Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rączka miszcza

Ze wszystkich łakoci najbardziej lubię... MIĘSO

Polecane posty

Gość rączka miszcza

Nie ruszają mnie słodycze, czekolada mogłaby dla mnie nie istnieć, ciasta jako połączenie mąki, tłuszczu i cukru wydają mi się obrzydliwe, mdli mnie na myśl o słodkiej herbacie, a latem dla ochłody zamiast lodów na bank wybiorę piwo. Za to wszelkiego rodzaju dania mięsne, pieczone schaby, rolady, kotlety, zrazy, szaszłyki, potrawy z grilla, spaghetti carbonara i inne tego typu pyszności powodują u mnie ślinotok. Według opinii społecznej - jak na kobietę to dość niezwykłe. Kto jeszcze tak ma? :classic_cool:

Gość rączka miszcza
:O

Gość taboretbjfir
jesteś popierdolona i zapewne lubisz się masturbować. Podniecają cię prymitywni faceci, seks analny i jesteś złośliwa. Masz małe cycki i platfusa.

Gość rączka miszcza
Wszystko się zgadza, oprócz płaskich cycków i stóp :classic_cool: A moja grupa krwi to AB Rh+ :P

Gość aha i achhhh
mój kolega, ze wszystkich ciast najbardziej lubi śledzika

Gość i ja tak mam
uwielbiam kabanoski

Gość agusiiiia
też nie lubie slodkiego nie wiem co w tym takiego dziwnego :P

Gość thrtgrtg
ja :] te posty przed wielkanocą mnie wykańczały :D

Gość thrtgrtg
160 wzrostu 43kg.. :P

Gość nnskvfd
i czym sie podniecasz pojebana kobieto? ze taka jestes nietypowa jak na kobiete? ze niby co, faceci zaczna cie za to calowac p dupie bo jeszcze na saochodach sie znasz? moze jestes facetem emocjonalnie? cieszysz sie? podnieca cie to? a zryj to miecho i gnij powoli od srodka.

Gość stru
Mam tka samo :) Poza miesem jak nie ma w domu-nie ma dla mnie co jesc :) Uwielbiam, i nie ymlse zeby bylo to nienormalne, inni lubią slodycze i są spasieni, my lubimy mięsko, ja przynamniej mam figurę modelki :P Takze mięcho górą!:P

uważaj!! żeby nie zleciało się tu zaraz stado nawiedzonych wegetarian, którzy zmieszają Cię z błotem.. :O a tak w ogóle to nic dziwnego - każdy ma własny gust i własne smaki, żadne stereotypy nie mają nic do rzeczy. mięsko dobrze przyrządzone - dobra rzecz. 🖐️

Gość gość
Ja też tak mam, mięsko musi byc , ale nie tłuste :D jak nie ma mięsa na obiad za godzine jestem glodna :/ grupa krwi 0Rh+

Gość gość
chciałbym mieć taką kobietę, jesteś pewnie dobra w łóżku

Gość HalinaUnyk
Też bardzo lubię jeść mięso!!!W porze letniej uwielbiam jeść mięsko z grilla!Najbardziej smakuje mi karkóweczka;) Mogłabym jeść ja codziennie i do tego oczywiście zimne piwko!!A wszystko to smakuje za każdym razem w Domu Kresowym w okolicach Piaseczna!Karkóweczka jest zawsze idealnie przyprawiona i wypieczona!!!

Gość gość
Też lubię mięso i np. kanapke zwykle wybieram z szynką, inne dania tez bez miesa nie smakuja dla mnie tak dobrze. A znowu mój chlopak lubi jesc ciastka i produkty białkowe typu ser, a miesa bardzo malo je.

Gość gość
Ja też bardzo lubię mięso (jestem kobietą). Po obiedzie bezmięsnym za chwilę jestem głodna. Średnio lubię warzywa, za to uwielbiam owoce. Słodycze darzę umiarkowaną sympatią ;-)

Gość gość
Mięso i przetwory mięsne lubiłam zawsze i jak do tej pory gust mi się nie zmienił.Ostatnio próbowałam nieco lżejszej diety to zn.warzywnej bo wszędzie piszą że po 60-tce należy ograniczyć mięso.Bardzo cierpiałam,warzywa znienawidziłam i wróciłam do mięsa.Ch iałam tylko dodać,że jestem zdrowa, ie biorę żadnych leków,nie latam po lekarzach,a farmaceuci na mnie nie zarobią.