Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potępiacie to?

mialam 4 facetow na seks z tego 3 spoza zwiazku

Polecane posty

Gość potępiacie to?

nie jestem dziwka, tak jakos sie ulozylo... :O nie umiem budowac powaznych relacji z innymi.......

Gość potępiacie to?
nigdy nie poznam kogos kogo pokocham..

Gość a ile masz lat?
po co sypialas z nim bez zwiazku?

Gość potępiacie to?
I - byl 6 lat starszy, mialam 17 lat ibylam w nim zakochana, on mna manipulowal , przespalam sie z nim pare razy, potem on znalazl kogos na zwiazek i zwial... II - ponioslo nas pod namiotem, chlopak jest/byl we mnie zabujany, to bylo na erasmusie, przyjaznilismy sie, spalismy razem pare razy w ciagu tygodnia... III - po paru latach przerwy, spotykalismy sie, randkowalismy, po 2 miesiacach zostalam u niego na noc i zaczal sie 'uklad'... duzo seksu, fajna atmosfera, wspolne wyjscia, wypade, wyjzdy, potem po okolo roku, ja wyjechalam do innego kraju i rozszelo sie .. nigdy nie bylo milosci, choc teraz za soba tesknimy.. Iv - probowalam byc w nim w zwiazku , kochal, kocha, ale to nie to, zwialam od niego wlasnie...

Gość potępiacie to?
mam 24 lata......

Gość dziwwwwwwwwwwwwwwwwa
jw

Gość potępiacie to?
up

Gość izunia999
Jaja sobie robisz?! To tylko 4 partnerów.

Gość kolebka zyciowa on
tez tak miellem.bylem w zwiazku ale mialem wiele kochanek.a pokochalem te ostatnia ale zachorowalem i dala mi kopa

Gość potępiacie to?
no tylko 4 a mimo to troche zazdroszcze osobom ktore robia to tylko w zwiazkach.... nie umiem byc w zwiazku,choc tesknie za tym czasem

Gość kolebka zyciowa on
a ja to uwielbiam :) pare kochanek ! cos wspanialego ale jak mnie zostawila ta ostatnia gdzie bylem juz tylko z nia to nie chce mi sie juz na inne.zyje myslami ze wrocimy do siebie.wiec nie marnuj czasu dziewczyno i miej ich jak najwiecej bo zycie jest krotkie a sex to najwspanialsza chwila w zyciu. bo potem do piachu

Gość potępiacie to?
chce jeszcze miec 46 kochanków

Gość do potępiacie to?
a analny tez z nimi uprawialas?

Gość potępiacie to?
analny nigdy oral z dwoma z nich

Gość ulazula2
Dziewczyno, nie przesadzaj 4 kochanków na 24 lata życia to nie jest dużo. Nikt normalny by Cię za to nie potępił. Chyba za dużo się naczytałaś prawiczków z kafeterii, ale oni nie są reprezentantami społeczeństwa ;] Poza tym Ci faceci byli Twoimi przyjaciółmi a nie pierwszymi lepszym frajerami. Ja jestem rok młodsza od Ciebie i miałam 3 partnerów łóżkowych, nie kochałam żadnego z nich. Nie jestem ani z siebie dumna ani się nie obwiniam - po prostu nie umiem się zakochać. Myślę, że kiedyś musimy trafić na tego odpowiedniego faceta, trochę cierpliwości.....

Gość do ulazula2
i ciekaw czy zaakceptuje twoja przeszlosc

Gość ulazula2
A dlaczego miałby nie zaakceptować ? To chyba jasne że większość dorosłych osób uprawia seks. ( A W tych czasach to nawet większość nastolatków ) Więc co tu jest do akceptowania ? Nie zamierzam się wiązać z jakimś świętojebliwym katolikiem który do 30-tki czeka z seksem.

Gość Ada Stęclik
Mam 37 lat jestem panna i zmieniam mezczyzn jak rekawiczki .Zaden , ktory nie ma pieniedzy lub wygladu nie moze mnie miec i jest oczywistym, ze my kobiety potrzebujemy sexu prawdziwego wiec zmieniamy czesto partnerow.

Gość do ulazula2
moze trafisz na faceta, ktory mial albo 1 partnerke albo uprawial seks tylko w zwiazku i bedzie warczal na twoja przeszlosc. porzadni faceci nie chca kobiet, ktore uprawialy seks bez milosci i bez zwiazku

Gość ulazula2
Warczał będzie, mówisz ? A co to pies czy facet ? ;] Poza tym co to znaczy porządny facet ? Co go definiuje ? Dla mnie porządny facet to ten który nie kłamie, nie kradnie, nie zdradza, pomaga potrzebującym itp. Człowiek składa się w wielu aspektów, nie tylko z życia seksualnego. Co z tego jeżeli ktoś miał wg Ciebie przepisową liczę partnerów seksualnych ale poza tym w życiu jest szują albo ma ciężki charakter ? Nie bierzesz tego pod uwagę ? Myślę że Twój problem jest wydumany, moi partnerzy jakoś na mnie nie warczeli pomimo że znali moją przeszłość i pomimo tego że mnie kochali.

Gość do ulazula2
bo moze sami mieli bujniejsza przeszlosc. wielu facetow nie przeboleje, ze kobieta uprawiala seks bez milosci

Najważniejsze, że dostrzegłaś swoje błędy. teraz wystarczy ich nie powtarzać. Człowiek ma prawo do pomyłek. One są po to, by mógł z nich wyciągać wnioski.

Gość ulazula2
wielu facetow nie przeboleje, ze kobieta uprawiala seks bez milosci A ilu znasz osobiście takich facetów którzy by tego nie przeboleli ?

Gość do ulazula2
sporo jest takich, wiekszosc z tych co nie uprawialo seksu bez milosci nie przeboleje takiej przeszlosci

Gość faceci nie lubia jak
kobieta ma bujniejsza przeszlosc niz oni

Gość ulazula2
Ale ja się konkretnie spytałam ilu ;] Bo wydaje mi się, że poza kafeteryjnym środowiskiem prawiczków oraz ortodoksyjnych katolików nie ma takich facetów. Wybacz ale nie reprezentujecie większości społeczeństwa ze swoimi poglądami. Obracam się nacodzień w środowisku swoich rówieśników i jeszcze nie spotkałam takiego ortodoksa jak Ty.

Gość do ulazula2
bo moze zadajesz sie glownie z facetami, ktorzy mieli sporo panienek w lozku np. z jakimis imprezowymi klubowymi przystojniakami, macho i bajerantami

Gość do ulazula2
w takim towarzystwie faceci wrecz lubia wyzwolone koboiety, ktore im pozwalaja np. na seks w pupe

Gość ulazula2
Czytanie ze zrozumieniem się kłania, napisałam że obracam się na codzień w środowisku moich równieśników, czyli i kobiet i facetów,z różnymi poglądami. I nie, nie interesują mnie żadne techno muły uprawiające seks po toaletach ;]