Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może coś ze mną nie tak

Kobiety- czy Was podnieca sam widok penisa?

Polecane posty

Bo mój facet w ogóle o mnie nie dba, wyciąga sterczącego penisa i według niego powinnam już być mokra :(

A czy nie lepiej jemu o tym powiedzieć niż szukać odp. tu.Pewnie jedne kobiety podnieca a na innych nie robi wrażenia.Zadaj sobie pyt. czy Ciebie to podnieca i czy takie coś Ci odpowiada ?!

Jarzębinka ja mu mówiłam, a on twierdzi,że to we mnie jest problem.. przesunie mi palcem po cipce i już po robocie.. tłumaczyłam mu to i już nie wiem co myśleć..

Gość xxl-men
Dam ci dobra rade, znajdz sobie kochanka.

Gość EL NINKA
Nie, to musi byc po prostu ten facet, to pobudzenie idzie jak trza. Nigdy bym sie nie spodziewala.

Gość fxfxfdbf
miałam tylko raz w życiu tak jak mówi el ninka.. według was ten facet pewnie nawet by nie był przystojny, a ja na jego widok dostawałam spazmów ..ehh tak bardzo go kochałam.. nikt już tak na mnie nie działał jak on , potrzebuję silniejszych bodźców..

Gość Specjalistka od francuza
naucz go co lubisz i jak lubisz a on ma torobić albo niech spie**ala

Gość jasne że podnieca
sprawdzone und potwierdzone

Gość dorcia3567
to zależy jaki facet Jak mój to mnie bardzo podnieca.Czasami jak jestem podniecona to też widok stojącego penisa podnieca ,ale nie u każdego faceta Musi mieć coś w sobie.

Drogie panie, myślę, że problem jest bardziej złożony. jedna kwestia to, to że często ludzie są z nieodpowiednimi osobami, bo kiedy jesteśmy z kimś kogo kochamy i na kim nam zależy, to będzie wyglądał podniecająco nawet w worku po ziemniakach i na pewno nie będzie to śmieszne. Druga strona jest taka, że wielu facetów ma dość leniwe podejście do seksu mysląc, że kobieta jest gotowa już wtedy kiedy zdejmie majtki. Generalnie można wszystko sprowadzic do kwestii wzajemnej akceptacji i realizacji swoich potrzeb.

Gość ehh z moim mężem mam to samo
rozmowy nic nie dają.. kiedyś się starał teraz pocałuje, pomaca i wpycha ,a ja sucha i zwijam się z bólu :(