Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghgyikuy

ZŁOŻYŁAM ŻYCZENIA SWIATECZNE FACETOWI KTÓRY MI SIE PODOBA-NAWET NIE ODPISAŁ

Polecane posty

Gość ghgyikuy

znamy sie rok, na poczatku dawał mi nadzieje, a potem nagle stwierdził,że kogos poznał... napisałam mu wczoraj "życze wesołych swiat"... a on nawet nic... nie wiem, po co sie tak poniżam....Chciałabym zapomniec o nim, a kurde cały czas o nim mysle:-O

Gość dvgfdfgd
coz, po co bylo sie ponizac:P

Żal.... skoro tak Ci sie podobał.... to tumoku trzeba było złożyć życzenia osobiście albo choćby ZADZWONIĆ.... XXI w to zmora.... marny sms...albo nawet głupie 2 słowa na gg "Wesołych Świat"...co za społeczeństwo ..

Gość ghgyikuy
zawsze ma na koncie, czesto mi nie odpisywał... a spotkani? ha myslisz ze by sie zgodził? wykreciłby sie czyms

Gość dvgfdfgd
blazenek zeby alzic do kazdego i skladac zyczenia to trzeba by bylo 2 dni zarezerwowac albo i wiecej a kogo w tych czasach stac na dzwonienie?? puknij sie

Gość pewnie jest normalny
:classic_cool:

Gość a ja znajomemu wwyslalam wczor
aj maila,bo obchodzil urodziny no i swieta ida!o!i ten facet tez mi sie podoba!co prawda nie odpisal jeszcze,ale on jest bardzo zapracowany wiec nie ma co sie dziwic!

Haha :) Zartujesz? Kogo stac na dzwonienie? W sieci Heya koszt 1 minuty połaczenia kosztuje dosłownie 29 gr. podczas gdy sms 14 groszy...czyli 2sms= 1 minuta rozmowy. Rozumiem że nie chodzi sie do kazdego z życzeniami. Ale jesli mi BARDZO zalezy na kimś to ide i osobiście skladam ! Wysłanie sms jest równoznaczne z zwykłym pedem społecznym. Na tak zwany "odpi erdol". Ale są odspępy. Sam pisze sms do znajomych z życzeniami. Ale nigdy jeszcze nikomu nie napisałem tylko "Życze wesołych świat". To już jest zwykłe lenistwo. Jak kogoś nie stac na pare sow od siebie to jest to zwykle osoba nie godna poświecenia uwagi aby nawet odpisac...Takie moje OSOBISTE zdanie :)

Na bank pracuje nad jakąś blondyną :) do Błazenek A co jak osoba nie odbiera telefonu ?

Moja rada to taka ze wymuś sie na zadzwonienie...a jak nie to napsiz 2 sms... ale bardziej od siebie... Chociaz teraz już po ptakach. Ale na przyszłośc pamietaj. Z uśmiechem czyta sie sms które widać ze są pisane tylko do tej JEDNEJ jedynej osoby (personalny sms) a nie puste słowa! :P

Jak nie odbiera to piszesz sms :) NORMALNEGO a nie "Wesołych świat :P A osobiście jak dzwonie do kogoś i ktoś nie odbiera to robie bardoz trudną operacje...Skupcie sie...Otóż...odkłądam telefon...ide do kuchni....robie herbate...wracam do pokoju...siadam na kompa....dopijam herbate...dzwonie 2 raz :) Wrazie nie powodzenia operacje powtarza się :) Jednakże tak za 3 razem pewnie zastane dana osobe! Trudne?

Siedzenie na kompie jest niewygodne :classic_cool: dzwoniłem kiedyś pięć razy i nie odebrała chyba mnie nie kochała

Gość dvgfdfgd
blazenek debilku do tego tez trza miec kase a nie akzdy ma siec heyach baranie.

A to rpzykro mi:) Ja do 5 razy nigdy nie doszedłem. Zwykle dzwonie 2 razy. Jak ktoś zobaczył że 2 razy dzwoniłem to juz jego sprawa czy oddzwoni czy nie (jak kocha to może oddzwoni xD ) Ale no musisz przyznac mi racje! Wolałbyś dostać sms: a)Życzę Wesołych świat czy b) cześc Ewa:) Słyszałem że zbliżają sie święta ..hihi. Wesołych i radosnych :) Mam nadzieje że trafi Ci sie jakis króliczek lub bardziej ostry ZAJĄCZEK :D

Lol...to w jakiej sieci masz kome że kasy nie macie?! Sam osobiście nie zarabiam...Utrzymuje sie w miare z tego co sam usupłam...ale na sms zawsze znajde kase...Do heya moge wysyłac sms za darmo ale jak pisze do dziewczyny to musze już bulić 15 gr...w innych sieciach sms sa również tanie jak barszcz...Co siec amsz to ja nie wiem

Gość agnieszka2345
no to już wiemy że faceci są skąpi!!!!!

Słyszałemm ze jak masz w erze to do ery wysyłasz też za jakieś 10 GR!! A do sieci to chyba za 1 gr... No chyba że wysyłasz ze stacjonarnego : P

Jak kurna mac nie macie kasy na komach na głupie 2 sms= lub minute rozmowy to rusz dupe i do tej jednej jedynej osoby możesz sie rpzejść. Ale widze że i to wam nie pasi i tamto :) tka wiec dobrze trafiłaś...Przed komputer i żal sie jaka to jestes pokrzywdzona przez los i bez żadnego wyjścia z tej okropnej sytuacji :) "Życze wam Wesołych swiat" :P !

Gość a ja znajomemu wyslalam wczora
a jak ktos ma znajomych 200 kilometrow o swego miejsca zamieszkania to jak pojdzie?zarty jakies?

pojedzie pociągiem :classic_cool:

Gość Blazenek
z Ciebie to prawdziwy blazen, ja bym wolala dostac wiadomosc smsem i wlasnie takie glupie "wesolych swiat" , a nie jakies glupoty jka w tym 2 pkt napisales