Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oalalaoaoaalla

wzmocnienie organizmu

Polecane posty

Gość oalalaoaoaalla

witam, miałam bardzo cięzko ciąże ....całe miesiące w łózku pod kroplówką od urodzenia dziecka juz minął rok i wszystko jest ok, kilogramowo też ok, tylko jedno się zmnieniło mój organizm jest teraz bardzo słaby, często teraz jestem zmęczona , nie mam sił, nie mam wytrzymałosci, wszystko mnie męczy itd...myślę o jakims sporcie dla wzmocnienia co radzicie: pytam , może ktos z doswiadczenia wie co lepsze, co wzmocni moje mięsnie wytrzymałosc doda sił.... aerobik, joga, basen, bieganie, ????????????????? poradzcie cos ????jak wzmocnic organizm? ala

Gość khymkhymkhym
To raczej nie jest naturalne to, co opisujesz. Wg mnie powinnas najpierw isc do lekarza, zrobic wszystkie badania i dopiero, kiedy okaze sie, ze jednak jest ok, to sama zdecyduj - basen, fitness - raczej pod czyims kierunkiem, nadzorem - moze tez wskazana jest odpowiednia wzmacniajaca dieta? Tak sobie mysle ;)

Gość trochę mnie dziwi
zacznij od badań, to co opisujesz wygląda na anemię jeśli masz jakieś niedobory to raczej fitness Cię nie wzmocni zacznij od zrobienia morfologii potem zrewiduj to w jaki sposób się odżywiasz