Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgdhft

STUDIA- LOGISTYKA CZY ZARZADZANIE SPECJALNOSC RACHUNKOWOSC? CO BYSCIE WYBRALI?

Polecane posty

Gość dfgdhft

z jednej strony logistyka podobno dobra jest, transport itp... z drugiej ta specjalnosc rachunkowosc na zarzadzaniu mnie tez interesuje.

Gość 76o79p
logistyka

Gość nlnpnhlo
ja studiuję oba te kierunki i znam perfekt język angielski i norweski oraz nidemiecki na średniozaawansowanym poziomie

Gość mila8 a czemu to
? co to ta logistyka ?

Gość hehe logistyka
teraz wreszcie nie będzie brakować rąk do pracy na magazynie :D

Gość hioyoh
hehe logistyka- na magazyn to tylko ty mozesz isc baranie zajebany tłuku:-O zdechnij

Gość hioyoh
i przeczytaj sobie tuamnie/tumanico że specjalista logistyczny jest na 4 miejscu zawodów najbardziej poszukiwanych teraz i w przyszłosci, transport miedzynarodowy sie roziwja, jestesmy w UE, no ale ty pewnie wolisz czytac gazetki typu bravo girl czy cosmopolitan:-O

Gość hehe logistyka
gdzieś to wyczytała :D ? podejmują decyzje na podstawie gazet :D a później jęczą ,że są pracownikime logistyki magazynowej albo operatorem paleciaka :D

Gość logissss
logistyka zdecydowanie

Gość hioyoh
akurat juz pracuję, własnie w tej branży, na kasę nie narzekam, a i są u nas osoby po logistyce, które nie zajmuja się rozładunkiem paleciaków jak to nazwałaś:)

Gość ja tez uwazam ze logistyka
sporo takich firm powstaje, a kolezanka wyzej to chyba nie wie jak wiele podziedzin ma logistyka... żałośni są ludzie, którzy wypowiadaja sie na tematy o których nie maja pojecia:-O

Gość hehe logistyka
żałosna to jest kolejna moda tym razem na logistykę :o tabuny idiotek, które myślą, że jak skończą kierunek na L to będą super zarabiać :D

Gość ja tez uwazam ze logistyka
to tak ja jest moda na finanse i rachunkowosc- tylko moja droga sporo osób odpada, a skonczyc takie studia warto- nie znam bezrobotnej ksiegowej.... nie patrzy sie na to czy ten kierunek jets modny czy nie tylko z czym jest zwiazany i jakie mozliwosc otwiera... Logistyk który zna 2 jezyki obce to bardzo dobra sprawa.... a logistyk który bimbał przez studia i nie zna jezyków na poziomie dobrej komunikacji to juz jest inna sprawa, nie uwazasz?

Gość hehe logistyka
jak trzeba znać dwa języki obce to może lepszy będzie filolog , którego mozna nauczyć logistyki

Gość wg mnie szanse na prace
po LOGISTYCE ma osoba, ktora konczy ja teraz! Wystarczy przejrzec oferty prac! Za kilka lat bedzie za duzo logistykow bo teraz nagle z tego co slysze wszyscy na to ida! A te prognozy wsadzcie sobie do dupy! pamietacie jak bylo z ochrona srodowiska czy europeistyka ? ludzie pokonczyli i gowno z tego maja bo pracy nie ma!

Gość maturzystka jakas innaaa
o ja wam powiem akurat znam troche na ten temat, mój brat i jego kolega na to samo stratowali jeden po anglistyce, drugi po logistyce, i wzieli tego po logistyce, miał 2 kursy jezyka, moj brat po anglistyce ma prace w gimnazjum teraz, ale narzeka ze te dzieci sa okropne:-O wiem jak sama chodziłam gimnazjum to tragedia:(

Gość hehe logistyka
twój brat nie znał drugiego języka :p to co się dziwisz

Gość jak juz rachunkowość
to nie jako specjalność na zarządzaniu, tylko jako kierunek i tam specjalność z rachunkowości, wielka mi księgowa po zarządzaniu i specjalności rachunkowość :/ sama jestem po finansach i rachunkowości to wiem co mówię. A o logistyce nie mam pojęcia.

Gość Konchita
a Gdzie bys chciala studiowac ta logistyke i zarzadzanie, bo od uczelni tez wiele zalezy. Raczej bierzesz pod uwage uczelnie prywatne czy panstwowe? Jedne i drugie maja swoje plusy. Wiadomo ze uniwerek oferuje Ci wiekszy prestiz dyplomu, ale wiedza z uczelni prywatnych jak chociazby WSB z wieloletnimi tradycjami tez jest respektowana wysoko wsrod pracodawcow