Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potępiacie to?

mialam 4 facetow na seks z tego 3 spoza zwiazku

Polecane posty

Gość do ulazula2
ale prawiczkami ci faceci na pewno nie sa i swoje z kobietami pewnie przezyli

Gość do ulazula2
a co ma robic i myslec chlopak jak jest prawiczkiem? taki to dopiero ma pecha

Gość ulazula2
No nie są, trudno żeby dorosły facet bez kompleksów, na studiach był prawiczkiem. A prawiczki nie mają pecha tylko zwyczajnie nie chce im się dupy ruszyć żeby kogoś poznać. Ja rozumiem nieśmiałość, kompleksy, ale przecież dużo ludzi ma w życiu pod górkę i jakoś daje rade. Kłopoty są właśnie po to by nauczyć się z nimi radzić, a wy co ? Zamierzacie całe życie jęczeć na kafeterii że macie pecha ?

Gość do ulazula2
moze te prawiczki nie sa zbyt atrakcyjne? i dostaja zawsze kosza? a moze znasz wielu prawiczkow i patrza na przeszlosc dziewczyn, tylko sie do tego przyznac. moim zdaniem jak facet mial 1 partnerke z milosci to bedzie warczal jak trafi na taka ktora spala z 3 bez milosci

Gość a taka co nie jest
dziewica do prawiczka nie pasuje

Gość ulazula2
A ja myślę że w życiu i w związku dwojga ludzi jest dużo ważniejszych rzeczy niż przeszłość seksualna.

Gość do ulazula2
ale podejscie do seksu swiadczy o charakterze. i nie win prawiczkow ze nic nie robia

Gość do ulazula2
trzeba sie dopasowac rowniez pod tym wzgledem

Gość ulazula2
Ja za nic nie winie prawiczków, sami sobie spieprzycie życie na własne życzenie i tyle ;] Załóżmy przez chwilę że spotkałbyś tą swoją upragnioną dziewicę, załóżmy że byłaby ładna, ale to wcale nie gwarantuje Ci że mielibyście o czym gadać i że tworzylibyście udany związek. Zachowane dziewictwo nie gwarantuje że dostaniesz w pakiecie również poczucie humoru czy ciekawość świata. Dwudziestoparoletnia dziewica może być równie dobrze straszną dewotką lub uzależnioną od rodziców mimozą.

Gość do ulazula2
a jak prawiczek mial dlugo pryszcze i nie mogl zdobywac przez to doswiadczen z kobietami?

Gość ulazula2
Nigdy nie jest za późno na związek, osoby w każdym wieku mają prawo kochać i być kochane. Skoro już teraz nie masz tych pryszczy i czujesz się pewniej to zacznij przyjaźnie zagadywać kobiety w swoim otoczeniu.

Gość do ulazula2
ale teraz juz nie potrafie sie odnalezc, poza tym wokol praktycznie zapewne same doswiadczone rowiesniczki

Gość ulazula2
A już myślałam że z tym dziewictwem dałeś spokój ;] Co Ci tak zależy ? Ubędzie Ci czegoś kiedy zwiążesz się z doświadczoną kobietą ?

Gość do ulazula2
nie, ale bym sie zle przy takiej czul. byloby mi glupio, ze nie mam doswiadczenia. poza tym stracilem juz wiare w zmiane swojego zycia uczuciowego. dodatkowo przerazaloby mnie, ze kobieta ma za soba np. przygodny seks z nieznajomym po pijaku

Gość do ulazula2
poza tym chcialbym poznac prawdziwa milosc na cale zycie

Gość do ulazula2
a ty bys mogla byc z prawiczkiem?

Gość ulazula2
Chłopaku, rozumiem że Ci głupio ale z każdym następnym rokiem będzie jeszcze trudniej się przełamać. Myślę że wystarczy żebyś nie wybierał sobie za bardzo imprezowych dziewczyn to nie spotkasz takiej która uprawiała seks po pijaku na imprezie. Zresztą zawsze można obejrzeć wspólnie rozmowy w toku o takich dziewczynach i obserwować reakcje wybranki ;] Albo podpytać w związku z jakaś koleżanką która to robi. Ja bym nie miała nic przeciwko prawiczkowi jeśli nie ma obsesji na tym punkcje i nie jest katolikiem .

Gość do ulazula2
ale czasem rozne bledy mogla dziewczyna popelnic i ukrywac ze np. ma za soba przygodny anal. poza tym juz jest mi trudno, a tradziku nie wyleczylem do konca

Gość ulazula2
Szukasz dziury w całym, naprawdę......Przygodny anal ? Niewydaje mi się. Anal to nie to samo co zwykły seks, kobietę trzeba przedtem porządnie rozgrzać i rozluźnić, żeby to się udało musi w 100% ufać facetowi i musi przebywać w komfortowym otoczeniu. Nikt nie uprawia anala po kiblach w dyskotekach, wierz mi ;] No chyba że geje. Co do trądziku, moja siostra też miała okropny trądzik różowaty przez kilka lat, ale zastosowała antybiotyki przepisane przez dermatologa i po paru miesiącach przeszło na zawsze. Nie jest to tanie i nie jest szczególnie zdrowe ale działa.

Gość ulazula2 = głupi piczon
:o

Gość potępiacie to?
nie kloccie sie o prawiczkow;)

Gość do ulazula2
roznych lekow probowalem, ale ciezko to wyleczyc do konca. zreszta wolalbym dziewczyne, ktora w ogole anala nie probowala

Gość sara jesika parker
ja mam co roku 2 lub3 facetow na sex. tak jest od 6lat jak zerwalam zareczyny bo stwierdzilam ze nie nadaje sie do stalego zwiazku

Gość do ulazula2
sara jesika parker

Gość do ulazula2
sara a ty ile masz lat?

Gość ulazula2
Ech, prawiczku zamiast się skupiać na tym że Twoja dziewczyna ma być tylko dziewicą może też byś się skupił na cechach jej charakteru, co ? I zastanowił się co Ty takiego jej możesz zaoferować. Bo na razie z Twoich postów wynika tylko negacja i nić więcej.

Gość do ulazula2
nie musi byc dziewica ale powinna miec raczej romantyczne podejscie do seksu i nie miec zbyt bujnej przeszlosci

Gość do ulazula2
a oczywiscie charakter jest najwazniejszy

Gość charatker charakterem
paszteta nikt nie ruszy

Gość ale sam wyglad nic
nie da