ? Puzniej prawda wyjdzie na jaw ! Miau czuję to

Gość gośćklara
Mie nimke sep niemiecki rozpozna ,prędzej czy puzniej ? Mam to gdzieś ,bardziej mię męczy ukrywanie prawdy ? Będe puzniej czy prędzej stanąć z nim w oko w oko ? To sie stanie prędzej czy puzniej ? Nie pozwolę sie skrzywdzić ? Nigddy nie pozwolę się skrzywdzić ją miau ? Żadnemu fagasowi nawet jeśli pochodzi od tradycji niemieckiej !

Gość gośćklara
Moją rodziną sepie geodecie ? Tak naprawdę są niemcy z 3 kategori ? Wiem ,że ci trudno w to uwierzyć ale to prawda ! Nazywam lewica gepardzia groźna niemka z rodu niemieckiego już dawno powinnam być po.ślubie ? Ale odmowilam ? Nie ma jak wolność i przyrodą .jestem przedostatnia niemka z rodu niemców ? Takie zycie ,wkońcu wyznalam prAwdę ulzylo mi .wzrostu jestem wysokiego o angielskiej duszy ,nie raz musze być twardą zeby mi na głowę nikt nie wszedł .miau miau jestem kotem niemieckim miau

Gość gośćklara
Już rok temu powinnam ją ostatnia piękność być po ślubie ją niemka ? Ale adorator przyszły mąż nie był mi pisany ! Więc dostał kosza 1 2 3 .typ .wiem że dobrą decyzję podjelam dając im kosza miau .jeszcze z daze do 50 .bo jestem najmniejszą kicia zagraniczna ,i nie dam sie sprzedać ! Jestem warta o wiele więcej niż klejnoty ją kobieta anielica niemiecka ? Z mówię paciorek i spać .rano wstać

Gość gośćklara
Niemcy za śniadanie się brać teraz ,i spadamy ,na roślinności na targowiskach po patrzymy ,na papiery jeszcze zejdzie nam trochę poczekać ? Bo przepisy sie po zmieniały .tamci niemcy co robią w frankfurtach papiery już dostali .my nie bo jesteśmy dalekimi niemcami ?to trudno wytłumaczyć ? Takie są przepisy prWa w polsce ?

Gość gośćklara
Miau będzie sie robić coraz cieplej ? Muszę uważać na sepow niemców ? Zeby nie dotarli na moje terytorium ? Kicia niemka miau muszę bardzo uważać na sepow ,idę zobaczyć co robi druga kicia ? Rano jak wstane rozglade sie czy sepa niemca nie widać ? Zeby mię nie szpiegowal .idę do kici .i na kolację miau miau .robi się cieplej dla kic nie dobrze ,sepy będą kursować ?

Gość gośćkiki
Miau idę do kici ? Muszę. Być ostrożna bo robi się cieplej .a sepy niemcy zaczynają wychodzić na powietrze ?

Gość gośćklara
z now ulewa się szykuje kicie br br zimno ? Kiedy w końcu przyjdzie ciepło miau ,i kicie będą mogły się wygrzewac ,gradowicie w cześniej było? Oj mam sporo Nauki ? Puzniej muszę trochę w ziemi pomoc ,bo będą przymrozki ? Jedną grupa jedzie w odwiedziny do braci? Reszta musi dopilnować terenów przed złodziejami .inni też pilnują domów. Bo jeszcze z zagranicy nie wrócili .urlopy dostaną puxniej .majowka się zbliża ,kieubasy się usmazy ? Raczej pod daszkiem bo będzie lać

Gość gośćklara
Ją niemka muszę od sapnac ziemię zmienialam , do jasnej ciasnej zapomnialam ze niedługo dziadki niemcy wpadną bo zbliża sie majowka ? Do tego muszę kucha upiec ,2 razy dziś zmywanie miałam ,jutro kolejne ,rzeczy muszę po układać po sortowac ,balkony po zamiatac , strój muszę przygotowac na przyjazd niemców . Napoje wystawić ,do kosmetyczki pujsc .zaproszenia po wysyłać góra 40 zaproszeń itd.jutro zachrzan. Pojutrze sprzątanie znów do środy z oknami się wyrobić bo zrobi się cieplej ,na chwilę odpoczne

Gość gośćkl
Poczta działa miau .już myślałam że nawalila . Nikt nie może wiedzieć że jestem ostatnia niemka najpiękniejsza anielica kicia z rodu niemieckiego ,bo inaczej byłabym w niebezpieczeństwie że strony imigrantów , ją ostatnia kicia zagraniczna mam błękitne oczka ,więcej nie zdradzę ,nikt nie może znać moje dane ,tym bardziej dane mojej rodziny zagranicznej bo mogę być w niebezpieczeństwie tym bardziej znać moje imię .moje zycie to moje polen ,glowa mię z now boli ,trochę mocniej ,wytrztmam do mają i te deszcze wytrzymam .muszę się położyć za mocny ból głowy mam .bo zbliża się maj

Gość gośćklara
Nikt nie może wiedzieć że ją miau kobieta Niemiecka jestem z rodziny niemieckiej .i moja rodziną są niemcy ,i tym bardziej nikt nie może znać i wiedzieć absolutnie jaki mam numer komórki ,i numery stacjonarne bo jestem tajemnicą bo pochodzę ZRODZiNy ZaAGRANICZNEJ jestem tajemnicza i pozostanę do końca ją niemka miau miau miau do końca tajemnicza .miałam dziwny sen jak by ktoś mię wzywał ? Aż się przebudzilam ? A teraz glowa mi pęka bardzo boli ,wstane jak mocny ból głowy minie .lubię ludziom pomagać bo jestem kicia z tradycji zagranicznej ,sepy niemcy nie wiedzą że jestem bliżej niż myślą .oni nie wiedzą sepy niemcy że ją kicia istnieje i jestem bliżej niż sądzą .

Gość gośćkajemnicza
Jestem kicia z innej tradycji .jestem kicia uduchowiona bardzo niż inne niemki ? Adoratorom nie wolno się do mię zbliżać ?zwłaszcza niemcom .bo urodziłam się ją istatnia piękność niemiecka zeby pomagać ludziom i wyznawać moja tradycję ,pije dużo ilość wody niegazowanej ,wody Z cyteyna ,i melise .ją ostatnia piękność niemiecka różnie się od innych niemkow .

Gość gośćklara
Pomału przygotowywać się muszę ją niemka ,wszystko na mojej głowie jeszcze. Obowiązki dokończyć muszę. Podliczanie ,kiece jakoś wybrac bo będę swiadkowa na dodatek ,na drugi rok.już nie będę swiadkowa całe szczęście .dzieciaków nie będę niestety pilnować bo ją niemka będę swiadkowa niestety .matki dzieci będą pilnować

Gość gośćklara
Imprezy będą się rozkrecac ją kicia zagraniczna aż się boję lipca i sierpnia .przeznaczony facet mi nie zdąży ! Jeszcze pewnie i na mię czeka ślub ? Tylko czy ją tego chcę ? Ją ostatnia niemka zagraniczna mam metlik ? Czy to ten będzie mi pisany ? A polak będzie do mie startować ? Aż się boję ,do diabła pokazuj się facecie mi pisany ,bo będzie zapuzno ?jeszcze mię zarecza ,a puzniej za slubia ? I tak będzie za puzon