Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona111

krwawienie w ciazy, 10 tc, czerwona krew a pozniej ciemna?

Polecane posty

Gość zmartwiona111

co to moze oznaczac? moja siostra dzis trafila do szpitala z tego powodu, nie wiem co jest grane, martwie sie, moze ktoras z was cos mi doradzi? nie mam dzieci, nie znam sie ;/ w nocy jej delikatnie poleciala ciemno czerwona krew, dzien wczesniej niosla dosc ciezka torbe , moze to byc powodem tego krwawienia? kontynuujac , dostala w nocy lekkiego plamienie, dwie plamki krwi, a rano raz polecialo jej cos tak jakby okres ale brunatne, takie prawie czarne i pozniej tylko delikatnie do ciemne wydobywalo sie z pochwy po czym przestalo. mimo to zatrzymali ja w spzitalu i teraz nie mam kontaktu z nia , nie chce dzwonic wypytywac , bo na pewno jest dosc zdenerwowana ;/ powie ktos co to moze oznaczac?

Gość no cry..
moze oznaczac poronienie, ale nie musi. Np ja mam macice dwurozna i w jednym rogu zebral mi sie plyn, ktory sie wylal - bylo tego nieduzo i krwiste, na szczescie bylam pod stala kontrola i wszystko skonczylo sie dobrze

Gość zmartwiona111
ale ona nie miala zadnych boli, jedynie troche ja klulo ;/ teraz napisala ze juz nie pojawilo sie plamienie i ze pozniej sie odezwie . kurcze, martwie sie ;/

Gość prinzesska27
To moze oznaczać poczatek poronieni...ale nie musi. Rozumie cie doskonale ze sie martwisz... To moze byc...np krwiak lub np krwawienie spowodowane spadkiem progesteronu lub zmianami hormonalnymi....to moga stwierdzic jedynie lekarzu po jej zbadaniu.