Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnny1432

jak zagadac sensownie do dziewczyny na ulicy czy w tramwaju ?

Polecane posty

Faith Hope Glory Spalił byś mnie żywcem :) ? Motłoch też palił "czarownice", ludzi, którzy myśleli. Ja nie walczyłem z Tobą tylko wytykałem Ci Twoje debilizmy, nie mam zwyczaju wchodzić w relacje emocjonalne z najprymitywniejszą odmianą gawiedzi.

Naastoletniaa Zabawny człowiek, argument agresji jest charakterystyczny dla motłochu :).

Jesteś psem i psem zostaniesz tchorzu ukrywający się za monitorem jakbym takiego padalca dorwał to by zebral takie baty że Bóg by go nie poznał

Gość faith ma teksty jak z
podstawówki

Bez sensu jest ten net Takie padalce mogą bezkarnie fikać i nie mozna nic zrobić. W realu taka ciota by się bała do mnie odezwać z takim brakiem szacunku bo by wiedziała że by taki oklep dostała ze dzwonić to tylko po zaklad pogrzebowy

jem kupe

biedny chłopczyk się podszywa bo nikt poza mamą go nie kocha :classic_cool:

mnie kocha moja pupa i daje mi smaczne gówienko mniam mniam

Koleś, te cygankę, która wywróżyła Ci wielką miłość też będziesz chciał zabić, jak będziesz dalej sam :). Za dużo grasz na kompie :P.

Gość apaldonka25
Zesraj się,Nie daj się:D

Dobranoc Nastolatko :) Jak ja bym chciał mieć dziewczynę to bym jej szukał, a nie na nią czekał, nie zasługujesz bo się nie starasz, więc Ty masz chory mózg :)

A kto powiedział, że ja chcę z kimś być ( w sensie tworzyć długotrwałą relację ) ? :P

A ja chodzę na siłownie. Piszesz bzdury, każdy ssak dąży do kopulacji, a nie bycia z jedną osobą na zawsze, nie napisałem, że nie chcę kopulować, napisałem, że nie chcę się wiązać na dłużej.

Jesteś kretynem, na siłownie chodzi sporo dziewczyn, a ja chodzę tam żeby ćwiczyć, ale skoro Ty sądzisz, ze chodzenie na siłownie oznacza zainteresowanie facetami to mamy 2 możliwości albo masz traumę bo Cię wyruchali na siłce, albo Ty ruchasz. Wybierz sobie ;)

Haha, i sądzisz, że coś takiego jak Ty jakakolwiek laska ruszy :). Piszesz tak kretyńsko, jak podszywy :P. Zero inteligencji. Nigdy nikogo nie znajdziesz ani na stałe ani na chwilę :) Ciebie nawet na siłowni by nie tkneli ;)