Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ayay

dzieciak zaginął a mi topik kasują!!!pomocy

Polecane posty

Gość ayay
ide teraz do rodzicow. dam znac bedą dzwonic do szczecina do rodziny.wiadomo ,ze nic ale ......zawsze jest nadzieja... dawajcie pomysly.no i ZAPAMIETAJCIE TWARZ. z góry dziekuje:) jeszcze dziadka trzeba pochowac a tu nikt głowy nie ma .koszmar! cudne swieta:(

Gość a ja powieeem taaak..
napisz prosze na kafe jutro co tam uwas. Trzymaj się. Będzie dobrze! A zdjęcie zapamiętałam. :)

Gość dita dita dita
nie wiem, czy sprawa aktualna, mama nadzieję, że się wszystko wyjaśni. tak mała podpowiedź: załóżcie profil/wydarzenie na facebooku. korzysta z niego tysiące osób, znam przypadek kiedy w ten sposób znaleziono zaginioną dziewczynę.

Gość ayay
wrocilam wiem tylko tyle: DO ZDJECIA DOŁĄCZCIE W WYOBRAZNI ZAROSCIK 'BRÓDKA'I BAKOBRODY........ponoc hodował;) Policja zabrala komputer. mial tez konto z oszczednosciami.beda kontrolowac czy pobiera pieniądze. dita dita-nie wpadlismy na to! dzieki!!!:) jutro sie odezwe. moze nie wypada prosic ale podrzućcie czasem topik do gory.tyle ludzi przez kafe sie przewija.a nóz ............ktos go widzial..

Gość ayay
cisza:( nie ma sladu........

Gość dita dita dita
.

Gość ayay
mały znak sie pojawil:) był widziany w dniu zaginiecia jak robił drobne zakupy w sklepie! jak dla mnie to dobry znak.wszak samobojca idzie zrealizowac plan a nie kupuje jedzenie.......chyba..... dzieki za podnoszenie tematu. odezwe sie.

widać, że nie ma samobójstwa w planie, to dobrze. :)

Gość mi sie kojarzą
do samobojstwa to trzeba miec sile...to nie tak latwo zrobic🖐️

przesłałam linka na facebooku, jestem z okolic Szczecina (25 km) może ktoś z moich znajomych go spotka

Gość ayay
xxkasiaxx-dzieki :) dzisiaj był pogrzeb dziadka......nie przyszedł.. dalej zadnego znaku...

Gość ggghytcgbjk
.

Kurde, szok, przykro mi bardzo. Alen wiesz, w wieku 17 lat to sie rozne rzeczy robi. Ja pamietam bylam szalona w tym wieku, uciekalam z domu, mialam trudne sytuacje, tez z policja, ktora mnie szukala. Czasami wracalam dopiero po miesiacu. kto wie co takiemu 17-to latkowi w glowie siedzi, szczegolnie po takiej traumie, znalazl dziadka martwego, moze potrzebuje czasu zeby sie otrzasnac. Jak dla mnie to on sie gdzies ukrywa. Moze u jakiegos znajomego lub dziewczyny, o ktorych nie wiecie i nie znacie. Na pewno sie odnajdzie.

Gość bejsil
ale bazyl buhahahaha

Musicie spróbować z jakimś jasnowidzem... u mnie w okolicy też zaginął chłopak w tym wieku, może rok starszy... wyszedł rano do szkoły i nigdy do niej nie dotarł. to było w lutym albo styczniu, nie pamietam.. szukali go wszyscy, dosłownie wszyscy, bez skutku... po kilku tyg policja poprosiła o pomoc jakiegos jasnowidza, ten taki słynny w Polsce...Jackowski czy jakos tak.. Powiedział, że już dawno pływa w pobliskiej rzece... i znaleźli go 2tyg temu martwego w rzece...

przejrzyjcie komórkę, mój szwagier zanim popełnił samobójstwo nagrał film-pożegnanie. jakoś nie mieliśmy odwagi pokazać filmu rodzicom. szukajcie go na pewno żyje. może jakieś apele w telewizji, w gazetach?

jeśli chodzi o monitoring, to najpierw trzeba sprawdzić do kogo nalezy, znaczy kto ma nagrania... i potem pójśc do nich, wyjaśnić, jaka jest sprawa i zapytać, czy możecie obejrzeć... jak sie trafi ktos normalny, to wam pokaże... a jak nie da się, to dajcie im zdjęcie i niech sami przejrzą, czy tego gościa nie widać... a jak im sie nie bedzie chciało, to wtedy trzeba powiedzieć policji o tym i zapytać, jaka to procedurę trzeba spełnić, żeby móc zobaczyc takie nagrania... pewnie zgodę sądu trzeba mieć.. ale trzeba to szybko załatwiać, bo oni kasuja te nagrania po jakimś czasie..

upup

i co z tym chłopcem? widziałam raz jakiś program w tv chyba rano jak poakzywali zaginionych może w ten sposób próbujcie.. jeszcze coś mi się kojarzy ktokolwiek widział ale nie wiem czy ten program działa! może do rozgłosni lokalnej radiowej i do gazety? przeciez to młody chłopak !

Gość ayay
witam niestety cisza.... rodzina probuje wszystkiego i sladu nie ma..

Gość ayay
doslawnie rowno z wyslaniem posta zadzwonili ,ze jeszcze nie wiadomo czy to max ale dwóch męzczyzn znalazlo błąkającego sie chlopca po polach.oddali go policji .policja dzwonila ,ze rysopis odpowiada ich synowi. czekam na to czy to on. pojechali na posterunek.......... trzymajacie kciuki!! :)

Gość bedziemy trzymac
:)

Gość i co max sie znalazl
????

Gość vgmkbekambf,
poproscie znajomych chlopaka o pomoc.. oni moga wiedziec wiecej o nim.

napisz, czy to on! :)