Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majk198261

Nie mogę się pogodzić z ojcostwem

Polecane posty

Gość ja ci dobrze radzę
zmień żonę i po problemie...

Gość na krowe rozpłodową
:P

Gość glupie myślenie kobiettt
bo kobiety jak dorwą faceta to zaraz chcą rodzić dziecko/ci z myślą, ze jak narodzą facetowi dzieci to on się całkowicie będzie poświęcał tylko rodzinie, no ale, jak widać po ilości samotnych matkach tak nie jest

Gość majk198261
Nie wiem co za pierd***y szmaciarz się podszywa pod mój nick, dobrze się bawisz frajerze, widzę że tak, niech cię szlak trafi, zgłosiłem cię kut**ie do usunięcia, a co do użytkownika Noxelia to widzę że jak ciebie pewnie spotkało nieszczęście z jakimś nieudacznikiem to twój problem ale nie rób ze mnie takiego samego frajera bo mnie nie znasz, nie wiesz jaki jestem staram się najlepiej jak tylko potrafię, z żoną możemy liczyć tylko na siebie bo nikt z rodziny nam nie pomoże w niczym a życie nie jest łatwe, i ty masz czelność mnie krytykować, popatrz na swoje życie, jak masz bogatego tatusia i nic ci w życiu nie brakowało to nie osądzaj tych którzy się muszą dorabiać od zera i jest im naprawdę ciężko

Gość DO NOXELII
Noxelia, ty jesteś chyba jakaś niedorozwinięta, powiedz lepiej ile ty masz dzieci, o ile je masz bo najlepiej wypowiadać się o czymś o czym nie ma się zielonego pojęcia, a jeżeli już masz dzieci i jesteś z tego zadowolona to nie oznacza że wszyscy muszą myśleć tak jak ty, skoro tobie odpowiada rola inkubatora to proszę bardzo państwo i kościół na pewno są z ciebie dumni, może koleś nie był po prosty przygotowany psychicznie do ojcostwa skoro napisał że wpadł mimo zabezpieczania się, nie po to się używa antykoncepcji żeby mieć dzieci, najlepiej powiedzieć że po co się do roboty zabierał, to tak jakby powiedzieć zgwałconej kobiecie po co była w takim miejscu co gwałcą, a może po prostu autor tego postu nie czuje że jest w stanie zapewnić odpowiednie warunki temu dziecku i to go właśnie gnębi, skoro jest w stanie wszystko przy tym dziecku zrobić bo przecież napisał że zostaje z małym na min. 24 godziny to chyba nie jest taki najgorszy, ilu facetów jest takich którzy nie podejmą się chociażby przewinięcia dziecka nie mówiąc o innych rzeczach, po prostu nie każdemu odpowiada rodzicielstwo, jak myślisz???