Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aloresdanceeee

Teściowa i jej podejscie wieczne zmęczenie!!!!

Polecane posty

Gość .,mlkm
WZIOLAS dziecko;) urzekla mnie twoja historia:)

Gość dajciemispokojzhsłem
Mnie tez szlag trafia, jak czytam o męczenstwie babc. Czyli co - ty sie babcia zajmuj, dostosowuj do niej swoje plany, zeby nie czuła sie samotna, ale zeby wnuka na godzinę podrzucic- bron boze! Bo ona swoje odchowała! Moze sa na swiecie przypadki, ze starsze osoby sa wykorzystywane, ale w wiekszosci opisywanych tutaj przypadkow babcie to młode, nie pracujace osoby. Nic by sie nie stało, gdyby tą godzine, dwie wnukowi posiweciła. Szkoda z niektórymi z was gadac, na kafe istnieje stereotyp umęczonej staruszki zajmującej sie rozwydrzonym wnukiem, kiedy mama lezy i oglada seriale. Ze stereotypem nie wygrasz...

Gość akrylik
to nie mecz tesciowej i nie nos jej dziecka. i mowi sie za granice, a nie zza granice. ty tak specjalnie czy masz problemy z ortografią? az trudno sie czyta twoje wypowiedzi. sorry za male litery, ale nie chce mi sie...

Gość zgromadzona
dajciemispokojzhsłem, czy babcia Cię prosi, żebyś się nią zajmowała i dostosowywała do niej swoje plany? Coś się tak jej uczepiła jak rzep psiego ogona. Ja mam 61 lat i jeszcze pracuję, a moja wnuczka ma już 17 i nie zajmowałam się nią, bo kiedy? I też pewnie moja synowa się wściekała, ale syna wychowałam bez niczyjej pomocy, to niech i ona wychowa samodzielnie swoje dziecko. Miała takie pomysły, żeby mi podrzucać dziecko w soboty i niedziele, ale absolutnie się na to nie zgodziłam. Tak samo ciężko pracowałam, jak ona i też chciałam sobie w weekendy odpocząć, posprzątać, pospacerować, odwiedzić znajomych. Skąd te młode mają takie pomysły? :O

Gość dajciemispokojzhsłem
Wyobraz sobie, ze własnie babcia prosi o to, zebym dostosowywała do niej swoje plany zyciowe (miejsce zamieszkania, czestotliwosc odwiedzin). Narazie pomocy od niej nie mam (chociaz sytuacja tego wymaga- nie bede tłumaczyc szczegółow) i nie wierzę, ze bede miała (dopiero jestem w ciązy, niedługo rodzę)